Poniżej znajdziecie listę bohaterów, którzy będą brali udział w grze. Każdy może raz dziennie oddać kolejno 3, 2 i 1 punkt na swoich ulubionych bohaterów :-)
W piątki będę podliczał głosy, dwie osoby, które uzyskają najmniej punktów będą nominowane, i od piątku do niedzieli będziemy głosować, kto ma odpaść... i tak tydzień po tygodniu, aż wybierzemy ulubionego bohatera/-rkę Glee:-)
Lista bohaterów:
Rachel Berry
Quinn Fabray
Sue Sylvester
Will Schuester
Brittany Pierce
Finn Hudson
Santana Lopez
Noah "Puck" Puckerman
Lauren Zizes
Sam Evans
Emma Pillsbury
Tina Cohen-Chang
Mercedes Jones
Terri Schuester
Kurt Hummel
Artie Abrams
Dyrektor Figgins
Becky Jackson
Myślę, że tych ważniejszych ująłem xD
Miłej zabawy!! :-)
A oto wyniki głosowania z całego tygodnia:
1. Rachel Berry - 68 pkt
2. Brittany Pierce - 67 pkt
3. Santana Lopez - 64 pkt
4. Noah "Puck" Puckerman - 52 pkt
5. Will Schuester - 51 pkt
.... Tina Cohen-Chang - 51 pkt
6. Sue Sylvester - 50 pkt
7. Dyrektor Figgins - 36 pkt
8. Lauren Zizes - 35 pkt
9. Quinn Fabray - 32 pkt
10. Emma Pillsbury - 24 pkt
11. Mercedes Jones - 23 pkt
...... Blaine - 23 pkt
Tak więc lekka rewolucja w naszej tabeli :-) W tym tygodniu na pierwszym miejscu Rachel , tak więc Brittany musi się nacieszyć 2 miejscem, 3 miejsce Santana xD W zasadzie bardzo wyrównana walka między tymi paniami była :-) W tym tygodniu tuż za podium Puck, za nim Will i Tina oboje na 5 miejscu, na kolejnych miejscach Sue, Figgins, na 8 miejscu - nieco w tym tygodniu niżej niż zwykle Lauren, a ostatnią niezagrożoną bohaterką jest Quinn :-)
Dwa ostatnie miejsce - Emma, Mercedes i Blaine... Do niedzieli każdy raz dziennie głosuje, kto ma odpaść z tej trójki... Ponieważ nominowanych jest więcej niż dwóch bohaterów - w niedzielę żegnamy dwójke , która uzyska najwięcej głosów na nie
Miłej zabawy :-)
Podsumowanie będzie jutro, jestem po dość intensywnej imprezie i wybaczcie - nie mam siły tego zliczać dzisiaj :P
Czyli rozumiem, że możemy sie bawić dalej, bo niedługo nas noc zastanie:)
Oj b.b.b.b ciężka Sajmonnn ta impreza być musiała:))))
Figgins - 3
Rachel - 2
Will - 1