PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46509
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Kto według was jest najlepszą a kto najgorszą postacią w Glee?

Ja najbardziej lubie Rachel, a najmniej Kurta.

gwiazdka123_2

hmm... szczerze, to jeszcze niedawno miałam to gdzieś. ale ostatnio przyjaciółka mnie przekonała i uważam, ze są słodcy.;) Sebastiana tez lubię, nie mogłam z tego jak się ''paczył'' na tyłek Blaine'a.;pp A Finnchel też mam juz dosyć, po ostatnim odcinku doszłam do wniosku, ze to staje się po prostu nudne. Jeszcze niedawno myslałam, ze są spoko (ze względu na Rachel), ale zmeczyły mnie ich ciągłe rozstania i powroty. Nie chcę by Rachel zniszczyła sobie życie i do końca swoich dni żyła z orką.;pp Co do Klaine, to bardzo mnie ostatnio ciekawią i nie mogę się doczekać następnego odcinka. Podobno ma być 10.04, a ja mam 11.04 urodziny! Super się złożyło, akurat zobaczę. To chyba będzie najlepszy prezent! <3 Nie chcę żeby związek Kurta i Blaine'a się rozpadł, chyba bym się wtedy rozryczała.:( ale byłoby naprawdę extra gdybyb była nawet jakaś malutka kłótnia w ich perfekcyjnym związku (mi to -obecnie- nie przeszkadza, ale byłoby ciekawie.xD). Wątek ten doprowadziłby do tego,że byłoby wiecej Klaine, a wiecej Klaine= więcaj Blaine'a, a więcej Blaine'a to więcej Darrena Crissa i jego cudnego głosu.! <3 A Ty, gwiazdka123_2, lubisz Klaine?^^

ocenił(a) serial na 10
isahara

Ulubiona postać? Zdecydowana Blaine. Uwielbiam go, za to jaki jest lojalny i oddany, za te jego spojrzenia na Kurta, wesołość i cudowny głos! Z Kurtem tworzą idealną parę! ;) I niech nikt nie waży się ich rozdzialać!
Jakoś nie przepadam, za Mercedes, może ma głos alee jakaś taka jest.. bez wyrazu :D

mollify

Ulubiona postać na 100% Santana za wszystkie jej dialogi zwłaszcza z Brittany
Najgorsza Rachel i Will szczegolnie w ostatnich odcinkach

ocenił(a) serial na 10
isahara

O tak, to zdecydowanie moja ulubiona para ( choć nie jedyna bo shipuję praktycznie wszystkich z Blainem,szczególnie z Sebastianem<3, ostatnio wzięło mnie też na Kurtofsky...) i właściwie najbardziej wyczekuję na sceny z nimi, ale jestem raczej w mniejszości bo z tej dwójki zdecydowanie wolę Blaine'a, właściwie to Kurta jakoś ostatnio mniej lubię, choć kiedyś był moją ulubioną postacią. Strasznie się cieszę, że następny odcinek będzie się skupiał na Blainie i jego hot bracie, no i może wreszcie poznamy bardziej Blaine'a, jego przeszłość, bo tak na prawdę to nie wiele o nim wiemy, może i śpiewa dużo, ale własnego story line, niezwiązanego z Kurtem i Klainem nie miał. Ogólnie to w glee zakochałam się od początku, ale dopiero odkąd pojawił się Darren, to zaczęłam świrować :D

użytkownik usunięty
gwiazdka123_2

Santana i Blaine są fenomenalni :D

gwiazdka123_2

hah.;) a lubisz AVPS i AVPM?^^

ocenił(a) serial na 10
isahara

pewnie, że tak ;D i to bardzo, miałam taki czas w tamtym roku, jak była długa przerwa po 2x16, że oglądałam wszystko na youtubie z Darrenem, właśnie AVPM i AVPS ( bardziej mi się podobało), wywiady, a jest jeszcze taki serial, też od starkidów, nie wiem czy widziałaś "Little white lie", no cóż dobre to nie było, ale dla Darrena mogę obejrzeć nawet największy shit;D

gwiazdka123_2

haha.xd szczerze, to ja też, obojętnie co, byleby tylko z Crissem!^^ ''Little white lie'' nie widziałam, ale chętnie się przekonam.;) osobiście uwielbiam jego covery, są przepiękne!
najlepsze jest "Teenage dream''- http://www.youtube.com/watch?v=me1ZNMxRqpE
''Back to Hogwarts''- http://www.youtube.com/watch?v=0-2tHGeDqXQ (to akurat z AVPM, ale jest booskie!)
''Do ya think i'm sexy?''<3 - http://www.youtube.com/watch?v=KY0uE3cYriA&feature=related
no i to, również ''Teenage dream''. Może i nie był to jego najlepszy występ, ale na pewno najzabawniejszy.x)
http://www.youtube.com/watch?v=T5LjimmaO2k
polecam! :)

