PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45388
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

5 odcinek dopiero za tydzień czyli 11 listopada.
Takie info jakby jednak ktoś nie wiedział :)

DaNIEloSs

Właśnie rano wstałem żeby sobie pobrać agentów i flash'a, a tutaj nie ma :P

A z Arrow też tak jest?

Spidey_

Z Arrowem raczej normalnie, wrzucali fotki promocyjne kolejnego odcinka.

DaNIEloSs

dzięki

DaNIEloSs

Dziękować za info. Teraz jestem ciekaw jak to wpłynie na crossover - myślałem, że zacznie się w 8 odcinku 'The Flash' a teraz zmieniła się chronologia (no chyba, że Arrow też będzie miał obsuwę za tydzień itp.)

matiiii

Też został przesunięty.

piekielny84

A jednak, również dzięki za info : )

matiiii

Tylko nie wiem który odcinek,sporo seriali ma teraz przerwę coby szły w miarę jednocześnie.

ocenił(a) serial na 7
piekielny84

It takes only one mistake to corrupt everything. #Arrow is all new TONIGHT!

3 godziny temu na Facebook

ocenił(a) serial na 9
RasGumis

Ciekawe jak zrobią z tym crossoverem 8(?) odcinka Flasha i Arrowa jeśli jeden z tych seriali będzie o 1 odcinek do przodu.

ocenił(a) serial na 9
Rewox44

Arrow prawdopodobnie później złapie obsuwę, żeby wyrównać się z Flashem do crossovera.

ocenił(a) serial na 9
DaNIEloSs

ale lipa, a już chciałem pobierać

ocenił(a) serial na 10
DaNIEloSs

Dzięki za info. A mam pytanie do wszystkich, wam też filmweb od wczoraj chodzi jak krew z tyłka?

Ra_s_al_Ghul

Tak, ciężko coś mi dzisiaj chodzi ;(

ocenił(a) serial na 10
DaNIEloSs

Co jakiś czas mi wywala komunikat że serwis chwilowo niedostępny

ocenił(a) serial na 10
Ra_s_al_Ghul

U mnie jest tak samo, od czasu do czasu,muli niesamowicie.Chyba za dużo piszemy i przeciążenie łapią :) Szczególnie na forach serialowych to widać,bo na filmowych nie aż tak,no chyba,że na filmach przed premierą,typu F&F 7 np.

ocenił(a) serial na 10
mario_1981

No mi dziś już dobrze chodzi, ale do okna logowania zawsze mi muli jak nie wiem co

ocenił(a) serial na 8
DaNIEloSs

Wszystkie amerykańskie seriale mają obsuwę, bo w USA są wybory czy coś...

ocenił(a) serial na 10
Agness_92

Sam właśnie wczoraj szukałem flasha,a tu dupa. A na filmwebie stoi jak byk "najbliższy odcinek: (zaplanowanych: 18) za 2 dni (USA) s1e6 The Flash Is Born" To oni też nie wiedzą? ;)

ocenił(a) serial na 10
mario_1981

jakiś czas temu było im zgłoszone o zmianie emisji, ale zanim zmienią tu datę to trochę to potrwa

ocenił(a) serial na 6
DaNIEloSs

A jak szukam jak głupi w internecie i zastanawiam się czemu nigdzie nie ma :P

DaNIEloSs

To czekać z 5 Arrowem, aż Flash 5 wyjdzie, czy oglądać tak jak wychodzi?

ocenił(a) serial na 9
Szejku

Oglądaj normalnie, tylko 8 odcinek obu seriali należy oglądać jeden po drugim (najpierw Flash, potem Arrow).

BluRay2012

obejrzałem odcinek. nie ogarniam czemu od razu zabili plastique :/ mogli by zrobić parę bombowych odcinków z nią :)

ocenił(a) serial na 6
Laurenor

W dodatku była taka ładna :D

No, ale już nie ma wątpliwości, że nasz Doktor jest Reverse Flashem.

czesiol

"No, ale już nie ma wątpliwości, że nasz Doktor jest Reverse Flashem."
Możesz rozwinąć?

ocenił(a) serial na 6
matiiii

- Likwiduje tych, którzy mogą zaszkodzić Flashowi
- Stworzył Grodda, który jak wiadomo, wcale taka sympatyczną małpką nie był. (doskonale wie co się z nim stanie)
- Zna przyszłość i konsekwetnie dąży do tego, by Flash wyciągał jak najwięcej, by nie powstała taka ponura dla niego.
- Wyciska wszelkie możliwości z Flasha, by ten biegł jak najszybciej i jak najwięcej.

