http://gleeclub.pl/?p=11308#comments
Na razie nic konkretnego nie wiemy i pewnie długo niczego się nie dowiemy.
Mnie najbardziej przeraża ilość zaplanowanych odcinków 10-12? SERIO?
No nic mam nadzieje, że reżyserzy chociaż porządnie pożegnają ten serial... I skończy się w starym dobrym Glee a nie w stylu z 4 sezonu.
heh pewnie tak ;) tylko czy wiadomo kto to bedzie czy bedzie coś podobnego do chóru prowadzonego przez Shelby, gdzie 3 członkinie znaliśmy, a reszta dziewczyn to były cheerleaderki ?
Podobno ND ma połączyć swoje siły z chórem Blaine'a. Co do Jessego ma pojawić się w odcinku 12 i będzie śpiewał piosenkę When I Was Your Man z VA :) Odcinek 2009 jest ostatnim odcinkiem, czyli 13, a Will podobno nie będzie trenerem VA i zostanie zaśpiewane Don't Stop Believin' (wyk. Rachel i Will), w którym odcinku nie mam pojęcia. Sugar pojawi się na ślubie Britt i Santany, w odcinkach prawdopodobnie pojawi się Unique Adams :)
Nayi i Hemo ostatni odcinek to A Wedding
Ostatni odcinek Dianny to Jagged Little Tapetry
Harry pojawi się w tym odcinku, coś im się pomieszało, bo Amber i Kevina umieścili wśród guest stars i pierwsze słysze, że Jayma jest w tym odcinku :)
Patrząc na stan faktyczny to umieszczenie Amber i Kevin w guest to nie taka pomyłka ;D
Niedawno zastanawialiśmy się jak ND będzie w stanie zebrać 12 członków. Otóż teraz pojawiła się teoria . Opublikowano zdjęcie ND i prawdopodbnie Warblersów występujących razem w identycznych kostiumach. Stąd teoria , że ND i Warblersi połączą siły przeciwko VA na Sectionals.
Tu jest zdjęcie : http://40.media.tumblr.com/9577cbe773dd5c4d304a03de9b1a63f0/tumblr_nj7i5tu95y1r4 ezfzo1_500.jpg
Strasznie naciągane, a jednak się wydarzy :P F**k logic, Glee w ostatnim sezonie robi rzeczy, które nikomu nie śniły się w najgorszych koszmarach ;)
No fakt chociaż dobrze że przybrali to w jakieś prawdopodobne szaty tzn całkowite spalenie szkoły Skowronków.
Niby tak, ale serio - wszystko, dosłownie wszystko w tym sezonie jest tak koszmarnie naciągane, że nie mogę tego przeboleć :D
Ojjj trochu się czepiasz. ;) Moim zdaniem najbardziej naciągany w tym sezonie jest wątek Beiste.
A pod tym to się podpisuję rękami i nogami. Nie wiem, jaki cel chcieli osiągnąć robiąc taki wątek dla Beiste, ale straciłam do niej/do niego serce przez to wszystko.
Pewnie się mylę ale przyszło mi do głowy że tą wątek wymyślony tylko po to by był pretekst by chociaż w jednym odcinku pojawiła się Unique
Czy Unique była aż tak lubianą postacią? Bo z tego, co widzę na fanpage'u Glee, to większość osób twierdzi, że to najgorsza postać z całego serialu.
Gdzieś słyszałem że R uwielbia zarówno postać jak i aktora czy to prawda to nie wiem
http://kevinmchalenews.com/post/110136641597/we-finish-shooting-glee-in-about-tw o-weeks
to wciąż dużo czasu, szkoda, że Dianna nie wróci, liczyłem ja jakiś wątek Quick jeszcze, no ale trudno, przeżyje :)
http://www.accesshollywood.com/will-dianna-agron-be-part-of-glees-final-episodes _video_2620337
z tego wywiadu z Dianną wynika że ona nie wie czy wróci na finał Glee, więc definitywnie niczego nie wiadomo? wygląda na to że rozmowy wciąż trwają, ja się już pogubiłam
Piosenki z odcinka A Wedding:
At Last (Glee Cast Version)
Hey Ya! (Glee Cast Version)
I’m So Excited (Glee Cast Version feat. The Troubletones)
Our Day Will Come (Glee Cast Version)
Zapowiada się ciekawie.
