PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

3x11 - ''MICHAEL''

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=_fy_afIdAFA
i znowu czeka nas czekanie. odcinek dopiero 31 stycznia

raven46

Dobrze widzę, Samanta i Sebastian? Może być ciekawie :D
Ogólnie odcinek poświęcony MJ i jego piosenki to plus sam w sobie.

vinszea

Gdyby nie to, że w serialu oboje są homo, to powiedziałabym, że coś zaiskrzyło :"D
Nie mogę się doczekać "Smooth Criminal" w ich wykonaniu.

ocenił(a) serial na 10
benzacne

naya na twitterze napisała, że sebastian świetnie tańczy. przekonamy się

ocenił(a) serial na 7
vinszea

Santana chyba ;)

raven46

W końcu jakiś taki odcinek, brakowało mi tego :) O kawałki się nie martwię, w ich wykonaniu zawsze są dobre, ale boję się, że wątki spieprzą :/ No i znowu mam czekać... aż 2 tygodnie? No WAY!

ocenił(a) serial na 6
bitziol

a ja się nie mogę doczekać rory'ego z quinn ;D

ocenił(a) serial na 10
biedraczek_2

A co dokładnie wiesz o nich, bo pierwsze słyszę ;]

ocenił(a) serial na 6
mon_cia

w zasadzie na początku czytałam spoilry że quinn mają połączyć z samueal z TGP, a teraz w najnowszym spoilerach jest że rory bd z quinn.. i ze to nie bd nic na szybko, czyli pewnie bd ze sobą za dobre pare odcinków :) w zasadzie to oni chyba nigdy ze sobą nie rozmawiali w serialu

ocenił(a) serial na 10
biedraczek_2

Właśnie dlatego się pytam o ten wątek, bo tak mi się wydaje, że oni jak narazie to nic wspólnego ze sobą nie mieli, więc to połączenie jest dosyć dziwne ;] I dzięki za informacje ;]

ocenił(a) serial na 9
biedraczek_2

nawet by do siebie pasowali ;)

ocenił(a) serial na 6
raven46

Czyli wychodzi na to, że Rachel się zgodziła ! ;- ) ale czy ja dobrze zrozumiałam ? Puck szykuje jakiś spisek ?

stelinaa_a

Rachel nic nie odpowiedziała, tzn. nie dokończyła zdania i nie wiadomo :P ale najważniejsze, że nikt nie płakał, nie krzyczał i nie był załamany, więc może jakoś pokojowo to załatwią :D

ocenił(a) serial na 6
yootsuu

No, ale w zwiastunie widzimy, że nie ma focha ani nic, przecież Finn nie odezwałby się do Rachel gdyby ta mu odmówiła.. " Gleek_2 - Puck powiedział " Powiedziałeś im co zamierzaliśmy zrobić, potem palnął coś o jajkach Benedykta - śniadanie w Miami- ale z racji tego, że jest głupiutki i uroczy, pewnie miał na myśli Arnolda Benedict'a, który był generałem w wojnie o niepodległość i po prostu zdrajcą, i z tego głownie znany jest w USA.

ocenił(a) serial na 6
stelinaa_a

Trudno było stwierdzić, czy Rachel była szczęśliwa, czy przerażona propozycją Finna. Jakieś aluzje, czego fani mogą się spodziewać w kolejnym epizodzie? Może duże, grube TAK?

Cory: [śmiech] Mogę zdradzić, że zaczniemy tam, gdzie skończyliśmy i jak to w Glee, Rachel odpowie na propozycję w formie piosenki.

kiedy ukaże się lista piosenek z nastepnego odcinka ?? :P

ocenił(a) serial na 10
raven46

może mi ktoś przetłumaczyć co Puck powiedział do Blain'a?

ocenił(a) serial na 8
Gleek_2

Chodzi o to że Puck myśli że Blaine powie Warblersom o numerach jakie ND chce wykonać

ocenił(a) serial na 9
syauri

hm.. tak wlasnie mi przyszło do głowy,ze caly ten utarg pomiedzy Warblersami a ND na tym moze polegac, ze oni W. ciagle z ND przegrywaja ,bo ND w sumie wciagnelo im lidera :P

maga89

no tak, a zawody, w których ND będzie rywalizować z W., są coraz bliżej. :D

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

ach, ach... i będzie wtedy "Smooth criminal" .. ogladajac promo stwierdzam,że Santanana i Sebastian.. woooh :D

maga89

aż czuć iskry od nich, zapowiada się świetny duet :D

ocenił(a) serial na 6
yootsuu

taaak.. genialni są na zwiastunie

biedraczek_2

i na pewno Mike [i może Will :)] da czadu tanecznie :D

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

ooo taaak :)
"Chodzi o to że Puck myśli że Blaine powie Warblersom o numerach jakie ND chce wykonać" hmm a nie ,że już powiedział? zdaje mi sie ,że było "You told them what we gonna do" czy jakos tak :P

maga89

tak, mówił w czasie przeszłym :/ ale Blaine na pewno by im nie powiedział, bądźmy realistami, pewnie jakaś plotka :D a Puck zawsze mówi takie rzeczy prosto z mostu, gdy coś usłyszy... wierzę w Blaine'a :)

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

nie no.. ja też chyba ;) ,. słyszałam,że to Sebastian ma jakieś ploty rozpuszczać... .. ..

ocenił(a) serial na 9
maga89

kurde, mam nadzieje,ze mimo tak dużej ilości piosenek wątki też będą ładnie rozwinieje bo z tych przecieków do ktorych dotarlam to zapowiada się bardzo ciekawie :P

maga89

też mam nadzieję, że będzie ciekawie - liczę na rozwiązanie sprawy zaręczynowej Rachel, trochę więcej panny Q. i Klaine'a, bo stęskniłam się za nimi. :)

