PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jakie są wasze ulubione a jakie najmniej lubiane pary w Glee?
Moje ulubione to :
1.Quinn+Puck
2. Brittany+Santana
3.Rachel+Finn lub Rachel+Jesse (wszystko tylko nie Rachel+Puck)
4.Emma+Will
5.Sam+Kurt (nie żebym nie lubila Blaina ale..)
Najmniej lubiane to:
1.Rachel+Puck
2.Santana+Puck i Artie+Brittany
3.Sam+Quinn

użytkownik usunięty
Kelly_Jones

moja ulubiona ostatnio to zdecydowanie Puck i Lauren :D
ta dziewczyna mnie miażdży, szczególnie w odcinku " Silly Love Songs"

ocenił(a) serial na 10

TAK! Puck i Lauren zdecydowanie rządzą :)
Podoba mi się para Quinn&Sam i Kurt&Blaine (kurcze szkoda ze gra geja no ale ;p)

Kelly_Jones

1.Brittany + Santana !!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2. Puck + Rachel
3. Tina + Artie
4. Rachel i Jesse ~bo z Puckiem nie wyjdzie :(
5. Quinn i Sam

Kelly_Jones

Kelly_Jones , jeśli nie lubisz Artiego i Brittany jesteś moim przyjacielem/moją przyjaciółką :)

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Przyjaciółką:) Od zawsze Artie i Tina pasowali mi do siebie a Brittana to takie ''meant to be'' :D Nic tylko czekać na 15 odcinek..

Kelly_Jones

15 odcinek <3 Ja już UMIERAM żeby to zobaczyć. Kiedyś lubiłam Artiego (jak był z Tiną), teraz mam ochotę go walnąć za każdym razem jak go widzę na ekranie (no offence. Ale głos i tak ma super). Przy Santanie Brittany nie zachowuje się jak 5 letnie dziecko. W pierwszym sezonie była po prostu naiwna, od kiedy jest z Artiem, czuję, jakby on był jej tatą a ona cofnęła się w rozwoju.
Już się wyżaliłam. Po prostu dawajcie mi już odcinek 2x15.

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Mam takie same odczucia jeśli chodzi o Artie/Britt. Mam tylko nadzieję że odcinek 15 nie ograniczy się do linked pinkies (sorry nie wiem jak to nazwać po Polsku..) i tego że one zaczną ze sobą więcej gadać. Nie musi to być powtórka z Duets ale żeby było coś więcej niż tylko przyjaźń:D Brittana<3 (chociaż trochę bardziej wolę Quick..)

Kelly_Jones

Ja nawet nie myślę, co będzie jak Brad nas okłamał i nic nie będzie w 15 odcinku. Tylko dzięki temu przeżyłam cały ten czas i wytrzymałam jakoś nowe odcinki z Bartie. Chociaż, i tak się cieszę z takich drobnych rzeczy, np. że złapały się za ręce podczas "Firework" i "Baby". A ta scena na korytarzu z walentynkowego odcinka... <3 O takie coś mi chodzi. I o to, żeby Brit wreszcie nie miała chłopaka.
A chociaż lubię Puckleberry, Quick tez jest świetny :D To jest właśnie sfera shippów, na które nie mogę się zdecydować: Quick, Quam, Kum, Puckleberry czy St.Berry :D
Hej! Ale SPOILER Holly wraca w 15 odcinku! KONIEC SPOILERA I już się cieszę, bo ją lubię :P

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Z tego co czytałam Heather również potwierdza Brittanę w 15 ep. Sądzę więc że jest to już oficjalne. Gdzieś czytałam że Brittana (oraz Quick i Finchel) są potwierdzone jako pary które na pewno będą pod koniec emitowania serialu. Tak wgl to o czym będzie Glee po ukończeniu szkoły? Będą nowi bohaterowie czy co?:) Quick<3

Kelly_Jones

Oby tylko tak było! Za dwa tygodnie wszystko się wyjaśni. Już nie mogę się doczekać. A już dziś w nocy będzie zwiastun do 15 odcinka! Chociaż raczej nic istotnego tam nie pokażą. A przynajmniej mam taką nadzieję, wolę się zaskoczyć :D
Co do Glee po szkole - słyszałam, że mają być jacyś nowi, ale na razie wolę o tym nie myśleć. Tak już się ze wszystkimi zżyłam, że nie chcę ich opuszczać :)

użytkownik usunięty
Kelly_Jones

Nie rozumiem Cię. Przecież wypisałaś wszystkie pary!! Rozumiem jedną, nawet dwie... Ale wszystkie??
Sam + Santana

Kelly_Jones

Uwielbiałam pare Will&Emma! Ale nie są już razem więc cóż ;(
A teraz lubię:
Kurt&Blaine
Finn&Rachel
Puck&Lauren (totalnie przebijają reszte ;D)
A nie lubię:
Sam&Quinn (zbyt cukierkowi, jak Ken i Barbie)
Emma&Carl

