PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41134
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

NAJLEPSZY !

użytkownik usunięty

Miałem kilkanaście lat, kiedy emitowano w telewizji ten serial. Był moim ukochanym. Oglądałem każdy odcinek po dwa razy, jeśli tylko nadarzyła się taka okazja. Wraz z kolegami ze szkoły potrafiłem w czasie przerw rozmawiać o Drużynie A. Co będzie w następnym odcinku? Które akcje były najlepsze z ostatnio obejrzanego? itd. Od tamtych czasów minęło tak wiele lat, a moja miłość do tego serialu pozostała niezmieniona i autentyczna. Żałuję, że w telewizji jest emitowana tak duża ilość bzdurnych programów, filmów czy seriali, a tych najlepszych, skupiających wielomilionową publiczność (Drużyna A czy Airwolf - który też bardzo lubię) nie można obejrzeć. Dlatego tak bardzo cieszę się, że oba te seriale posiadam w swojej prywatnej kolekcji. Drużyna A zawsze będzie mi przypominać o wspaniałych chwilach z dzieciństwa. Wspomnienia wracają wraz z uśmiechem na twarzy i w sercu. Dlatego chciałbym zaapelować do telewizji, aby wreszcie przestała puszczać bzdury, które nudzą telewidzów, a wyemitowała serial ponadczasowy, nie do zdarcia czy znudzenia, ponieważ nie każdy ma możliwość, aby Drużynę A kupić czy pobrać. Co do mojej oceny tego serialu, daję 11/10. KOCHANA DRUŻYNO, NA ZAWSZE POZOSTANIECIE NAJLEPSI !!!