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

:) heheh no ponoć mają mieć sweet moments, heheheeh

ocenił(a) serial na 10
raven46

przesunięto datę premiery odc na 31 stycznia, a ciekawe, czy potwierdzi się pogłoska, że mają skrócić odc z 2 godzin do standardowej godziny. o ile bywa, że nie przeszkadza mi, że w niektórych odc fabuła jest jedynie pretekstem do zaprezentowania kolejnych numerów muzycznych i to one są najważniejsze, o tyle w tym przypadku wolałbym, żeby wszystko zostało przedstawione odpowiednio a nie jedynie prześlizgnięcie się płytko po tematach

ocenił(a) serial na 10
raven46

Oby nic nie skrócili! Niech trwa dwie godziny, na MJ warto poświęcić więcej czasu! <3

ocenił(a) serial na 9
mollify

tak, w 40 minut to by było takie niedorobione..

ocenił(a) serial na 9
raven46

Niepotrzebnie oglądałam bo teraz będę umierać do 31.. ;<
Santana i Sebastian? To mógłby być ciekawy wątek..
I w ogóle cały odcinek poświęcony MJ <3 !

ocenił(a) serial na 7
kolorowa.

preview piosenek: http://www.youtube.com/user/OnMusicGlee#p/u/0/BnAyPAi5MSQ

Kelia

wciąż jestem pod wrażeniem 'Man in the Mirror' [moja ulubiona piosenka Jacksona :)], jestem ciekawa, czy któraś z piosenek to przebije - liczę na 'Black or White' [druga ulubiona :D] i 'Bad' :P

http://www.youtube.com/watch?v=RUSR2vkcwVE&feature=player_embedded - nowy filmik [Sebastian! :D], widać parę scen więcej niż w promo :)

ocenił(a) serial na 10
Kelia

trochę zawiodłem się benem. piosenka dla blaine'a, a tu zamiast kurta słyszę rachel. na szczęście to tylko 30 sekundowe preview. oby pozostała część piosenki brzmiała już właściwie

raven46

"Wanna Be Startin' Somethin"
http://www.youtube.com/watch?v=LklWlY6icGo&feature=player_embedded

nawet, nawet :D

ocenił(a) serial na 10
vinszea

Umarłem <333

ocenił(a) serial na 9
Chimcharo

LUUUUUUUUUUUUUUBIEEEEEEEEEEEEE...... ufff.. goraco :P

ocenił(a) serial na 9
maga89

dawajcie juz ten odcinek ! :P

maga89

sneak preview:
http://www.youtube.com/watch?v=KIar0LVvIK8&feature=relmfu
nie bardzo orientuje się, co było powiedziane, ale SANTANA! <3

http://www.youtube.com/watch?v=SFPnHRoHKlw&feature=relmfu
i znowu SANTANA! "You're a liar" :D

vinszea

ojaaaaa, chociaż to złe, ale uwielbiam sceny z Sebastianem ['Kurt, nie poznaję, ubrałeś męskie ciuchy' :D], oburzenie Kurta, miny Rachel itp., itd., a Santana to bohaterka tego sezonu :D a to wkurzenie Kurta, gdy go zobaczył.. 'on tu mieszka czy co?!' uwielbiam, uwielbiam, chociaż nie wiem, czemu musimy tyle czekać ;)

'Wanna Be Startin' Somethin' w wykonaniu Blaine'a świetne, genialnie tanczy 'tło' [ze wskazaniem na niesamowitą Britt, uśmiechniętą Santanę i komiczne ruchy Kurta :D]. <in love>

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Cała scena była świetna, wreszcie widać, że Sebastian to na prawdę szuja. W scenie (urywku) SC Sebastian i Santana wypadli wstępnie świetnie, nie mogę się doczekać całego wykonania. Jako oponenci dodadzą dla Glee smaczku.

vinszea

Sebastian to rzeczywiście męska Santana, coś mi się zdaje, że polubię tego drania.

vinszea

Santana zawsze ładnie wygląda, ale podczas SC jest dosłownie obłędna. A co do pierwszego filmiku to aż się dziwię, że dała się zgasić dla Sebka.

ocenił(a) serial na 10
mirra1313

Omg Darren/Blaine jest niesamowity w tym filmiku, kocham jego ruchy <3 są takie, jakby miał do nich wrodzony talent <3 świetne wykonanie!

Nienawidzę Sebastiana, jest okropny! Bleeh ;/

mollify

dla mnie Darren to urodzona gwiazda sceny, nawet, gdy nie tańczy jakoś specjalnie, to ma te swoje cudne ruchy, co w połączeniu ze śpiewaniem jest po prostu... ach! :D

Santana wygląda nieziemsko, śpiewając z Sebastianem. niesamowicie piękna dziewczyna!

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Tak, tak! Ja jestem zakochana w Darrenie <3 jest niesamowity, fajnie byłoby gdyby przyjechał kiedyś do Polski.
Santana świetnie wygląda. W tym kapeluszu i całym stroju <3

mollify

fajnie też wyglądała w odcinku, gdy mówiła swojej babci, że jest lesbijką, bardzo dziewczęco. szkoda, że nie pociągnęli tego wątku dalej, mam nadzieję, że kiedyś do tego wrócą i najgorsza babcia świata pogodzi się z Santaną...
mi się marzy koncert Glee w Polsce, chociaż to się nigdy nie wydarzy :D ale na pewno bym pojechała :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Polska niestety pod tym względem jest STRASZNA! ;/
o tak, dobrze powiedziane. Nienawidzę babci Santany ;/

yootsuu

Może to pociągną, bo ma pojawić się matka Santany, która ponoć zaakceptowała jej homoseksualizm. Może pojawi się w sprawie konfliktu z babcią.