Opis 6x11 ( będzie wyemitowany w slocie 6x10):
WHEN TWO BECOME ONE ON AN ALL-NEW “GLEE” FRIDAY, MARCH 6, ON FOX
Whoopi Goldberg (“The View”), Grammy Award Winner Michael Bolton and Fox News Channel’s Geraldo Rivera Guest-Star
Dalton Academy burns to the ground, and the Warblers must combine with the New Directions to form a super group. Meanwhile, Rachel begs Carmen Tibideaux (guest star Whoopi Goldberg) to let her return to NYADA in the all-new “The Rise and Fall of Sue Sylvester” episode of GLEE airing Friday, March 6 (9:00-10:00 PM ET /PT) on FOX. (GLE-611) (TV-14; D, L) CC-AD-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
Cast: Lea Michele as Rachel Berry; Chris Colfer as Kurt Hummel; Darren Criss as Blaine Anderson; Chord Overstreet as Sam Evans; Jane Lynch as Sue; and Matthew Morrison as Will; Dot-Marie Jones as Coach Beiste; Lauren Potter as Becky; Becca Tobin as Kitty Wilde; Laura Dreyfuss as Madison McCarthy; Billy Lewis Jr. as Mason McCarthy; Samantha Ware as Jane Hayward; Marshall Williams as Spencer Porter and Noah Guthrie as Roderick
Guest Cast: Whoopi Goldberg as Carmen Tibideaux, Geraldo Rivera as himself and Michael Bolton as himself
W skrócie:
-Akadmeia Dalton spłonęłą , więc Warblersi i ND łączą siły
-Rachel chce przekonać Carmen, aby pozwoliła jej wrócić do NYADA
-Michael Bolton wystąpi gościnnie
https://www.facebook.com/256198867863436/photos/a.264751833674806.1073741829.256 198867863436/422720321211289/?type=1&theater
Lista piosenek z ostatnich 5 odcinków GLEE.
Zapowiada się ciekawie. Widać że Ryan postawił na emocjonalne piosenki w ostatnich odcinkach. Niektórych jestem ciekawa np. Skyscraper Kurta dziwi mnie też I Will Always Remember You/Wherever I Go Kurta i Rachel :D no i szkoda że DSB tylko w wykonaniu Willa i Rachel. Moim zdaniem powinni zaśpiewać to WSZYSCY którzy należeli do Glee no ale to jest nie możliwe :/
https://www.facebook.com/256198867863436/photos/a.264751833674806.1073741829.256 198867863436/422720321211289/?type=1&theater
nie wiem czy link zadziała
Te spoilery są nieprawdziwe. !!! Ktoś wymyślił to i wrzucił do sieci. Pisoenki z 6x10 i 6x12 się nie zgadzają
Polecam blog fyeahgleeclub.tumblr.com - tam sa tylko sprawdzone informacje
Broken Wings" by Mr. Mister - The Falconers
"We Built This City" by Starship - VA
"Mickey" by Toni Basil - VA
"Take Me to Church" by Hozier - Roderick w/ Kitty & Jane
"Chandelier" by Sia - Madison and Kitty w/ Jane on back-up
"Come Sail Away" by Styx - Mason, Madison, Kitty & Spencer
To sa potwierdzone piosenki z 6x12 :)
a :c w takim razie przepraszam za wprowadzanie w błąd :/ a szkoda bo byłam podekscytowana usłyszeć no ale cóż ;xx
nie mogę się doczekać Take Me to Church :3
Ja się nie mogę doczekać Chandelier uwielbiam ten kawałek. A Take Me to Church to trochę dziwny wybór moim zdaniem
Ja uważam , ze Noah ma głos stworzony wręcz do 'Take Me To Church' Ktoś nawet wrzucił do sieci filmiki, ale je usunięto. Było też wideo z' Chandelier' . Ktoś uchwycił Spencera wlatującego na scenę na żyrandolu.
Jasne zgadzam się co do Noaha jednak nie dałbym tej piosenki na zawody a raczej do jakiegoś odcinka o tolerancji jakich w Glee było od groma. Abstrahując już od tego że nie przepadam za tym kawałkiem A te filmiki o których mówisz widziałem ;)
a więc ostatni odcinek to "Drems come true"
nie będzie w nim ani Quinn, ani Santany, ani Brittany, ani Pucka, ani Mike'a.
Ciekawe..
UWAGA! DUŻY SPOILER DOTYCZĄCY FINAŁU
'They’re shooting a flash-forward scene involving a 7 year-old Daniel Schuester and Schuester twins, as well as Will’s friends. There is also a Secret Service guy and limo involved. Set in June in Ohio.
They’re also shooting a “new Glee club” with 15 members who will be singing. This scene is set in the fall.'
Są to spoilery pochodzące od dziewczyny która była obecna na planie Glee:
http://fandomqueenmadi.tumblr.com/post/111026737321/its-so-cool-that-you-got-to- visit-the-set
http://fandomqueenmadi.tumblr.com/post/110999855956/fandomqueenmadi-okay-so-my-f riend-took-me-on
" I can say that the entire cast of glee EXCEPT for Marley will be on the season finale "
" " I was sitting with the newbies of season 6 and Darren asked if Dianna would be there and one of the head workers said yes and the same for Naya and Heather"
Czyli jeżeli spoilery okażą się prawdą to wygląda na to że wszystkie stare postacie oprócz Marley będą w finale sezonu, no zobaczymy..
