Ostatnio straciłem szacunek do tvp za zdjecie wieczorynki,wypchanie ramówki sianem,ale tym razem ,,czapki z głów,,
Zaczynam ich szanować,
nawet emisje durnowatych komercyjnych szamb WYBACZAM
(i tak nie będę oglądał ich;P) , a za A-TEAM SZACUN NA DZIELNI!!!!
A ja nie będę mógł oglądać, bo w tym samym czasie leci Komisarz Rex na TV4 może się na końcówkę załapie. Pamiętam jak to leciało na Polsacie jak byłem jeszcze mały ledwo do podstawówki chodziłem, ale nic z tego serialu nie pamiętam.
Dla fanów serialu Drużyny A jest to dobra wiadomość, ale jakim kosztem się to odbywa. Wskoczyła ona w miejsce Bonanzy, bo nie można puścić obydwu serialów jednocześnie.
młodyś pewnie i może stąd taką bzdurę palnąłeś
gdybyś tak jak ja czy wielu wielu innych oglądał ją trzy czy cztery dekady temu to byś miał inne spojrzenie i rozumiał co mam na myśli a tak cóż, nawet nie skomentuję tego bo po co
Bonanza to nie moje klimaty
Jeśli chodzi o Michaela Landona to najbardziej podobały mi się z nim Autostrada do nieba oraz Domek na prerii
cóż, bywa i tak : )
domek na prerii pamiętam, oglądałem niekiedy jeszcze na starym telewizorze z okrągłymi bokami : D to były czasy... eh stacji mniej oferta uboższa ale takiego chłamu co dziś dominuje to nie było nawet w ułamku : (
U mnie był jakiś telewizor co trzeba było gałkę przekręcic
Najbardziej mnie drażnią wszelakie talent showy
TVN jeszcze jest ok ale Polsat to zubełne wiadro guano
Drużyna A, Domek na Prerii, McGyver, Bonanza albo ten Chuck Norris jak to się nazywało, aż mnie miłe ciarki przechodzą jak to wspominam. To były filmy.
Airwolf ,Adam 12,Daktari
Pomysl tylko co by było gdyby była większa konkurencja 20 lat temu:)
Straznik Teksasu to byl :D Airwolf też wypasik :D A nie mów że to było 20 lat temu, to było niedawno.
Miałem na myśli jakby 20 lat temu była nie tylko Polonia 1 i Polsat
Tylko tak jeszcze ze 3 ogólnopolskie i 2 ponadregionalne to TVP była by w solidnych opałach
Powtórki około 24-1...To jest wiadomość!!! Myslałem ze może kiedyś na TV4 albo może wieczorami na Polsacie a tu TVP1...szok :)
TVP znów zaskakuje
Puścili odnowioną wersję cyfrową.
Obraz HD i do tego oryginał 4:3 bez przycinania do 16:9
Czekamy na wyniki oglądalności
Tłumaczenie Tomasz Magier, czyta Maciej Gudowski.
Ostatnio chyba PolSat to emitował w 1998 roku(coś koło tego).
Też pamiętam emisję z Polonii 1.
Było super.
Tez jestem w szoku!!! co za obraz,lektor inny niż ten we wstawkach na torecie...ciekawe czy ktoś nagrywa i wstawi do pobrania.Ja bym pobrał wszystko na nowo.
Pewnie ze nie,mam wszystkie odcinki Rodziny Soprano w 720p na kompie jakies 140giga i wszystko sciagałem :)Mam nadzieje ze ktoś nagra i wstawi do poprania ta wersje z jedynki :)
Miałbym pomysł na odcinki 720p, mam możliwość nagrania z HDTV, jeżeli ktoś chce mieć możliwość nabycia niech pisze do mnie na emaila(w profilu);)
myśle ,że nawet 700mb na odcinek by wystarczyło
na własny użytek jest to dozwolone;)
jakby ktoś nagrał odcinek 1 z HDTV i zachował co najmniej rozdzielczość 720p
Od odc.2 sam nagram(pewnie kilka pominę;))
Powrót do dzieciństwa^^. Latami przeglądałem program TV z nadzieją, że znajdę tam znowu Drużynę A, serio:) W wakacje obejrzałem większość odcinków, ale jakoś umknęło mi, że w pierwszym odcinku kto inny grał Bużkę. Mam nadzieję, że dadzą wszystkie sezony.
Super :) Mimo, że mam wszystkie odcinki na DVD to chętnie zacznę oglądać The A-Team w telewizji. TVP ma mega plus ode mnie za to
to może remingtona by puścili ... i nietykalnych (serial z 1993)... i może jeszcze zagubionego w czasie:) ah, rozmarzyłem się :)
oh wiele było fajowych seriali lat 80-90 tych. Szkoda, że tak rzadko w telewizji są powtarzane. To były piękne czasy, teraz w większości puszczają g... a nie seriale, albo tysiące programów o śpiewaniu, tańczeniu czy gotowaniu...
Szkoda tylko że powtórki są pózno w nocy mogliby puścić rano alei tak w internecie wszystkie odcinki widziałem
Panie i panowie, DRAKA!! Dziś oglądając Drużynę A zauważyłem, że usunięto przynajmniej jedną ze scen! (Scena w której Quintana uderza leżącego Hannibala pięścią, pod koniec bójki w barze). Specjalnie obejrzałem tę scenę w necie, by porównać i nie mam najmniejszych wątpliwości! Pytanie tylko czy taka sytuacja nie będzie się powtarzać w kolejnych odcinkach??!!! Jeśli tak, jest to moim zdaniem skandal, gdyż dostajemy produkt niepełnowartościowy!
A jaki sens jest w wycinaniu scen? Żeby im pasowało do czasu antenowego? Bo nie kapuję tego, ale rzeczywiście wycinają.
nie ma co płakać, po prostu taką wersje sprzedano TVP, podobnie było z Knight Riderem w 2006roku