ocenił(a) serial na 10
isahara

też uwielbiam jego covery, lubię jeszcze te disneyowe, w ogóle to uwielbiam go z gitarą,i jeszcze te jego loki<3, szkoda, że w serialu tak drastycznie je przylizują tonami żelu

gwiazdka123_2

dokładnie. jest boski;) a ja właśnie skończyłam oglądać ''Little White Lie''. musze przyznać Ci rację- do AVPS i AVPM nawet bym tego nie porównywała.! Ale jest i plus- Darren<3 ... no może dwa plusy..jeszcze Lauren była świetna! ale Sami mnie wkurzała.-_-

ocenił(a) serial na 10
isahara

o tak, Lauren była świetna, ale i tak najlepsza jest jako Draco<3, jeszcze ten brat Sami był nawet fajny, ale sama Sami była tragiczna, no nie mogłam na nią patrzeć, a piosenka "Sami" jest naprawdę piękna

gwiazdka123_2

noo.;) ale jak się całowali to miałam ochotę rzucić czymś w monitorr.-_- ona była okropna! . ale zgadzam się, Lauren najlepsza była jako Draco. normalnie nie mogłam powtrzymać się od śmiechu kiedy czołgała sie pod ławką. wspaniała była też Bonnie Gruesen. normalnie idealna Hermiona! Darren był oczywiście niesamowity, a przez Rona dostałam takiego ataku śmiechu, że rodzice się podobno aż poważnie się o mnie zmartwili! jego ''troll nocny'' był po prostu nieziemski! uwielbim też ''Thank's Hermione''! ale Ron zawsze był tym lekko głupim i smiesznym, nawet w książce. podobał mi się też Lupin i Cho Chang.:) Mogłabym wymieniac bez końca, cytatów też mam sporo, ale na pewno je znasz.;) jedyne minusy to dla mnie Umbridge...jakos nie przzypadła mi do gustu. No i Ginny!. zawsze muszą jakoś oszpecić tę postać. I w filmie mi nie odpowiada i w musicalu.;( zapomniałam jeszcze napisać, że kocham scenę w której Harry i Ron się poznali! AVPS i AVPM rządzi! łaczy moje 2 ulubione rzeczy: ''Harr'ego Potter'a'' i Darren'a Criss'a (czyli...jakby Glee- też zalicza się do najlepszych rzeczy na tym świecie).;) <3 <3 ups. właśnie zdałam sobie sprawę, że piszę o czymś zupełnie innym niż Glee... na forum Glee...;pp ale w końcu w obu występuje Darren! <3

ocenił(a) serial na 10
isahara

ja akurat nawet lubiłam Umbridge, ale to pewnie przez Joe <3, duet Voldemort i Qurillel był przegenialny, jeszcze Snape był boski i Dumbledore i jego plakat Zefrona haha, to jest na prawdę świetne, aż mam ochotę na powtórkę, bo w sumie dawno już to oglądałam i tylko raz

gwiazdka123_2

noo, akurat Zefron był genialny.;) muszę przyznać, że właśnie skończyłam oglądać AVPS (już drugi raz) i mam ochotę na mój ulubiony odcinek Glee- ''Blame it on the alcohol''.;) Anderberry.<3

ocenił(a) serial na 10
isahara

koniecznie powinni zrobić jeszcze raz taką domówkę jak w BIOTA, może tym razem u Kurta i Finna, z tego co pamiętam też mają duży dom;D BIOTA też jest jednym z moich ulubionych odc. ;D "Don't you want me" jest świetne, jeden z lepszych duetów ever

gwiazdka123_2

dokładnie! 8)

wojtas32411

Moimi ulubionymi postaciami są Kurt, Quinn, Puck i Santana. Natomiast nie przepadam za Reachel i Finnem.

ocenił(a) serial na 10
wojtas32411

Najbardziej lubiana: Brittany i Rachel
Najmniej: Kurt

anitka333333

Najbardziej lubiani : Santana, Sue, Brittany
Najmniej : Jessie, Sugar, Rory czy jak mu tam, irytująca Rachel i Will.

ocenił(a) serial na 8
wojtas32411

najbardziej lubię Santane i Kurta, najmniej Finna i do Blaine'a też się jakoś nie mogę przekonać