Kasjopeja69

Mine:
~ Finn/Rachel
~ Puck/Rachel
~ Tina/Mike
~ Sam/Quinn
~ Kurt/Karofsky (nie bić!)
~ Brittany/Artie

ocenił(a) serial na 7
Tygrysek3

Ulubione:
Finn/Rachel lub Jesse/Rachel
Puck/Quinn(to za względu na końcówkę 1 sezonu ;)
Kurt/Karofsky

Raczej nie ulubione:
Finn/Quinn
Tina/Artie
Will/Emma

Kelly_Jones

Hej, ja tak nie w temacie, ale to trochę głupie pytanie więc nie chce robić nowego... sorki. Ale jestem na 10 odcinku 1 sezonu, patrzyłam na te wszystkie pary, które wymieniłyście... Czy Mercedes nie będzie w żadnym związku? Nie będzie mieć żadnego chłopaka? Lubię ją i fajnie gdyby ją też z kimś połączyli
Jeszcze raz przepraszam za takie głupie pytanko i nie do tematu...

aniula_anka

Mercedes będzie lub była z Puck'iem (nie ogarniam przestrzeni czasowej), ale tylko przez chwilę. I był taki epizod, że Kurt chciał ją spiknąć z jakimś kolesiem z drużyny, ale nie występującym z Glee i to nie wypaliło o ile dobrze pamiętam. Merc to diva jest sama i tyle. Szczerze to bardzo lubię Mercedes i czekam na to, że znajdzie sobie kogoś, ale jakoś się na to nie zapowiada ;(

ocenił(a) serial na 10
aniula_anka

Mercedes będzie z Puckiem w 18 odc:) W sumie to nie byli najgorszą parą ever;P

ocenił(a) serial na 3
Kelly_Jones

Ooo, temat idealny dla mnie :D Najlepszą parą w Glee jest Brittana <3 Jest, była i zawsze będzie. Brittana is on, deal with it.
Później Faberry - Rachel nigdy z Quinn nie będzie więc pozostaje jedynie czytanie fików i oglądanie fvidów.
Kum aka Hevans - patrz wyżej.
Później Luck - Lauren jest boska!
No i Artina - ten ship ma mało fanów no ale...

Chyba to wszystka :D Gdzieś tam jest Puckleberry (nic poważnego, broń boże, ale Need You Now było <3)
Ogólnie nie podoba mi się, że RM łączy każdego z każdym.

gleek

OMG, kolejny fan Brittany <3 Kocham nasz fandom.
IT WAS ALWAYS ON.

ocenił(a) serial na 3
The_Slayer

ej, znam cie chyba xD

gleek

To ty noc? :D

ocenił(a) serial na 3
The_Slayer

WU?! :D

The_Slayer

też kocham Brittane .!.!. ^^

glodorro

Hej glodorro, kompanie!

Tak, to Wu, masz mnie :D

ocenił(a) serial na 9
The_Slayer

SANTANA & BRITTANY (nie mogę się doczekać aż będą już razem)<3
SAM & QUINN (jakoś do siebie pasują)

ocenił(a) serial na 10
Kelly_Jones

Kurt/Karofsky!

Między tą dwójką jest więcej chemii niż między wszystkim pozostałymi parami w Glee razem wziętymi:) Nie mogę się doczekać następnych odcinków. Blaine (którego bardzo lubię) moim zdaniem za bardzo jest jednak podobny do Kurta żeby ten związek wypalił na dłuższą metę. Owszem, lubię Klaine i na razie może być. Kurt i Dave na pewno jednak zejdą się w pewnym momencie. Deal with it!

Ha! Cieszę się, że nie jestem sama:) Myślałam, że nikt tu nie wymieni mojej ulubionej pary a tu jednak. W Polsce też są Piraci!
Pozdrawiam

Nienna

Santana i Brittany najlepsze<3

ocenił(a) serial na 10
Kelly_Jones

1.Emma+Will
2. Rachel+Finn
3.Quinn+Puck
4.Brittany+Santana
5.Blain +Kurt
6. Tiba + Artie
Najmniej lubiane to:
1.Sam+Quinn
2.Santana+Puck
3.Rachel+ Jesse

ocenił(a) serial na 8
Enemie

Nie wiem jak komukolwiek może się podobać para Puck+/Lauren... Puck pasował mi z Quinn, poza tym Rachel+Finn, Kurt+Blain, Emma+Will, Mike+Tina. Ale mam problem z Brittany, bo pasuje mi zarówno do Santany jak i Artiego. Przydałby się wreszcie jakiś facet dla Sue:)

użytkownik usunięty
Kelly_Jones

Quinn i Finn

ocenił(a) serial na 9

1. Oczywiście - Puck & Lauren
2. Santana & Brittany
3. Quinn & Finn

ocenił(a) serial na 9
karol12ka

Rachel & Jessie
Quinn & Sam
Kurt & Blain
Holly Holiday & Will

Kelly_Jones

ANDERBERRY! <3 Chyba nikt ich nie lubi..:( Ewentualnie Klaine i Finchel.^^

isahara

Najbardziej lubiane
Santana i Brittany !!!
Sue Sylvester i... Sue Sylvester haha :)

najmniej lubiane
Rachel i Jesse hmmm może Sam I Quinn i Artie i Brittany