Rozmawiałem z Panią Kurasz odpowiedzialną za to co aktualnie jest emitowane na Disney XD
Dowiedziałem się że potrzeba ok 200+ podpisów obojetnie czy to bedzie forum czy nie.
Niestety ona nie moze ich tak opoublikowac na internecie, ale moze wznowic emise jak bedzie nas wystarczajaco duzo.
Myślę że te głosy są pewnego rodzaju "petycją". Użytkownik "milunirafcio" rozmawiał z Panią Kurasz odpowiedzialną za to co aktualnie jest emitowane na Disney i powiedział że potrzebujemy 200+ głosów, w tym wątku jest 138 odpowiedzi z czego nie każda dotyczy przywrócenia serialu. Dlatego głosujmy i zobaczymy co się stanie!
Ja też chcę ten serial znowu, był cudny :) Bym pokazała swoim siostrzenicom co się kiedyś oglądało :D
Absolutnie ZA! Dodatkowo wstawić ten serial zamiennie za durne sitcomy dla dzieci, które lecą między innymi na Disney Channel.
Zapraszam do polubienia strony "Fox Kids Wróć" na Facebooku gdzie próbojemy wskrzesić FK. A 200+ podpisów to wcale nie tak dużo jeśli się chce :)
ostatnio mi sie snilo,ze przywrocili ten serial ;( , jak sie obudzilam to zalowalam,ze to tylko sen ;(.
Najlepszy serial mojego dziecinstwa !