PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45396
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Savitar to Barry albo Wally bo na kogo by tak zareagowała killer frost, raczej na kogoś kogo zna, poza tym gdy ktoś z was ogląda legendy jutra to w jednym z odcinków są wypisani wszyscy spidsterzy (chyba że pominęli kogoś) a wiadomo że wszyscy ze złej strony już nie żyją i tak naprawdę chyba tylko został właśnie wally i barry. Kogo obstawiacie... Barry, Wally może jednak ktoś nowy luk ktoś stary?

AdriannaDiana

Savitar to future flash, czyli barry allen z przyszłości :)

ocenił(a) serial na 10
dunio_4

no właśnie mi przyszłego no bo jak w rzeczywistości serialu miał by się nim stać... tylko po co robić z siebie samego wroga jaki to ma cel ...

AdriannaDiana

Co do origin savitara mysle ze on wygladal tak

Savitar jest najpewniej z bardzo dalekiej przyszlosci, możliwe ze okolo z 30 wieku. Przez ten czas Barry stal sie, cyniczny, samolubny, zbyt pewny siebie i brutalny. Następnie cofa sie do ok zgaduje 20 wieku i tam pewne wydarzenia doprowadzają ze team Flash i Flash zamykają go w speed Force. Przez wieczność, kilkukrotnie tracac zmysly w końcu znienawidzil samego siebie i przysiagl zemste

Dzieki flashpoint znalazł furtkę na wydostanie sie z speed Force dzieki wally, i cofa sie do tego momentu

W komiksach byla podobna historia

ocenił(a) serial na 5
AdriannaDiana

Zapomnij, że to Wally. Było by to największe pośmiewisko z serialu, żeby dać tam taką pipkę.

ocenił(a) serial na 9
stacjonarny

A ja teraz myślę że to Jesse Quick :P