za młodu rozumiem, ale czy jak ktoś w wieku 18 lat chodzi i udaje że strzela rękoma? widziałam niejednego takiego ba i nawet starszych, co wy o tym sądzicie? moim zdaniem mają płytką wyobraźnie ograniczoną tylko do db no i oczywiście jakiś kompleks (mały ferdzio? szpecąca twarz)
szkoda się w ogóle wypowiadać w takim temacie, bo nawet człowiekowi dorosłemu nasuwa się na myśl komentarz "wyp******* jak się nie podoba" ;p anime owszem , nie jest najlepszym, bo oglądałem kilkanaście innych seriali-anime, ale na pewno najbardziej rozpoznawanym i z klimatem jedynym w swoim rodzaju.
"głupia jesteś i tyle:D" tak powinien każdy komentarz tu wyglądać ;D
Za młodu to się oglądało : )
Ale najpierw była manga, która jest o wiele lepsza od serialu animowanego ! Polecam!
Z sentymentu daję 10, ale tylko i wyłącznie dlatego, że kochałem to za młodu.
W sumie, to dzięki DB nauczyłem się rysować, a co za tym idzie, malować dzięki czemu ukierunkowałem swoją przyszłość.
AVE !
ta idiotka nawet do ojca chrzestnego dała 1/10 a pewnie tego nawet nieoglądała jak mnie denerwują takie blachary WIECIE CO Z NIĄ ZROBIĆ NIE
ja wychowałem się na dragon ballu i do dziś go uwielbiam :) po za tym leci teraz odświeżona seria to od czasu do czasu oglądam - nie trzeba być poważnym jak jest się dorosłym
A mój kot ma topór, którym wywija i zabija wróble na dachu..... Pisać durne komentarze każdy może. I spierda.......spadaj stąd, za Ojca Chrzestnego też ci bym w morde strzelił.
ja mam 17 lat i dalej oglądam DB nawet gdzieś w domu trzymam karty z chipsów "chio". Teraz choć mnie po krytykuj nie żałuj sobie!!!!!!!!!!
Dragon Ball i wszystko jasne :) dwa lata temu chcialem sobie przypomniec wszystko i zaczalem sciagac odcinki , niestety mój internet nie nalezal do najszybszych :D bo 256kb/s, pierwszy odcinek sciagnalem 16 sierpnia a ostatni 1 czerwca rok pozniej :D pozdrawiam prawdziwych fanow tego anime :)