Rozmawiałem z Panią Kurasz odpowiedzialną za to co aktualnie jest emitowane na Disney XD
Dowiedziałem się że potrzeba ok 200+ podpisów obojetnie czy to bedzie forum czy nie.
Niestety ona nie moze ich tak opoublikowac na internecie, ale moze wznowic emise jak bedzie nas wystarczajaco duzo.
mam pytanie, czy możesz sam jakoś tak wtopić napisy w odcinek i wrzucić go na np. megavideo czy youtube. A i jeszcze czy kontaktowałeś się z nimi, aby mogli dać do oglądania online na swoją stronę.
Nie bezposredniu z ta cala osoba ktora zarzadza tym , w poniedzialek tam bede dzwonil jeszcze raz i z nia pogodam i dam znac co i jak
super serial, oglądałem go wtedy jak leciał na TV4 (swoją drogą kiedyś to były lepsze filmy w TV, teraz to naprawdę nie ma co oglądać). Pamiętam że bałem się wtedy niektórych odcinków hehe :)
Tak tego że na pewno go nie przywrócą ;( bo już mają repertuar na 2012
Ale jest sporo nadzieje ze wrzucą go do internetu Pani Beata Czarnecka została nowym dyrektorem tego całego disney
I w srode mialem zadzwonic i miala dac mi znac czy beda na internecie lecz wczoraj jej nie bylo dzisiaj tez jutro o 11 ma byc, wiec napewno napisze co w zwiazku z tym.
A ja wzielem sie za tlumaczenie odcinkow i juz w sobote bedzie na moim forum odcinek,,nie zasypiaj'' jeden z moich ulubionych.
Zapraszam :)
Pani Beata miała spotkanie do 17 i niestety znowu nic sie nie dowiedzialem.
Jutro sprobuje jeszce raz az do skutku ;)
I jak wiesz już coś nt odcinków w na stronie disney XD i czy może oni by się zgodzili na ściąganie ich na dysk?
Może i masz racje, ale gdyby chcieli się mnie pozbyć to wystarczyło by że by powiedzieli ,,przykro mi nic sie nie da zrobic, a wykonalem tam juz sporo telefonow i pani beata mowi ze dalej czeka na odpowiedxz bo wkoncu pisala do londynu, ostatecznie dzwonie w styczniu i wtedy sie okaze. Wiec ja licze na to ze jednak sie moze udac bo oni przeciez nic nie traca dajac je na swoja strone albo chociaz na youtube.
ja też na to liczę i mam nadzieję że te moje czarnowidztwo się nie spełni że jednak traktują ciebie poważnie trzymam kciuki i szczęśliwego nowego roku życzę
o akurat sobie weszlem na wiadomości z mojej okolicy i proszę ;)
http://www.tuwodzislaw.pl/wiadomosci,gimnazjalista-pobil-mlodszego-kolege,wia5-3 266-4887.html
Dodzwoniłem się tam wkońcu i odebrała pani Beata, tak jak przypuszczaliście,,nie mamy praw do ponoownego otwrzania ble ble ble...'' do sierpnia nie planujemy nic takiego''
Rozmawiałem o petycji by wysłać do Londynu pani Beata jak najbardziej popiera ten pomysł poniważ już się udało w ten sposób przewrócić serial za pomocą petycji,
Ja sie wszystkim zajme, i jak wyśle to was poinformuję
Wysyłając tam ist ma się pewność że odpiszą więc jak dostane odpowiedź również ją tu zamieszcze, ta petycja to ostatnia nadzieja by wszystkie odcinki pojawiły sie chociaz zdubingowane na interenecie
Dla mnie dubbing w tym serialu jest genialny poprostu ogladajac po angielsku juz niema takich emocji :D
Dobrze, że się starasz coś zrobić i chwała ci za to, ale lepsza była by petycja o przywrócenie wszystkich starych seriali z dawnych lat.
