PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832320}
7,8 8,3 tys. ocen
7,8 10 1 8327
8,0 4 krytyków
For All Mankind
powrót do forum serialu For All Mankind

dla fanów SF

ocenił(a) serial na 7

Ja wiem, że w Polsce chyba jako jedynym kraju na świecie woli się fantasy i oklepane na wszystkie strony wiedźminy , hobbity i inne karły i dlatego ten serial się u nas jeszcze bez lektora :-) nie sprzeda, ale na szczęście to kawał dobrego kina (telewizji) dla fanów złotej ery SF . Sorry taki mamy klimat. Bez odbioru. Polecam

DeNatt

Woli się to co się woli. Każdy lubi to co lubi. Ja tam lubię oba, a które bardziej to już zależy od dnia i tego na co akurat mam ochotę. Zresztą For All Mankind to (póki co) bardziej historical fiction niż SF. Ale fakt, jest zacne.

DeNatt

Wróć do oglądania M jak miłość kolego

ocenił(a) serial na 7
john_lennon_filmweb

żenujący komentarz, ale widać na poziomie kolegi

DeNatt

Rzeczywiście taki SF? Nie jest to bardziej serial społeczno-obyczajowy?

ocenił(a) serial na 7
Yodzinsky

Nie chcę spoilerować więc powiem tylko, że postacie są rzeczywiste, ale ich losy jak przy efekcie motyla coraz bardziej oddalają się, od znanej nam historii, czyli - alternatywna rzeczywistość. Społeczno - obyczajowy trochę też - w takim sensie jak Med Men

DeNatt

Recenzje umiarkowane, tematyka bardzo ciekawa, dlatego się pytam. Bo telenoweli na kosmodromie nie strawię :)

ocenił(a) serial na 6
DeNatt

Ja bym chciał tylko zauważyć że ten serial w większości to nudna politycznie poprawna telenowela. O ile sama część o kosmosie jest bardzo dobra tak jak dwa pierwsze odcinki które się na sprawach około kosmowoych skupiają to potem jest tylko gorzej.