PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75934
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Zauważyliście że w chyba drugim sezonie pediatra Jake'a i późniejszy mąż Judith miał na imię Greg a w kolejnych sezonach nazywają go Herb? Ciekawe dlaczego zmienili mu imię.

piotrekw16_2

drobne nieścisłości są w tym serialu :P
Ciekawe, że w pierwszych odcinkach Charlie był z Jake'm w sklepie i pojawiła się późniejsza Chelsea (chyba tak się piszę imię) z którą Charlie był zaręczony, i miała ona ojca geja :P
aktorka nazywa się Jennifer Bini Taylor, nie wiem dlaczego w obsadzie ma przypisane imię Suzanne...

Maciek147

wogole pozniejsza chelsea byla w drugim sezonie w odcinku gdzie rose zalozyla o nim strone internetowa co chodzil przepraszac kobiety

kupek93

to chyba był 3 sezon.... i Chelsea z 7 sezonu ma tam na imie Tina

kukubadzo

zanim Chelsea pojawiła się jako Chelsea, wcześniej już pojawiała się 2x w różnych odcinkach - najpierw jak Rose założyła w/w stronę www a drugi raz jak Alan kupił tą chińską miskę na wyprzedaży i Charlie go za to wyrzucił z domu

Pinky0891

Mam pytanie bo przegapiłem parę odcinków z 7 sezony i chcę wiedzieć czemu zaręczyny nie doszły do skutku ? W skrócie jaki był finał owej dwójki.

ZjedzCiastko

Chelsea z nim zerwała bo bzyknął jej przyjaciółkę podczas gdy ona była z tym adwokatem w Meksyku... a potem zerwała raz jeszcze (już na dobre!) gdy jednak chciała mu to wybaczyć i gdy do niego przyszła okazało się że on znowu bzyka tą samą przyjaciółkę. To tak w skrócie i o ile dobrze pamiętam. Chociaż widziałem każdy odcinek minimum 5 razy :)

Pinky0891

Faktycznie, dziś obejrzałem ten odcinek na tvn, rano był transmitowany :D. Naprawdę dobry. szczególnie jak przyszła drugi raz a przyjaciółka była w sypialni ;).

ZjedzCiastko

w tym serialu słabych odcinków nie ma :D

Pinky0891

Fakt, sezony naprawdę trzymają poziom.

Pinky0891

pojawia się też w 1 odcinku 1 serii.... trochę zaskakujące to jak się wkręca w serial od 6serii i dopiero po iluś tam odcinkach chce się obejrzeć od początku, a tam ta sama laska po kilka razy ;]