>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
POZOSTALI UCZESTNICY:
AMBER
CUDDY
HOUSE
THIRTEEN
GŁOSUJCIE!!!
Cuddy odpada!
13 wygrywa!
Szkoda że Amber odpadła, ale zdecydowanie wolę 13, od niej.
A dzisiaj w TVP2 Amber umrze.
Uczćmy to minutą ciszy. xD
Cuddy do domu, finał musi należeć do dwóch najciekawszych postaci a takimi są właśnie House i 13.
Finał, finał achh ten FINAŁ!
Ostatnia ciekawa i zacięta rywalizacja tej gry właśnie przechodzi do historii. Walka toczyła się pomiędzy dwoma kocicami Housea o to która bedzie na najnizszym miejscu podium. Jedno jest pewne! Nie ważne która z nich wygrała - bedzie to jej ostatnia wygrana w tej grze bo z Housem szans najmniejszych nie ma!
A kto dziś opuszcza grę, zajmując świetne, trzecie, medalowe miejsce?
Cóż, początkowo rywalizacja była bardzo wyrównana, później fani jednej z Kocić jakby odpuścili i ostatecznie wyniki są dość odległe. Oto, jak procentowo rozkładały sie Wasze głosy:
57% - ???
40% - ???
3% - ???
Jak sie pewnie domyslacie, te 3% co przekładając na głosy również wynosi trzy to wynik HOUSEA! Tak, troje z Was miało poczucie humoru i zagłosowało na Grega. I Super!
A teraz Najważniejsze:
Otóż w ostatecznej fazie rywalizacji, wraz z Housem o zwycięstwo zmierzy się:
TRZYNASTKA!!!
Gratulacje dla Cuddy - rewelacyjna trzecia pozycja, srebrny medal i wzrok rywali pozostawionych z tyłu! BEZCENNE!
Rozpoczynamy zatem ostateczną faze!
Do niedzieli decydujemy, kto powinien wygrać całą grę, wpisując IMIĘ POSTACI, KTÓRA MA WYGRAĆ!!
House czy Trzynastka?
Trzynastka czy House?
WY MI POWIEDZCIE, SWOIMI GŁOSAMI!
House, zdecydowanie House! Mimo, że do serialu wszystkie postacie coś wnoszą, to bez niego jednak to nie byłoby to samo.. (:
House, rzecz jasna. W końcu to serial o Housie i jak wcześniej ktoś wspomniał, bez niego to nie byłby DR HOUSE, haha. Zresztą jakoś nie pałam szczególną miłością co do 13, wolałam troszeczkę Cuddy : )
Oczywiście ,że House...;)
House jest najlepszy...!
...;)...
Zapraszam do mnie na głosowanie na najlepszy serial..;)
Jestem zmuszony zagłosować na House'a, bo 13 nie zasługuje na zwycięstwo, a o finale już nie wspomnę.