PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

3x11 - ''MICHAEL''

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=_fy_afIdAFA
i znowu czeka nas czekanie. odcinek dopiero 31 stycznia

ocenił(a) serial na 10
mirra1313

http://www.youtube.com/watch?v=0HsTVAcbupo&feature=player_embedded
Smooth Criminal, WOW !!!

ocenił(a) serial na 10
vinszea

żem si prawie posikał ze szczęścia

ocenił(a) serial na 10
raven46

i zgubiłem literę. też pewnie ze szczęścia.
coś mi się wydaje, że podczas oglądania odc z emocji mogę dostać jakiegoś zawału serca. ale co mi tam. już nie mogę się doczekać

ocenił(a) serial na 9
raven46

hahahaah, tak jak ja :P

ocenił(a) serial na 10
raven46

http://www.youtube.com/watch?v=0HsTVAcbupo&feature=g-u-u&context=G2dddd68FUAAAAA AAAAA

Całe Smooth Criminal :D Uwielbiam to! <3 Nawet pomimo tego, że jest tam Sebastian :D

Przesłuchałem wszystkie piosenki i muszę powiedzieć, że pod względem muzycznym, odcinek będzie naprawdę dobry :D (i najprawdopodobniej nie tylko muzycznie, jestem zauroczony strojami, wszyscy świetnie wyglądają <3 (no dobra, prawie wszyscy ;]))

Chimcharo

z chęcią poznam mamę Santany, niech przemówi do rozsądku jej babci, bo w tej scenie szlag mnie trafiał... jak tak można powiedzieć wnuczce, dziecku, komukolwiek... nigdy tego nie zrozumiem :/

Smooth Criminal cudowne, w oryginale średnio mi się podobało, ale ta wersja... wow! wcześniej zapomniałam napisać, że kocham wykonania z wiolonczelą, a to, co tutaj ci faceci z nimi robią, to jakiś cud, coś pięknego. jeżeli 'Black or White' tego nie przebije, mam ulubioną piosenkę tego odcinka! :D
wyglądają świetnie, w wykonaniu Blaine'a, gdy tańczą na scenie, widać ich stroje, wszystkie w stylu MJ. :D i liczę na dużo tańca Britt i Mike'a, są do tego stworzeni :D

Chimcharo

Wiem, że to żle, ale po tych wszytskich promocjach odcinka zaczynam lubić Sebastiana. :D

Najbardziej czekam chyba na garażową "walkę" muzykczną Werbelsów z Nowymi Kierunkami. Zabczaymy kto zatriumfuje. :)

ocenił(a) serial na 9
vinszea

We will see who is really BAD :P

vinszea

To będzie jak bitwa gangów, tylko że w realiach Glee.:) Ciekawe jak sprawy potoczą się dalej, czy w późniejszych odcinkach też Warblersi i ND będą wrogami, czy wszystko sobie wyjaśnią.

mirra1313

oglądałam wywiad z Amber [Mercedes] na yt i mówiła, że numer 'Black or White' wykonują z Warblersami na koniec i zrozumiałam tyle, że się dogadają, że taki jest przekaz odcinka - rywalizacja na równych zasadach, fair itp. mam nadzieję, że dobrze ją zrozumiałam :D muszą się pogodzić, bo lubiłam ich wzajemne wspieranie się na zawodach :D

yootsuu

Fajnie, ale ciekawe czy w smak to dla Sebka, który raczej nie wygrzecznieje.

benzacne

na chwilę nawet Sue potrafi pokazać serce i pokorę :D

yootsuu

Coś w tym jest, ale Sebastian okazujący skruchę... jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, ale przyjmę jeśli twórcy nas tym uraczą.

benzacne

ja też przyjmę, ale myślę, że to będzie chwilowe, na parę odcinków. Sebastian ma na trochę zagościć w serialu, a jako nie-drań nie miałoby to dużego sensu... chyba minie trochę czasu, zanim odpuści Kurtowi tak na dobre :P

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

Smooth Criminal .... ... ...
mimo ,że oboje są homo to iskra jest :P, hmmm a moze jakies zawirowanie ?;> pasuja do siebie,.hheheh

maga89

Jako para antagonistów pasują do siebie tak samo jak Will i Sue. Jako serialowa para to raczej nie (podwójne utrudnienie), chyba że w prawdziwym życiu Naya i Grant mogliby być razem, jedyna możliwość.

