Zauważyliście że w chyba drugim sezonie pediatra Jake'a i późniejszy mąż Judith miał na imię Greg a w kolejnych sezonach nazywają go Herb? Ciekawe dlaczego zmienili mu imię.
drobne nieścisłości są w tym serialu :P
Ciekawe, że w pierwszych odcinkach Charlie był z Jake'm w sklepie i pojawiła się późniejsza Chelsea (chyba tak się piszę imię) z którą Charlie był zaręczony, i miała ona ojca geja :P
aktorka nazywa się Jennifer Bini Taylor, nie wiem dlaczego w obsadzie ma przypisane imię Suzanne...
wogole pozniejsza chelsea byla w drugim sezonie w odcinku gdzie rose zalozyla o nim strone internetowa co chodzil przepraszac kobiety
zanim Chelsea pojawiła się jako Chelsea, wcześniej już pojawiała się 2x w różnych odcinkach - najpierw jak Rose założyła w/w stronę www a drugi raz jak Alan kupił tą chińską miskę na wyprzedaży i Charlie go za to wyrzucił z domu
Mam pytanie bo przegapiłem parę odcinków z 7 sezony i chcę wiedzieć czemu zaręczyny nie doszły do skutku ? W skrócie jaki był finał owej dwójki.
Chelsea z nim zerwała bo bzyknął jej przyjaciółkę podczas gdy ona była z tym adwokatem w Meksyku... a potem zerwała raz jeszcze (już na dobre!) gdy jednak chciała mu to wybaczyć i gdy do niego przyszła okazało się że on znowu bzyka tą samą przyjaciółkę. To tak w skrócie i o ile dobrze pamiętam. Chociaż widziałem każdy odcinek minimum 5 razy :)
Faktycznie, dziś obejrzałem ten odcinek na tvn, rano był transmitowany :D. Naprawdę dobry. szczególnie jak przyszła drugi raz a przyjaciółka była w sypialni ;).