Nie wiem, czy powinnam ufać takim wypowiedziom, bo podsycają one moją umierającą nadzieję, ale z drugiej strony mówili już wcześniej, że część finałowego odcinka została nagrana przed świętami, więc jeśli to prawda, to O MÓJ BOŻE - może jednak ten ostatni odcinek nie będzie gorszy niż zakończenie How I Met Your Mother :P
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Póki co nie było widać ani Jake ani Rydera na planie serialu. Po za tym skoro byli by oni to dlaczego nie Marley ? Bardzo pasi mi ten spoiler który podała Weronika czyli spotkanie po latach u Willa. ( Kartie już po ślubie z dzieckiem na ręku ? :D )
Na forum zagranicznym była cała dyskusja o tym ,czy tej dziewczynie można wierzyć. Wiadomo, że była na planie, bo na jej profilu są zdjęcia z kilkoma członkami obsady , ale nie wiadomo czy nie zmyśliła sobie czegoś czy może coś źle zrozumiała. Jako powód nieobecności Marley podałą ,że aktorka ją grająca doznała kontuzji na planie swojego nowego serialu' Supergirl' .
Spoiler , który podałam wcześniej nt. spotkania po latach jest potwierdzony przez fyaehgleeclub .
Pozwolę sobie spisać co wiadomo nt. 6x13:
-tytuł:' Dreams Come True
-Jesse St. James wróci
-spotkanie po latach - dodatkowo to, że w tej scenie ma się pojawić oficer Secret Service ( to coś jak nasze BOR) może świadczyć , ze ktoś ważny związany z polityką pojawi się . Jeżeli , któraś ze znanych postaci ma robić karierę w polityce biorąc pod uwagę Amerykańskie prawo wyborcze w grę wchodzą tylko Will albo Sue
-możemy się spodziewać , że Danny zaśpiewa i będzie miał głos syna Adama Andersa ( Adam wrzucił zdjęcie swojego syna jak nagrywał w studiu)
-po weekendzie mają kręcić w metrze i teatrze , więc będą to sceny związane prawdopodobnie z Rachel i być może z Jessem
Ja nie wiem ale jedna rzecz by pasowała a mianowicie to że był ostatnio wywiad z Dianną i ona powiedziała że chciałaby być w finale Glee ale ona jest zajęta teraz jakimś projektem w Londynie i aby być w finale stara się jakoś dopasować/ dogadać ze scenarzystami serialu, ale nie wiadomo jak to będzie... ale z tego co wiem to ona od ponad tygodnia jest z powrotem w Stanach obecnie w NY chyba, więc teoretycznie mogłaby być na planie serialu?
Też nie wiem czy jej wierzyć ale znów ona ma zdjecia z członkami obsady i autograf Darrena więc na planie na pewno była...
Dla mnie to by była super wiadomość gdyby wszyscy starzy powrócili na plan, bo to by było idealne zakończenie serialu tak jak powinno być
- aktorka grająca Marley podobno teraz jest zajęta graniem jakiegoś innego serialu/filmu więc nie ma czasu, aby być w Glee
- też za bardzo nie rozumiem co miałby tam robić Jake czy Ryder--- Kitty to wiadomo bo jest w tym sezonie i jest w Mckinley, no ale kto tam wie co scenarzystą chodzi po głowie
jakoś mi się nie chce wierzyć, może chodzi jej o regularną obsadę (Amber, Kev, Lea, Chord, Chris etc) . Poza tym Brad opublikował zdjęcie pierwszej strony skryptu do ostatniego odcinka, a na odbiciu widać nazwiska jakie się pojawiają i to są (chyba): WIll, Rachel, Emma, Mercedes, Tina, Artie, Kurt, Blaine, Sam, Becky, Kitty, Sue, Nowi z 6 sezonu. Choć to mógł być scenariusz tylko do kilku początkowych aktów
ale z drugiej strony.. wszystkie jej dane są dostępne, jej zdjęcia, chyba nawet instagram, więc nie pisze z anonima, więc jest chyba świadoma, że gdyby kłamała to skazuje się na publiczny hejt?
Glee: The Music, 2009
Popular (Glee Cast Version)
I’m His Child (Glee Cast Version)
I Kissed a Girl (Glee Cast Version)
Pony (Glee Cast Version)
Lista piosenek z odcinka 2009. Troszkę dziwi mnie I Kssed a Girl przecież ta piosenka już była.
może pokażą całe przesłuchanie Tiny? :)
I'm his child to pewnie solo Merc w kościele, a Popular to duet Hummelberry
co do Pony to chciałbym duet Pucka i Artiego :)
“Meanwhile, Rachel must choose between returning to NYADA and doing another Broadway show with her past love, Jesse St. James (guest star Groff), in the all-new “We Built This Glee Club” episode of GLEE airing Friday, March 13 (9:00-10:00 PM ET /PT) on FOX.”
Nie rozumiem po co Samchel, skoro wróci Jessie? Wolałabym tysiąc razy bardziej Rachel z nim niż z samem, i może to będzie herezja dla niektórych, ale też z Finem.
oo tak, Artie i Kurt pare razy śpiewali razem w piosenkach i super brzmią razem :)
http://kevinmchalenews.com/post/111181752342/hey-ya-glee-cast-version Pierwsza piosenka Artiego która mi się nie podoba.