ocenił(a) serial na 9
benzacne

echchch.. czemu dopiero w środę.. juz nie moge ;p

ocenił(a) serial na 9
maga89

hm ,a moglby ktos podac linka.. gdzie jest wymienione kto spiewa w danych piosenkach z "Michaela" oczywiscie, gdzies widzialam a teraz znaleźć nie moge, bede wdzieczna

ocenił(a) serial na 7
maga89

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_songs_in_Glee_(season_3)
;)

ocenił(a) serial na 9
Kelia

dzięki :):)

ocenił(a) serial na 10
maga89

Smooth Criminal genialne, po prosu nie mam słów, i wykon i scena, która jest asghjkhdhjd, jak to możliwe, że w ciągu jednej sceny dwie postacie homo mają więcej chemii niż wFinnchel w ciągu całego serialu, omg, wyglądają jakby mieli się na siebie rzucić, wszystkie piosenki za*ebiste, wszystkie co do jednej, coś czuję, że to będzie epicki odcinek, jeszcze na żaden tak nie czekałam jak na ten, oczywiście będę oglądała livestream

ocenił(a) serial na 8
gwiazdka123_2

Scena do SC wzięta stąd: http://www.youtube.com/watch?v=jjOQac1vOEc

ocenił(a) serial na 10
paczu666

Dzisiaj jest GLEE DAY <3 ale my i tak musimy czekać do środy ;///

gwiazdka123_2

Gdzie można obejrzeć na livestream? ;)

ocenił(a) serial na 10
asialuk

Livestream? Kiedy i gdzie?? ;D

ocenił(a) serial na 5
mollify

Możliwe, że tu http://nowwatchtvlive.com/2011/07/watch-fox-channel-usa-fox-channel-live/ lub tu http://www.livestream.com/glee45
Chociaż tak naprawdę to nie wiem, bo jakoś nigdy nie chciało mi się wstać...

ocenił(a) serial na 10
leafitja

o dziękuje bardzo, a o której to godzinie na nasz czas będzie??

ocenił(a) serial na 5
mollify

około 3?
Przeglądając stare wpisy na forum znalazłam jeszcze inny link http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=1730

ocenił(a) serial na 10
leafitja

Ja wstaję zawsze o 1:50, Glee zaczyna się o 2 :)
Tutaj jeden z livestramów z którego korzystam i wszystko ładnie widać, słychać :3
http://gleelivestream.blogspot.com/

ocenił(a) serial na 7
kurtelizabeth

o moze tez obejrze livestream ;) nie irytuja cie reklamy? bo raz probowalam i reklamy mnie tak zirytowaly ze dala sobie spokoj z livestream'ami... czy to jest odcinek 2-godzinny?

ocenił(a) serial na 9
Kelia

eee...ja chyba wytrzymam i obejrze elegancko.. mam nadzieje ,ze bedzie dostepne..gdzies tak jak zwykle ;)

ocenił(a) serial na 5
kurtelizabeth

Jak mówiłam nie byłam pewna, bo w sumie nie oglądałam glee na żywo. Jednak pomyliłam się o całą godzinę ;)

ocenił(a) serial na 10
leafitja

:) Jaa czekam, jeszcze ponad godzina. O mamo, prawie śpie, ale wytrzymam!

ocenił(a) serial na 7
mollify

to odcinek normalny czy 2h?

ocenił(a) serial na 10
kaczy_dziup

słyszałam, że ma trwać kolo 2 godzin, ale nie jestem pewna!

ocenił(a) serial na 7
mollify

jak 2 to chyba ide spac

ocenił(a) serial na 10
kaczy_dziup

Już po odcinku, i powiem szczerze, ZAWIEDZIONA JESTEM. Poza tym,że tak strasznie zacinało, że nie wiadomo było kto co mówił to poskracali piosenki, nie było tych rzeczy o których tak mówili w spoilerach iiii... no, nie opłacało się wstawać :(

ocenił(a) serial na 8
kurtelizabeth

A można już ściągnąć gdzieś? Napisy nie mają dla mnie szczególnego znaczenia, tak strasznie nie mogę się już doczekać tego odcinka!

kaczy_dziup

Jedyne co mi się nie podobało w tym odcinku to właśnie fakt, że nie trwał 2h.

ocenił(a) serial na 9
raven46

Jestem również "po". Szczerze? Mi się podobał. Bardzo. Bałam się, że to będzie wielki hołd dla Jacksona- bo jakoś on mnie nie jara, ale właściwie mi to nie przeszkadzało. w fajnych kontekstach umieszczali piosenki, było to logiczne;D Niektóre z nich przewijałam, bo ich zwyczajnie nie lubię, więc trudno mi się wypowiedzieć. "Bad", "Smooth Criminal", "Black or White"- były naprawdę ok;) No i fabuła mi sie podobała. Quinn- brawo, mądrze powiedziane, chociaż z drugiej strony ona jest troszkę uprzedzona. No i żegna się nasza Diana z Glee:( Rachel- Lea zagrała świetnie w tym odcinku, ciekawe co zrobi, wpakowała się troszkę, podjęła decyzję ze złych powodów. Sebastian- pierwszy pełnoprawny, "czarny' charakter w Glee, nie lubię go( biedny Blaine). Santana- hahaha, fajnie że jej agresja była skierowana w tym odcinku na osobę z poza ND;) Artie- jaka agresja;) No oczywiście odcinek bazował na 5 bohaterów, ale co tam, akurat tę 5-tkę najbardziej lubię, więc mi to nie przeszkadzało.

