>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
FORMAN
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON
GŁOSUJMY DO PIĄTKU!
MIŁEJ ZABAWY!!!
3pkt- Cameron będę o nią walczyć do końca :p
2pkt- Cuddy raczej nie będzie zagrożona, ale wolę nie zapeszać
1pkt- House bo nie lubię 13, a Amber już i tak doszła za daleko
3 pkt- Cameron(najpiękniejsza kobieta serialu nie może jeszcze odpaść)
2 pkt - Amber( House w spódnicy)
1 pkt - 13( z braku Wilsona)
Amber-3pkt
House-2pkt
Cuddy-1pkt
..............
..............
..............
..............
3pkt. Amber! ;D -super wykreowana postać!
2pkt. Kutner - przeciwieństwo House ale tak jak on...przyciąga! ;D
1pkt. House- nie potrzeba wyjaśnień! idealny...z pewnością wygra ;)
Raz na Wozie, raz JESTEŚ ZAGROŻONA!
Idealnie dziś przekonała sie o tym Cameron! Z zeszłotygodniowej liderki, spadła aż na ostatnie miejsce! Wygląda więc na to, że (paradoks) fikcyjne konta okazały się PRAWDĄ!
OBy tylko nie wróciły w dogrywce...
Ale od początku:
1. House - 160pkt
2. Cuddy - 146pkt
Na szczyt w końcu wrócił Król sarkazmu i ciętej riposty, doktor HOUSE. Czy doktorek zostanie już na szczycie do końca?
W typowy dla tych gier zagrożona w ubiegłym tygodniu Cuddy, dziś jest na drugim. Czy to tylko chwilowy zachwyt wywołany tym że Cuddy o mały włos nie odpadła, pokaże kolejny tydzień. Poki co, ciesz sie Cuddy!
3. Trzynastka - 101pkt
Po tamtej dwójce przepaść! Straszny spadek formy zanotowała Trzynastka w tym tygodniu! Ostatnie bezpieczne miejsce, na tym etapie gry może by i nie dziwiło, gdyby nie fakt, że wyprzedziła Amber zaledwie o 3 pkt!!!
Taaaak, Śliskiej Królowej w tym tygodniu nie udało się już uciec od Nominacji!
4. Amber - 98pkt
5. Cameron - 91pkt
Jak już wcześniej wspomniałem, najmniej punktów dla Cameron! Oznacza to że obie panie są zagrożone!!!
Czyżby przyszła Kryska na Matyska i pożegnamy Amber?
A może znów uda sie Zołzie i odpadnie Cameron?
WY MI POWIEDZCIE!!!
Jedno jest pewne, jeśli nie wrócą FAŁSZYWE KONTA, walka będzie WYRÓWNANA!!!
Głosujcie!!!
See U Soon!
Mój głos na Cameron!
Chociaż ostatnio się do niej przekonuje, kto wie może jutro zagłosuje na Amber...
No i znowu trudny wybór
1. Amber - na początku jej nie lubiłam, ale w ostatnich odcinkach 4 serii nagle okazała się być całkiem ok. No ale to tylko w 2-3 odcinkach.
2. Cameron - czasem trochę przewrażliwiona, ale ma dobre pomysły, a co najważniejsze - jest ze starego zespołu, który był o niebo lepszy od tego z 5 serii! Czasem trochę za słodka, ale...
mój głos oddaję jednak na Amber!
House 3pkt
Cameron 2pkt
Cuddy 1pkt
Nie lubię tej Amber. Wg. mnie najgorsza postać w serialu, później jest Forman
Cameron odpada. Jak już kiedyś pisałem, niezwykle żal mi uśmiercenia tej postaci. Ale to, że powróciła w halucynacjach, było fajne, ale już jej więcej nie będzie.
CAMERON, YOU FIRED!
Niech Amber odpadnie. Czemu nie lubicie Cameron ? Wg mnie ona jest najbardziej ludzka z całej obsady.
Jestem za odpadnięciem Cameron.. zdenerwowało mnie to całe głosowanie z fikcyjnych kont i to właściwie jest jeden z powodów, dla których głosuję za jej odpadnięciem.
Amber
Wracając do tematu poprzedniego odpadnięcia Wilsona. Kiedy zostało oddanych 6 głosów na Cameron pod rząd i było wiadomo że to jedna i ta sama osoba to wszystko było w porządku bo w regulaminie jest że z jednego konta można oddać jeden głos dziennie czyli regulamin nie został złamany. A tu ewidentnie pisze że swoje głosy na postać która ma odpaść oddajemy od piątku do NIEDZIELI! I gdyby zliczyć tylko te głosy to Cuddy by odpadła nie wilson. Więc jak już tak się macie trzymać tego regulaminu to się go trzymajcie a nie tak że wszystko jest tu ustawiane tak jak pasuje założycielowi tematu. Bardziej lubi Cuddy więc zliczymy głosu do poniedziałku tak żeby to cuddy udało się przejść dalej, walić regulamin, kogo on obchodzi
Zgadzam się z Joker_27 , że to trochę nie sprawiedliwe. Ja już wcześniej też pisałam (po tym jak Wilson odpadł), że głosy powinny być liczone tak jak zawsze (tak zresztą jest w regulaminie) od piątku do niedzieli, a te poniedziałkowe nie powinny być liczone.