PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94334}

Dragon Ball

1986 - 1989
8,3 65 tys. ocen
8,3 10 1 65071
8,1 11 krytyków
Dragon Ball
powrót do forum serialu Dragon Ball

Już oglądam może z miesiąc.Zacząłem od pierwszego odcinka i dzisiaj jestem już na około 70.Muszę przyznać że nie wiedziałem że będzie takie spoko.Oglądałem kiedyś na rtl7 ale tylko dbz i mi się prze podobało.Myślałem że db będzie że tak powiem przestarzały a tu proszę uśmiałem się czasami do łez i zadziwiłem.Spojler to jak zrobił kryminator z tym słupem jak go rzucił i wskoczył na niego do mnie do parteru sprowadziło że tak powiem.Jak zacząłem na rtl7 oglądać dbz to nawet nie wiedziałem co to wogóle anime a teraz już znam setki tytułów a oglądałem kilkadziesiąt.Jednak wole bez dubingu lektor jest spoko bo nie trzeba się skupiać na napisach tylko można podziwiać dzieło .Np. death note tam tyle nawijają że prawie nie widzi się niczego poza napisami.Szkoda że nie mam oryginału ale dobre i to bo nawet po francuzku jest spoko.Może kiedyś dorwe za pare lat i oglądne sobie jak należy po japońsku i napisy bo lektor troszke też psuje klimat.no to ide na następny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Chucky_Tbg

teraz jestem na 135 odcinku już nie mogę się doczekać jak zaczne z tam to dopiero są walki

ocenił(a) serial na 10
Chucky_Tbg

HAHAHAHA 70 odcinkow w ciagu miecha ? xD
Ja w oglondam ponad tydzień a dokładnie od pierwszego odcinka tydzień i dwa dni i jestem na 60.

ocenił(a) serial na 10
Bover0

hahahhahah 60 odcinków w tydzien?xD ja oglądam od 10 dni i jestem już na 120 odcinku DBZ a zaczynałem od pierwszego odcinka DB:)

ocenił(a) serial na 10
Robert_De_Niro

aha
eh
mi sie po 5 odcinkach pod rząd już nudzi i niechce mi sie oglondac a ty chyba oglondałes cała noc i dzien bez zadnych przerw :|
ja teraz oglondam 147 odcinek ...

ocenił(a) serial na 10
Bover0

ja teraz oglądam 250

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Bover0

ale zetki :P

ocenił(a) serial na 10
Bover0

:)

ocenił(a) serial na 10
Robert_De_Niro

Już 25 zaliczyłem :P

ocenił(a) serial na 10
Bover0

ja jestem już na 275:)

ocenił(a) serial na 10
Robert_De_Niro

a ja na 32 :P

ocenił(a) serial na 10
Bover0

ty chyba spisz 5h na dobe a reszte dnia oglondasz dragon balla

ocenił(a) serial na 10
Bover0

To prawda co kilku dni po kilka dni prawie w ogóle nie śpię:)

ocenił(a) serial na 10
Robert_De_Niro

Bo Dragon Ball jest świetnie. Ja się Tobie nie dziwię :) Długie to strasznie, ale fantastyczne.