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

nie wiem, ale jak dla mnie cała ta sprawa z tym napojem była komiczna, i to jak Blaine bohatersko obronił własną piersią ukochanego, no nie mogłam ze śmiechu, a pirat Blaine tak słodko wyglądał u siebie w pokoju w piżamce, Finn mnie rozwalił tymi filmami, haha piraci z karaibów, mimo wszystko nadal uwielbiam Sebastiana, widać było, że żałował, że dostało się nie temu co trzeba, jak na ten moment to szanse na Seblaine są chyba równe zeru:( strasznie mi się podobało scream, Mike z eye-linerem, i Artie jako kevin, boże dlaczego oni posadzili go na wózku, jak on za*ebiście tańczy! odcinek ogólnie na plus

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

Michael! CZekałam do 2 w nocy i obejrzałam i podobało mi się, wszystkie piosenki,ale jestem zła, boo ..
miał być klaine kiss a nie było! była mowa też o tym, że odcinek będzie trwał 2 godziny, nie trwał... No i dlaczego tak mało Blaine'go? No ja się pytam! Ale scena z sokiem była epicka.. mamo, on się rzucił i oberwał za Kurta! żal mi się go zrobiło gdy tak leżał i jęczął z bólu ; ( Nienawidze Sebastiana! CO za typ! Oblał Santanę No a potem Blaine jako "pirat" haha <3 to było słodkie! Rachel powiedziała "yes" :O jestem zdziwiona.. No i dostali sie do NYADY ! Nie chcę aby Quinn odeszła!

ale podobało mi się <33 chociaż zbyt dużo szumu robili o ten odcinek!

ocenił(a) serial na 10
mollify

nie ogladalam jeszcze odcinka ale czy moze miktos powiedziec dlaczego Ouinn ochodzi??

ocenił(a) serial na 6
i_know_you_love_me

bo się dostała do yale.. odcinek była bardzo fajny .. co wy mówicie że mało blaine jak to właściwie koło niego i santany i sebastiana obracał się cały odcinek..

ocenił(a) serial na 7
mollify

nie jestem wielka fanka MJ ale odcinek mi sie podobal. wiedzialam ze Rachel sie dostanie po tym jak Kurt sie dostal, no bo jak to by wygladalo gdyby on sie dostal a ona nie?;D na plus "bad" Sebastian, mowcie co chcecie mi sie podoba fajny zly charakter w Glee;D tez nie chce zeby Quinn odeszla, ale jednoczesnie ciesze sie ze dostala sie do Yale... co do Rachel i Finna to... jest jeszcze 11 odcinkow wiec mysle ze zerwa na chwile... no bo przez kolejne pol sezonu sielanka? watpie... bardzo podobało mi sie "Smooth Criminal", "Black or White", piosenka która śpiewala Quinn(nie pamietam tytulu:) , "Bad" i piosenka ktora spiewali Samcedes(tez oczywiscie zapomnialam tytulu;) to tyle ;)
aaa! i jeszcze Blaine jako pirat-super;D

ocenił(a) serial na 10
Kelia

Najlepsze wykonania w tym odcinku: "Smooth criminal" i "I just can't stop loving you" <3
Pytanie: dlaczego Rachel na końcu się tak przestraszyła, kiedy Kurt zapytał ją czy powiedziała Finnowi, że dostała się do NYADY?

ocenił(a) serial na 7
anitka333333

Haha :D Nie wiem. Ale ten serial często jest nielogiczny. Albo ich logika jest troszkę dziwna poprostu.

ocenił(a) serial na 7
anitka333333

nie wiem... ale mysle ze zgodzila sie za niego wyjsc tez ze wzgledu na to ze myslala ze sie tam nie dostanie. nie wiem cos na zasadzie nie mam juz nic wezme finna ;D

ocenił(a) serial na 10
Kelia

Dzięki za wyjaśnienia:-)
Oby się tylko teraz nie rozstali :|

ocenił(a) serial na 7
Kelia

No dobra, Rachel jest egoistką. Ale i tak tego nie ogarniam. Jeśli teraz kocha go forever together to mogłaby się zgodzić bez jakiś ukrytych motywów. A w ogóle to powinna z nim przeprowadzić poważną rozmowę, czy Finn jest gotów jechać za nią do NY. Nie rozumiem czemu stawiają tutaj wybór między karierą a związkiem, kiedy możliwe jest mieć oba. Tylko trzeba Finna jakoś w tym odnaleźć. Prowadzenie tego wątku w ten sposób jest dla mnie trochę naciągane. Najlepiej jeszcze niech zerwą teraz, bo sytuacja faktycznie wielce tragiczna.