PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609064}
8,3 2,9 tys. ocen
8,3 10 1 2936
Forbrydelsen III
powrót do forum serialu Forbrydelsen III

4 sezon

ocenił(a) serial na 9

Obejrzałam ostatni odcinek 3 serii i i jak zwykle żałuję że to koniec . Czy jest planowany kolejny sezon ?

ocenił(a) serial na 9
babajaga0707

mało prawdopodobne. Gdzieś słyszałem że te 3 sezony są traktowane jako trylogia, to po pierwsze. A po drugie, zakończenie 3 sezonu dość komplikuje sprawę głównej bohaterki, więc trzeba by się nagimnastykować żeby ją przywrócić do służby. chociaż dzisiejsi scenarzyści są zdolni do wszystkiego (np. Moda na sukces o zgrozo)

piogol1769

Raczej 4 sezon nie ma szans. Na to co zrobiła Lund nie ma wytłumaczenia i musiałaby swoje odsiedzieć.

ocenił(a) serial na 9
grzesiek811

To prawda , ale błyskotliwi scenarzyści mogliby uporać się z rozwiązaniem problemu .

ocenił(a) serial na 10
babajaga0707

babajaga ja tez zaluje, wrecz jestem zdolowana, ze to juz koniec ;( przeciez mogliby powiedziec tak jak Borch mowil, ze w obronie wlasnej to zrobila. cos by wymyslili, glupszej opcji niz ucieczka nie bylo. ale moze sie myle, bo dalej jestem na nia wkur**ona za to co zrobila!!! ;p

ocenił(a) serial na 9
paulynna

dokładnie tak d

ocenił(a) serial na 10
babajaga0707

aha i babOjagO :) nie bedzie 3ego sezonu na pewno, sama Grabol przyznala ze cieszy sie , iz to juz koniec, bo miala dosc tej postaci (my ja kochamy coz za paradoks) ...

ocenił(a) serial na 9
paulynna

może jej przejdzie ta niechęć do Lund. :)