Kurcze, jak ja bym chciał, aby ci ludzie z Jetixa się opamiętali i znowu dali Ludwiczka, Dzieciaki z klasy 402, Jerry'ego i paczkę, Króla szamanów, Odlotowe agentki. Z fabularnych Dziwne przypadki w BHH, Gęsią skórkę, Eerie Indiana i inne fajne seriale z tego okresu.
Wtedy to było by ekstra, ale nawet jak raczyli by dać do oglądania to już dobrze, a gdyby była możliwość ściągnięcia GS i/lub ww. seriali na dysk to już byłby szczyt marzeń!!!
Dzięki!
masz już jakieś informacje odnośnie odcinków na stronie XD? Bo na serio długo to trwa...
Pani Beata Czarnecka wysłała list do Londynu, lecz powiedziała, że odpowiedzi jeszcze nie otrzymała, że trzeba uzbroić się w cierpiliwość.
A jutro dodam nowe 2 odcinki z napisami, miałem popsutego kompa i dlatego tyle przerwy
I jak, wiesz juz cos od tej pani beaty? Miales dzwonic tam w styczniu i jakos nic nie piszesz o wynikach. Moze na serio ciebie olali za pierwszym razem, a ty zeby sie rozladowac dajesz nowe nadzieje, ze ,,dzonie tam w stycxniu'' itp.?
Heh nie po co mialbym wszystkim dawac nadzieje?
dzwonie tam od 2 tygodni a na tyle pechowo ze po 15 bo tak koncze i juz pani beaty w biurze niema, teraz ferie sie zaczeley to w poniedzialek zadzwonie o 10 rano bo tak poradzila mi sekretarka jej i wtedy sie dowiem i wam napisze
Spokojnie:D dzwonie tam w styczniu znowu a jesli chcesz to wrzucam nowe odcinki i napisy na chomika, a jak chcesz miec inne napisy bo mam ich dosc sporo to napisz 2291839 bo troche zajmie zanim cala reszte na chomika wrzuce
no kur'a... to jest serial z okresu, kiedy seriale były NAJLEPSZE. Eerie Indiana, Nowe Przygody Rodziny Adamsów + inne pierdoły + kreskówki z tamtych lat naprawdę wymiatały. jak teraz czasem włączam tv na głupim disney xd, disney channel, nieckelodionie (propsy za Spongeboba), cn (propsy za stare kreskówki w nocy) czy inne kidsco (propsy za to, że jest najbliższe Fox Kidsa), to szlag mnie trafia. ani ja, ani gówniarze nie mają czego oglądać. zresztą... internet i tak zeżarł wszystkim mózgi, wydaje im się, że mają coraz mniej czasu, a tak naprawdę bezmyślnie oddają go komputerowi... sranie w banię. jestem jak najbardziej za przywróceniem.
Ah... ja też nie moge patrzec ak moja 13 letnia siotra siedzi na tym zasranym disney xD i oglada te posrane i głupie bajki.
Ja nie ukrywam chetnie sobie wole wlaczyc jak mi sie nudzi boomeranga i poogladac toma i jerrego, lub inne stare fajne bajki ktore do dzis smiesza;)
A odnosnie odcinka ,,an old story'' - stara historia
za chwile bedzie na moim forum ;))
oczywiście jak najbardziej za ;) ale fajnie było by by dodali coś nowego wiem że przywrócą stare odcinki ale ciekawe by było by dodaali jakieś nowe wątki
jestem jak najbardziej za! wypadałoby przygotować jakąś porządną petycje?
za przywróceniem starych kultowych seriali. Nie ma to jak lata 90te!
Jestem w trakcie pisania takiej petycji do londynu .Pisze ją po angielsku jak bedzie gotowa podam linka gdzie sie podpiszecie i wysle ja :)
na pisemna prośbe musza odpowiedziec
a co do pani beaty czzarneckiej do 5 marca ma urlop, ale i tak ich drecze dopoki mnie z nie poloacza
sorrki za bledy ale jestem na uczelni i denna tu jest klawiatura :)