PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94309}

Drużyna "A"

The A-Team
1983 - 1987
7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41134
7,3 11 krytyków
Drużyna "A"
powrót do forum serialu Drużyna "A"

To

ocenił(a) serial na 10

juz jest koniec:):):)

mihle

Dzisiaj była ostatnia płyta w tv okey fajnie sie prezętuje cała kolekcja

mihle

I skończyło się rumakowanie...:( szkoda że to już koniec, z jednej strony fajnie że już cała kolekcja stoi na półce ale... jeszcze kilka odcinków by nie zawadziło :). Co do końca to cieszę się że jako ostatni odcinek obejrzałam "Siwą drużynę" bo "Bez rezerwacji" kompletnie nie nadaje się na zakończenie.

ocenił(a) serial na 9
Kei_Kei

Wiesz też żałuje że to już koniec bo miło się czekało na kolejne odcinki jednak fakt że ma się ten serial na własność naprawdę cieszy oglądam kiedy chcemy i sami sobie robimy przerwy mamy nad tym władze i to jest wielki plus:)
Faktycznie odcinek 97 nadawał się na zakończenie bo był pełny akcji a później pod koniec jak rozmawiali co będą robili kiedy zostaną ułaskawieni:)
Ogólnie te dwa odcinki były pełne akcji będę często wracał do tego serialu oj tak:)

Spider1990

Ja już zaczęłam sezon powtórkowy ;D dużo wody upłynie zanim mi się znudzi.

ocenił(a) serial na 10
Kei_Kei

Nom ale faktycznie po ostanim odcinku spodziewalem sie czegos wiecej:(:(:( ten serial zakonczyl sie tak jakby ostatni odcinek niebyl planowany jako ostatni...brakowalo tam wielu wyjasnien....

Kei_Kei

Nie wiem, czy wiesz ale taka powinna być prawidłowa kolejność odcinków właśnie, pomiędzy nakręceniem a emisją zmieniono kolejność. Zwróć uwagę na napis na koszulce/kach Murdock'a. w siwej drużynie na końcu ma napis "FINE".

mihle

Dobrze że Murdock zostawił wskazówki w jakiej kolejności oglądać odcinki. "Bez Rezerwacji" był niestety zagubionym odcinkiem,za krótkim aby go wyświetlić. Dlatego producenci wykorzystali scenę z "Wakacji w górach", domontowali jak Frankie wskakuje do samolotu i stąd ten odocinek.

ocenił(a) serial na 9
Kei_Kei

Faktycznie moim zdaniem bez rezerwacji powinien być przed ostatnim odcinkiem a przed ostatni ostatnim wtedy było by to świetne zakończenie:)
Postać Frankiego troszkę namieszała w całej Drużynie A.

mihle

Mam pytanie, mianowićie ile maćie odćinków bo ja 96, a to ćhyba nie wszystko???

sobo25

Wszystkich odcinków jest 98 więc chyba coś Ci umknęło...

mihle

Ja mam teraz 48płyte, a iIe powinno być???

ocenił(a) serial na 9
sobo25

Powinno być 49 płyt czyli 98 odcinków być może umknęła Ci ta ostatnia płyta sprawdź może jeszcze będzie w jakimś sklepie i daj znać czy Ci się udało życzę powodzenia

ocenił(a) serial na 10
Spider1990

ale zobaczcie jak w stanach w latach 80-tych emitowano 5 sezon DRUZYNY A jaka przerwa jest miedzy ostatnim odcinkiem a pozostalymi...

ocenił(a) serial na 10
mihle

Dlaczego podają ze serial byl krecony od 1983 do 1987 skoro caly piaty sezon nakrecono w 1986 i tylko ostani odcinek zostal wyemitowany w amerykanskiej telewizji w 1987 a pozostale w 1986...

ocenił(a) serial na 10
mihle

Odcinek "Without reservation" miał być odcinkiem przedostatnim, ale po końcowych obróbkach stwierdzono, że nakręcony materiał jest zbyt krótki jak na cały odcinek i postanowiono go wcale nie emitować w telewizji. Wyemitowany został odcinek "The grey team" jako ostatni. Dopiero po jakimś czasie do "Without reservation" zaczerpnięto początek odcinka "Holiday in the hills" i wyemitowano po tak długim czasie.