PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45391
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Moim zdaniem Reverse Flash jest z przyszłości i jest nim dr Wells, który z kolei wg mnie jest właśnie Barrym z przyszłości. Takie jest moje odczucie z tego co widziałem dotychczas. Skąd niby Wells miałby mieć kamerę ukrytą w laboratorium Barry'ego kiedy uderzył go piorun ? Nie dziwię się czemu doktor tak naciska na niego żeby ćwiczył szybkość.

BjedronkA1920

sensowne :)

BjedronkA1920

"Moim zdaniem Reverse Flash jest z przyszłości i jest nim dr Wells, który z kolei wg mnie jest właśnie Barrym"

To się zdecyduj kto kim jest,Wells Flashem czy Reverse Flashem?

Flash z przyszłości odpada,bo widzieliśmy w gazecie z przyszłości którą miał Wells zdjęcia na którym widzimy Flasha z przyszłości i twarza ma taką samą jaką ma teraz,strój ma tylko inny,nie ma twarzy Wellsa.

Adorianu

Wg mnie ma to nawet sens. Ciśnie go o osiąganie wysokich prędkości. Zagląda w przyszłość i dba o Barrego gdyż wie, że jeżeli Flash tj. Barry nie przeżyje on też przestanie istnieć.

Co do nacisku na osiągnięcia i wyniki Barrego. Jest teoria, że jeżeli osiągnie się prędość światła czas staje, przy wyższej hmmm kto wie, może wg twórców serialu czas dla niego się cofnie

ocenił(a) serial na 8
st4chuu

W komiksach Eobard Thawne pochodzi z przyszłości i pracuje w muzeum poświęconemu Flashowi, więc być może w serialu jest podobnie, stąd Wells zna moment w którym Barrego uderza piorun. Poza tym w innym wątku ktoś wspominał że w momencie zabójstwa matki Flasha są dwa kolory wyładowań, żółty i czerwony, więc najprawdopodobniej jest tam Flash i Reverse Flash.

taPcz4N

wszystko się okaże, jednak jedno jest pewne. Zanosi się ciekawa intryga i zawiłości akcji. Zdecydowanie jeden z lepszych seriali obecnie jaki oglądałem.
Oby scenariusz nie okazał się zbyt zawiły i przekombinowany.

ocenił(a) serial na 10
st4chuu

Zgadzam się.

ocenił(a) serial na 10
Adorianu

Trochę się te pierwsze zdanie nie trzyma kupy xD