http://www.youtube.com/watch?v=_fy_afIdAFA
i znowu czeka nas czekanie. odcinek dopiero 31 stycznia
Dobrze widzę, Samanta i Sebastian? Może być ciekawie :D
Ogólnie odcinek poświęcony MJ i jego piosenki to plus sam w sobie.
Gdyby nie to, że w serialu oboje są homo, to powiedziałabym, że coś zaiskrzyło :"D
Nie mogę się doczekać "Smooth Criminal" w ich wykonaniu.
W końcu jakiś taki odcinek, brakowało mi tego :) O kawałki się nie martwię, w ich wykonaniu zawsze są dobre, ale boję się, że wątki spieprzą :/ No i znowu mam czekać... aż 2 tygodnie? No WAY!
w zasadzie na początku czytałam spoilry że quinn mają połączyć z samueal z TGP, a teraz w najnowszym spoilerach jest że rory bd z quinn.. i ze to nie bd nic na szybko, czyli pewnie bd ze sobą za dobre pare odcinków :) w zasadzie to oni chyba nigdy ze sobą nie rozmawiali w serialu
Właśnie dlatego się pytam o ten wątek, bo tak mi się wydaje, że oni jak narazie to nic wspólnego ze sobą nie mieli, więc to połączenie jest dosyć dziwne ;] I dzięki za informacje ;]
Czyli wychodzi na to, że Rachel się zgodziła ! ;- ) ale czy ja dobrze zrozumiałam ? Puck szykuje jakiś spisek ?
Rachel nic nie odpowiedziała, tzn. nie dokończyła zdania i nie wiadomo :P ale najważniejsze, że nikt nie płakał, nie krzyczał i nie był załamany, więc może jakoś pokojowo to załatwią :D
No, ale w zwiastunie widzimy, że nie ma focha ani nic, przecież Finn nie odezwałby się do Rachel gdyby ta mu odmówiła.. " Gleek_2 - Puck powiedział " Powiedziałeś im co zamierzaliśmy zrobić, potem palnął coś o jajkach Benedykta - śniadanie w Miami- ale z racji tego, że jest głupiutki i uroczy, pewnie miał na myśli Arnolda Benedict'a, który był generałem w wojnie o niepodległość i po prostu zdrajcą, i z tego głownie znany jest w USA.
Trudno było stwierdzić, czy Rachel była szczęśliwa, czy przerażona propozycją Finna. Jakieś aluzje, czego fani mogą się spodziewać w kolejnym epizodzie? Może duże, grube TAK?
Cory: [śmiech] Mogę zdradzić, że zaczniemy tam, gdzie skończyliśmy i jak to w Glee, Rachel odpowie na propozycję w formie piosenki.
kiedy ukaże się lista piosenek z nastepnego odcinka ?? :P
Chodzi o to że Puck myśli że Blaine powie Warblersom o numerach jakie ND chce wykonać
hm.. tak wlasnie mi przyszło do głowy,ze caly ten utarg pomiedzy Warblersami a ND na tym moze polegac, ze oni W. ciagle z ND przegrywaja ,bo ND w sumie wciagnelo im lidera :P
ach, ach... i będzie wtedy "Smooth criminal" .. ogladajac promo stwierdzam,że Santanana i Sebastian.. woooh :D
ooo taaak :)
"Chodzi o to że Puck myśli że Blaine powie Warblersom o numerach jakie ND chce wykonać" hmm a nie ,że już powiedział? zdaje mi sie ,że było "You told them what we gonna do" czy jakos tak :P
tak, mówił w czasie przeszłym :/ ale Blaine na pewno by im nie powiedział, bądźmy realistami, pewnie jakaś plotka :D a Puck zawsze mówi takie rzeczy prosto z mostu, gdy coś usłyszy... wierzę w Blaine'a :)
nie no.. ja też chyba ;) ,. słyszałam,że to Sebastian ma jakieś ploty rozpuszczać... .. ..