DaNIEloSs

Odcinek 5 uważam za bardzo dobry (już po raz drugi w tym sezonie, jej xd). Fajnie, że pokusili się o motyw meta-człowieka, który nie zagraża a wręcz chcą mu pomoc. Gagi z Cisco były genialne, aż nie chce mi się wymieniać wszystkich ale m.in. podobał mi się ten z jego tekstami o i do Plastique (ten z wk*rwianiem na zniszczony kostium, cala ta scena była genialna co by na koniec zobaczył zdjęcie i kolejna petarda śmiechu xD). Ten z ripostą o lobotomii tej drugiej też dobry xD Clancy Brown już za samo pojawienie się na ekranie to wielki plus. No i wróciliśmy do scen po napisie Flash z Wellsem w roli głównej. Aha, Gorilla Grodd? Niech mnie, nie sądziłem, że się na to odważą xd

matiiii

Są do niego napisy?

robokob

Oglądałem bez napisów : ) Ale jeśli są, to pewnie angielskie póki co.

matiiii

Po co mi angielskie napisy do serialu po angielsku? :) Ale dzieki za odp

robokob

xD Po prostu ja, np. lepiej rozumie słowo czytane po angielsku aniżeli jak mówi się po angielsku, więc czasami nie czekam na pl napisy, hehe

matiiii

Ja niestety angielski znam dość słabo, na pewno nie na tyle by swobodnie oglądać filmy, czy seriale. A napisy ang w takim przypadku niewiele mi tu dadzą.

robokob

Tak, domyśliłem się po Twojej ripoście xp Jeśli oglądasz ściągając z neta to na fileking zazwyczaj na drugi dzień jest z napisami wbudowanymi w plik, więc może wieczorem pojawią się pl napisy : )

ocenił(a) serial na 9
matiiii

Z Groddem jest duże ryzyko, latwo spartolić postać gadającej malpy ze zdolnościami telepatycznymi. A jego pojawinie się nie było niespodzianką, Geoff Johns już dawno mówił, że Grod pojawi się w serialu.

BluRay2012

Co do niespodzianki, nie/stety, nie śledzę nowinek o serialach oprócz 'Arrow' i 'GoT' (no chyba, że coś się pojawi przy okazji w temacie na forum Arrow), więc nie sądziłem, że odważą się na takiego przeciwnika (wiem, że to jeden z przeciwników Flasha którego nie wypadałoby nie wprowadzić, ale i tak jestem zaskoczony bo jak sam napisałeś to 'łatwo spartolić'). Mimo wszystko jak już wiem, że się pojawi to jestem ciekaw serialowej interpretacji, ponieważ sądzę, że albo będzie to dobrze pokazane albo totalnie zniszczone - nie będzie niczego po środku jeśli chodzi o tego typu przeciwnika.

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Mnie tylko wkurzała jedna tycia tycia dziura. Ta kobitka niby wszystko czego dotknie zmienia w bombę i nie umie kontrolować. A jakoś jej ciuchy i część rzeczy, których dotykała były całe...

Agness_92

Urok komiksów (już nawet nie komiksowych adaptacji). A poważniej: wszystko chyba zależało od jej rąk - gdy dotykana była w innych miejscach niż ręce (bez skojarzeń) nic nie eksplodowało np. dziewczyna, której imienia do tej pory nie zapamiętałem wyciągająca pocisk-nadajnik z ramienia dzierlatki dotykała ją przecież narzędziem, albo w ogóle właśnie ciuchy.. najbardziej jednak zdziwiony byłem, że podali jej rękawiczki które nie eksplodowały w kontakcie z dłońmi i co najwyżej tutaj bym się czepiał całości. I wcale nie chodzi mi o czepianie się, że nie eksplodowały tylko faktu, że skoro właśnie nie eksplodowały to BYŁ SPOSÓB aby jej pomóc - wystarczyło, aby nosiła rękawiczki... xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no właśnie był taki moment, że skrzyżowała ręce na piersi i dotykała dłonią kurtki.
A te rękawiczki to może jakiś wynalazek Cisco...

ocenił(a) serial na 9
DaNIEloSs

A wytłumaczy mi ktoś motyw z Wellsem? Co Bette chciała powiedzieć Barryemu przed śmiercią? Dlaczego posłuchała rozkazu Wellsa? Tak jakby on ją kontrolował. Mam tyle emocji negatywnych i pozytywnych zarazem co do pana doktorka, że aż mnie rozrywa :D Taki cwany czarny charakterek, który udaje dobrego i wykorzystuje meta-ludzi.

ocenił(a) serial na 7
mejki

Wells chciał się pozbyć Eiling'a a przy okazji (tak sądzę) ciągle wystawia na próbę Barry'ego aby ten jak najszybciej rozwijał swoje umiejętności. Wells nie kontrolował Beth. Ot prosta psychologiczna manipulacja.

ocenił(a) serial na 8
mejki

Podejrzewam, że chciała mu powiedzieć, że Wells jej kazał zabić i żeby na niego uważał.

DaNIEloSs

500 % :D WTF , ja tez takie chce;)

DaNIEloSs

Źle wyświetla daty odcinków, przez co myślę że jestem jeden odcinek do tyłu:) Może ktoś poprawi?