PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Ulubiona postać

ocenił(a) serial na 10

Zakładam,że oprócz pierwszoplanowej postaci House'a lubicie także inne charaktery z tego serialu, także możecie je tu wymienić.
Ja osobiście bardzo lubię Cuddy( taki House w spódnicy) i Wilsona (głównie za riposty i niesamowitą cierpliwość do swojego przyjaciela) ^^

ocenił(a) serial na 10
Yuuko333

Cuddy jest najlepsza :D

za króóóóóóótki

xOlka

Ja uwielbiam Wilsona ;]

ocenił(a) serial na 9
Yuuko333

Chase <33333
uwielbiam go.
przystojniak xD

ocenił(a) serial na 7
natalusiaaa93

Ja też, ja też, ja też!!!

Zawsze się chciałem dołączyć do takiego posta. ;-)

ocenił(a) serial na 10
Yuuko333

ja oprocz oczywistosci jaka jest House uwielbiam Wilsona... ta jego anielska cierpliwosc i trafne teksty mnie poprostu rozwalaja...
a Cuddy nie przypadla mi do gustu.. wydaje mi sie taka przyzwyczajona do tego ze ciagle House decyduje tzn. ewidentnie nia manipuluje a ona mu nie potrafi odmowic... choc wiemy ze i tak House uratuje zycie pacjenta powinna czasem okazac troche asertywnosci..

to tylko moje zdanie wiec mnie nie zagryzcie ;P pozdro ;]

anae

ooo a ja poza tym dla odmiany bardzo lubie Cameron... nie wiem czemu...;]

ale oczywiście House z Wisonem wymiatają;]

ocenił(a) serial na 9
Yuuko333

Ja lubie, poprawka kocham prawie wszystkich oprócz Australijczyka a mianowicie Roberta Chase, ponieważ jest on dla mnie wielkim podlizuchem w stosunku do House'a. Może zauważyliście jak pozostali "giermkowie" mu odmawiają to Chase zawsze popiera House:)
Takie jest moje zdanie i wszelkie ruganie mnie za to nic nie da:)
pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
pijany_zajac

ja uwielbiam Wilsona. Niby taki naiwny i w ogóle, ale czasami jak z niego wydzie charakterek to nawet Houseowi daje popalic (podpiłowanie laski, albo jak rzucił w ścianę na pogrzebie ojca House'a butelką czy szklanką;)) poza tym chyba jako jedyny rozumie House'a i jego calkowicie niestandardową osobowość a przynamniej jest nabliżej jej zrozumienia.

ocenił(a) serial na 10
Yuuko333

chase chase i tylko chase, z czasem polubiłam Wilosna. A nie znosze Cameron i 13stki

ocenił(a) serial na 9
JARA

No to tak:lubię wszystkich oprócz Chase'a.Nie wiem sama dlaczego ale działa mi na nerwy...Ale jakbym miała wybierac z wszystkich no to chyba Wilson i Cuddy;)

ocenił(a) serial na 10
Yuuko333

trójca house-cuddy-wilson :> mogłabym tylko sceny z nimi oglądać, boskie dialogi :D

nie przepadam za foremanem i chasem, chociaż ostatnio się do nich powoli przekonuję.ale cameron jest w porządku :)