kurde, mam nadzieje,ze mimo tak dużej ilości piosenek wątki też będą ładnie rozwinieje bo z tych przecieków do ktorych dotarlam to zapowiada się bardzo ciekawie :P
też mam nadzieję, że będzie ciekawie - liczę na rozwiązanie sprawy zaręczynowej Rachel, trochę więcej panny Q. i Klaine'a, bo stęskniłam się za nimi. :)
przesunięto datę premiery odc na 31 stycznia, a ciekawe, czy potwierdzi się pogłoska, że mają skrócić odc z 2 godzin do standardowej godziny. o ile bywa, że nie przeszkadza mi, że w niektórych odc fabuła jest jedynie pretekstem do zaprezentowania kolejnych numerów muzycznych i to one są najważniejsze, o tyle w tym przypadku wolałbym, żeby wszystko zostało przedstawione odpowiednio a nie jedynie prześlizgnięcie się płytko po tematach
Oby nic nie skrócili! Niech trwa dwie godziny, na MJ warto poświęcić więcej czasu! <3
Niepotrzebnie oglądałam bo teraz będę umierać do 31.. ;<
Santana i Sebastian? To mógłby być ciekawy wątek..
I w ogóle cały odcinek poświęcony MJ <3 !
wciąż jestem pod wrażeniem 'Man in the Mirror' [moja ulubiona piosenka Jacksona :)], jestem ciekawa, czy któraś z piosenek to przebije - liczę na 'Black or White' [druga ulubiona :D] i 'Bad' :P
http://www.youtube.com/watch?v=RUSR2vkcwVE&feature=player_embedded - nowy filmik [Sebastian! :D], widać parę scen więcej niż w promo :)
trochę zawiodłem się benem. piosenka dla blaine'a, a tu zamiast kurta słyszę rachel. na szczęście to tylko 30 sekundowe preview. oby pozostała część piosenki brzmiała już właściwie
"Wanna Be Startin' Somethin"
http://www.youtube.com/watch?v=LklWlY6icGo&feature=player_embedded
nawet, nawet :D
sneak preview:
http://www.youtube.com/watch?v=KIar0LVvIK8&feature=relmfu
nie bardzo orientuje się, co było powiedziane, ale SANTANA! <3
http://www.youtube.com/watch?v=SFPnHRoHKlw&feature=relmfu
i znowu SANTANA! "You're a liar" :D
ojaaaaa, chociaż to złe, ale uwielbiam sceny z Sebastianem ['Kurt, nie poznaję, ubrałeś męskie ciuchy' :D], oburzenie Kurta, miny Rachel itp., itd., a Santana to bohaterka tego sezonu :D a to wkurzenie Kurta, gdy go zobaczył.. 'on tu mieszka czy co?!' uwielbiam, uwielbiam, chociaż nie wiem, czemu musimy tyle czekać ;)
'Wanna Be Startin' Somethin' w wykonaniu Blaine'a świetne, genialnie tanczy 'tło' [ze wskazaniem na niesamowitą Britt, uśmiechniętą Santanę i komiczne ruchy Kurta :D]. <in love>
Cała scena była świetna, wreszcie widać, że Sebastian to na prawdę szuja. W scenie (urywku) SC Sebastian i Santana wypadli wstępnie świetnie, nie mogę się doczekać całego wykonania. Jako oponenci dodadzą dla Glee smaczku.
Santana zawsze ładnie wygląda, ale podczas SC jest dosłownie obłędna. A co do pierwszego filmiku to aż się dziwię, że dała się zgasić dla Sebka.
Omg Darren/Blaine jest niesamowity w tym filmiku, kocham jego ruchy <3 są takie, jakby miał do nich wrodzony talent <3 świetne wykonanie!
Nienawidzę Sebastiana, jest okropny! Bleeh ;/
dla mnie Darren to urodzona gwiazda sceny, nawet, gdy nie tańczy jakoś specjalnie, to ma te swoje cudne ruchy, co w połączeniu ze śpiewaniem jest po prostu... ach! :D
Santana wygląda nieziemsko, śpiewając z Sebastianem. niesamowicie piękna dziewczyna!
Tak, tak! Ja jestem zakochana w Darrenie <3 jest niesamowity, fajnie byłoby gdyby przyjechał kiedyś do Polski.
Santana świetnie wygląda. W tym kapeluszu i całym stroju <3
fajnie też wyglądała w odcinku, gdy mówiła swojej babci, że jest lesbijką, bardzo dziewczęco. szkoda, że nie pociągnęli tego wątku dalej, mam nadzieję, że kiedyś do tego wrócą i najgorsza babcia świata pogodzi się z Santaną...
mi się marzy koncert Glee w Polsce, chociaż to się nigdy nie wydarzy :D ale na pewno bym pojechała :D
Polska niestety pod tym względem jest STRASZNA! ;/
o tak, dobrze powiedziane. Nienawidzę babci Santany ;/