Mam tylko jedno pytanie, bo albo coś mi umknęło, albo w tym odcinku mieliśmy się dowiedzieć kim jest savitar? Jak już dostaliśmy killer frost, to może ona będzie głównym złym 4 sezonu :P
Savitar to na 99% Future Flash. Sam to powtarza cały czas, tylko tępy Barry nie może się skapnąć ;)
Wyobrażacie sobie aby tak odbiło Barremu aby tak sam siebie skrzywdził? Przecież jasno Abra Kadabra powiedział ze nikt Barrego tak nie skrzywdził jak Savitar nawet Thawne czy Zoom więc ciężko mi sobie wyobrazić aby ciemna strona Flasha była w stanie zabić Iris ja obstawiam że to Julian
A w czym problem? Nie pamiętasz już jak prosił RF, żeby ten zabił jego matkę? I jaki miał powód? Nie chciał stracić mocy.
Speedforce niejako dało mu wybór, albo masz moce, albo masz szczęśliwe życie. Wybrał moce, więc z automatu to sprowadziło go na drogę Savitara, który ma obsesję na punkcie Speedforce.
widzę ze jesteś pewny swojej teorii przyznam szczerze ze możesz mieć racje i za dużo faktów wskazuje na to że to Future Flash chociażby ta znajomość słów Reverba do Vibe które znal Savitar a tam był tylko Barry i Cisco wiec tylko Allen mogl to wiedzieć ale może w speed force Savitar widział co się dzialo w zyciu flasha ja jednak bardziej widzę Juliana a wracając do tego co mówiles o RF i stracie mocy to bardziej niż o moc chodzilo o wspomnienia i utratę wcześniejszego zycia
"a wracając do tego co mówiles o RF i stracie mocy to bardziej niż o moc chodzilo o wspomnienia i utratę wcześniejszego zycia"
Wraz z tymi wspomnieniami tracił moc, więc to była transakcja wiązana.
W speed force siedzieć niezliczoną ilość czasu i ciągle oglądać śmierć iris, ty byś nie zwariował po czymś takim?
A julian nie jest potworem, i też nie miałby powodu zabijać iris
Tak z innej beczki,jestem ciekawa czy Julian naciskajac na Caitlin spowodowal krwotok wewnetrzny albo przeoczyli jakis kawalek przy operecji?
Co do Savitara to tez mam takie wrazenie ze to Barry z przyszlosci. Byc moze tworcy nas zaskocza inna postacia :P