PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=125073}

Gęsia skórka

Goosebumps
1995 - 1998
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14213
6,4 8 krytyków
Gęsia skórka
powrót do forum serialu Gęsia skórka

Rozmawiałem z Panią Kurasz odpowiedzialną za to co aktualnie jest emitowane na Disney XD
Dowiedziałem się że potrzeba ok 200+ podpisów obojetnie czy to bedzie forum czy nie.
Niestety ona nie moze ich tak opoublikowac na internecie, ale moze wznowic emise jak bedzie nas wystarczajaco duzo.

ocenił(a) serial na 8
moniak8396

Jeśli się uda to zwariuję ze szczęścia :D Oczywiście za

ocenił(a) serial na 8
fafikozoom

Jestem za! czekamy na odp! :D

ocenił(a) serial na 8
Mnichu02

Jestem za !

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

I jak z tą petycją?

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Za!, oczywiście.

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Zdecydowanie za, ale duzo czasu mineło i i tak sie nic nie dzieje.

milunirafcio

jestem ZA

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Ja jestem jak najbardziej za :) Gdy miałem jakieś 6-7 lat strasznie się tego bałem XD Z chęcią obejrzałbym wszystkie odcinki ;)
Podpisuję się pod tym jak by co ;)

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

no to dokładam cegiełkę, na ten szczytny cel!

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Jestem za :P

milunirafcio

Jestem za :D Chociaż coś mi się nie chce wieżyć, ale jestem za ;>

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Milunirafcio wiesz już coś? Proszę o szybką odpowiedź!

Michmeister

Odpowiedź w piątek przyszła, niestety odcinki nie zostaną opublikowane, ani nie wznowią transmisji ponieważ uwazaja ze nie przyniesie to im zysków, dodatkowo napisali że teraz mają obstawione seriale które puszczają na antenie podobno mają dużą oglądalność.

milunirafcio

dalsze tlumaczenia i odcinki u mnie znajdziecie na ch omikuj nazwa milunirafcio

ocenił(a) serial na 9
milunirafcio

Jestem za <3

milunirafcio

Bo muszą puszczać te gówniane seriale, które piorą mózgi gimbazerii. :/ Gdzie są te stare kanały? Cartoon Network, gdzie leciały bajki typu Tom i Jerry? Dlaczego teraz wszędzie tylko jakieś Ben X i inne gówna... Stare seriale, że się łezka w oku kręci. Może i śmieszne, może i ktoś powie, że jestem na to za stary, ale czasem lubię sobie włączyć STARE kreskówki, czy seriale, ale wypierane to jest przez jakieś gówniane opery mydlane dla dzieci... tragedia...

bbbosa

wystarczy spojrzec na pokolenei 97+ banda bachorów, bez kultury.
wyzywaja kazdego nie maja szaczunku, a przez co? przez bajki.
wchodze do pokoju a tam 14 letnia siotra oglada bajke"stul dziub bo obije ci morde" no sorrki ale to jest zalosne. jestem z pokolenia 93 i jakos jestem wychowany, mam kulturę i bardzo strasze osoby szanuje, a teraz wejdzcie sobie do gimnazjum... jak przezyjecie to gratulacje...
mogę się załozyć, że osoba z rocznikiem 97+ za chwile napisze wyzwiska w moja strone, nie spotkalem nikogo kto ma szacunek z tego pokolenia naprawdę, może jedna na jakies 100 osób. Jest to przykre, ale coz zrobic bajki dziala na psychike baaardzo mocno,rodzice tez, ale chyba nikt nie powie ze kazdego kogo sie mija z gimnazjum teraz to osoba wychowana w odpowiedni sposob

milunirafcio

stary - sam to przeżyłeś xD. ja już średnio pamiętam okres gimnazjum, ale wiem, że wtedy wydawało mi się, że jestem wręcz zaj***, a w tym momencie wydaje mi się to wręcz żałosne. Cóż - ja JUŻ odczuwam różnice pokoleń. Człowiek jak już się pozbędzie nawyków z ogólniaka, to zaczyna dostrzegać prawdziwe oblicze liceum czy gimnazjum właśnie. niestety, ale w większości - tragedia. no i nie wypadałoby oglądać przecież czegoś tak uwłaczającego ich "inteligencji" jak Myszka Mickey. Muszą być pieprzone japońskie mangi (nawiasem mówiąc większość z nich jest przerobiona pod kanały dla dzieci, tzn. cenzuruje się mangi dla dorosłych - np. Naruto), gdzie co chwilę ktoś się nawala, najlepiej żeby bohaterowie ginęli, lała się krew, a laski biegały nago. Totalne pandemonium, chaos, sodomia i gomoria... połowa z tych ludzi z tego wyrośnie (na szczęście), resztę bym wystrzelał dla dobra społeczeństwa.

