>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
FORMAN
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON
GŁOSUJMY DO PIĄTKU!
MIŁEJ ZABAWY!!!
Zgadzam się z Jokerem i pozorną. Zasady były ustalone po to, żeby ich przestrzegać, gdyby głosy były liczone od piątku do niedzieli, to Wilson by nie odpadł. A założyciela tematu proszę, aby się wypowiedział na ten temat. Czekamy na wyjaśnienia :)
Odpada Cameron.Dlaczego głosy z poniedziałku się liczą przecież w regulaminie jest napisane ,że od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu.Dlatego głosy z poniedziałku powinny się nie liczyć. Zgadzam się z osobami które chcą by Wilson wrócił do gry, a odpadła Cuddy.Gdyby nie te poniedziałkowe glosy Wilson byłby dalej w grze....
wydaje mi się, że teraz najlepszym rozwiązaniem byłoby przywrócenie Wilson'a do gry.. jeśli teraz zdecydowano by że Cuddy odpada, to znowu fani Cuddy mieliby pretensje, i po co to wszystko? Przywróćmy Wilson'a i problem będzie rozwiązany. (:
wydaje mi się, że teraz najlepszym rozwiązaniem byłoby przywrócenie Wilson'a do gry.. jeśli teraz zdecydowano by że Cuddy odpada, to znowu fani Cuddy mieliby pretensje, i po co to wszystko? Przywróćmy Wilson'a i problem będzie rozwiązany. (:
W innych grach przynajmniej tak jest, że głosy liczy się aż do momentu w którym założyciel tematu nie poda wyników i tyle. Teraz bez sensu byłoby kogokolwiek przywracać, bądź usuwać. Było mineło. Według mnie... {Chociaż nie obraziłabym się gdyby Wilsonek był w grze ;)}
Amber
Proszę o porównanie głosów na Amber w poprzednim głosowaniu (wtedy, gdy zostali nominowani Cuddy i Wilson). Dziwnym trafem, aby pomóc Cameron głosują te same osoby, minuta po minucie. Czy ta grama jakikolwiek sens, skoro nie przestrzegamy tu zasad, które zostały ustalone wcześniej?
Trudna decyzja, bo nie lubiłam Amber, ale Cameron mnie irytuje bardziej,
więc głosuję na nią.
nie rozumiem tego naprawdę.. to daje komuś satysfakcje?.. jestem ciekawa po prostu.
Odpada Cameron.I znowu pojawiły się głosy z tych fikcyjnych kont.Czy głosy dawane z minuta po minucie będą liczone?
Amber
Uwielbiam Cameron, ale wcale nie cieszy mnie to, że przez oszustwo ma większe szanse, choć z jednej strony się cieszę, że może zostanie choć tydzień dłużej :\