bbbosa

btw. chyba połączyłem angielską z polską nazwą xP

bbbosa

przeżyłem wiem ;) ale nie chodzi mi o sam fakt chodzenia do gimnazjum tylko, o pokolenie które z roku na rok drastycznie się zmienia na gorsze.

milunirafcio

ciężko się nie zgodzić... z drugiej strony - moje wspomnienia nie są do końca obiektywne: kiedy byłem w gimnazjum, wydawało mi się wszystko zupełnie inne. był problem np. z fajkami czy alkoholem, ale mnie aż tak nie dotyczył (okej... piłem okazjonalnie, ale OKAZJONALNIE), teraz jest on lepiej widoczny, dzięki takim portalom jak na przykład Facebook, bo dzieciaki czują się tam bezkarne i wrzucają tony materiałów świadczących jawnie o ich niedojrzałości. z drugiej strony - chyba faktycznie wszystko dąży do jakiejś apokalipsy....

bbbosa

Facebook to porażka, teraz każdy chwali się ile to piw nie wypił na swoich urodzinach, ile wódki, jak silną ma głowę... pewnie do jakiejś apokalispy to dąży, jestem ciekawy i to bardzo jak młode pokolenie będzie wyglądać gdy będę miał te 50 czy 60 lat.

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Jestem Za

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Ja tam jestem rocznik 96 i też szanuję ludzi starszych, jestem miły i nie przeklinam. Może to własnie przez te stare bajki, które kiedyś się oglądało ;)

Michmeister

Napisali jedynie że planują utworzenie takiej biblioteki filmów i seriali do pobrania odpłatnie, ale nie mają w planach gęsiej skórki
To tyle jeśli chodzi o nich, ja biore sie za dalsze tłumaczenia

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

A będziesz dalej próbował coś z tym zrobić czy nie?

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

jestem za

ocenił(a) serial na 8
milunirafcio

Jestem jak najbardziej za !!!

diamen

ja też chceeeeeeee.
przynajmniej będzie co oglądać w wakacje :)

ocenił(a) serial na 7
milunirafcio

Za! Trzeba zdominować dzisiejsze bajki w tv! Co myślicie o Mrocznych Przygodach Blilly'ego i Mandy?

RavenCrow

ja też za! ;))

karolciiaaa_

Jak chcecie odcinki GS to molestujcie PULS2/ PULS. Oni ramówki na wrzesień do końca nie mają obstawionych a i w przeszłości zawsze korzystali z dystrybucji innych stacji(W tym Jetix). Także najchętniej proponuję na facebooku w komentarzach ich dobijać. Skąd wiem że to skuteczne? Puls2 nie miał w planach emisji żadnego anime. Kilkudziesięciu ludzi to zbulwersowało i zaczęło najeżdzać na Puls. Efekt jest taki, że powstała ankieta oficjalna, i te anime, które ma najwięcej głosów zostanie wyemitowane.

kseroboy1234

Taaa puls nie ma FB ;P ale się tym zajme .

karolciiaaa_

Chyba nie umiesz szukać :
http://www.facebook.com/tvpuls2
http://www.facebook.com/pages/TV-Puls-oficjalny-fan-page/170317636336587

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Jestem za

ocenił(a) serial na 8
milunirafcio

Oczywiście że jestem za. Jeden z lepszych bajek w moim dzieciństwie:)

ocenił(a) serial na 7
milunirafcio

Jak najbardziej jestem ZA !!

ocenił(a) serial na 10
milunirafcio

Też jestem za tym.Szczenięce lata się przypomną.

milunirafcio

Oczywiście jestem za.

ocenił(a) serial na 9
milunirafcio

również się przyłączam.

milunirafcio

Jestem za.

ocenił(a) serial na 9
milunirafcio

Jestem za jak najbardziej, dzieki internauta byl 3 sezon galactik football, to Gesią tez mogliby emitowac

ocenił(a) serial na 10
Zuber12

Kocham ten film :) nawet jak oglądam od nowa wciąż mam ciarki jak jest ta muzyka z początku :) i tak powinno być :D

maciejbi

Jestem za :D

ocenił(a) serial na 8
milunirafcio

Jestem zdecydowanie za! :D

milunirafcio

i ja za... ile to już głosów?

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Też chciałbym, żeby znów emitowali ten serial, był świetny :) Ale postów jest jak na razie tylko 132, a niewiadomo, czy wszystkie są "na tak", więc i tak za mało :(

milunirafcio

Moja siostra (ona ma teraz 21lat,ja 11) opowiadała mi dużo o tym serialu.Oglądnęłyśmy parę odcinków itp.Serial bardzo mi się spodobał.Jestem za.Proszę tylko o to jeśli byś mógł poproś o odcinki na Disney Channel.Innych kanałów z bajkami nie mam

wiktorianka11

ja chcę gęsią skórkę :D niech wraca do TV