PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46514
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

klaine

ocenił(a) serial na 10

krótko uwielbiam kurta & blaine'a razem. są wspaniali.
właśnie przeglądałem forum glee na ich temat. zaledwie 10500 stron.
ciekawe były początkowe sugestie jakoby blaine był tylko przystankiem dla kurta na drodze do sama, który rzekomo miałby być jego prawdziwą miłością.
na szczęście tak się nie stało. totalnie nie wyobrażam sobie kurt & sama jako pary. to nie dla mnie.
klaine forever

raven46

Najgorsze w ''just can't get enough'' było to, że Finchel zaczęli gadać w środku piosenki. Oczywiście nigdy nie zrobią vice versa, mówię tu o podwójnych standardach, ale i tak nie jest źle, bo w tym sezonie paradoksalnie (bo zerwali) jest dużo ciekawych momentów/akcentów Klaine, jak na przykład piosenka jaką mieli śpiewać na swoim weselu: "Come What May" albo oczko do fanów, że Blaine jest bottom :D

raven46

super para to sie nazywa chemia pozdrawiam!

Brejk23

Potwierdzam i pozdrawiam.

raven46

Nie wiem czy ktoś widział. Trochę stare, ale nadal aktualne (w pewnym sensie):
http://www.youtube.com/watch?v=B-qMfPU3tHM

ocenił(a) serial na 10
kin1313

widziałem widziałem
na mnie bardzo wielkie wrażenie zrobił ten filmik
https://www.youtube.com/watch?v=szyXsExkvyw
ryan widział go i też mu sie podobał

ocenił(a) serial na 10
kin1313

blaine wybierze się do sklepu jubilerskiego, aby wybrać pierścionek dla kurta. w ten oto sposób ma zakończyć się wątek klaine w tym sezonie. przypuszczam, że odpowiedź kurta poznamy dopiero w piątce

ocenił(a) serial na 10
raven46

wow... teraz to przeczytałam na glee wikia i jestem w szoku! To będzie świetne! Klaine <3

ocenił(a) serial na 6
raven46

Najelepsze w tym jest to że będzie rozmawiaj w sklepie z lesbijka(sprzedawczynią) ktora będzie mu opowiadała swoją historie i będzie to taka zachęta jakby no nie wiem jak to napisać . W sumie teraz przeczytałam coś takiego
"Właśnie pojawiła się informacja, że Blaine będzie jedynie rozmawiał o oświadczynach z kilkoma osobami, w 21 odcinku z ojcem Kurta. Do oświadczyn jednak nie dojdzie, przynajmniej nie w tym sezonie."
Zgodziło się bo będzie rozmawiaj z tą lesbijką w sklepie i miała być scena z Burtem . Choć widząc zdjęcie z tymi dwoma paniami i Darren i Chris wydawało mi się że się oświadczy . Szczerze dobrze że nie w tym sezonie po mimo że ich kocham wole żeby najpierw się zeszli a potem żeby Blaine się oświadczył bo takie oświadczyny na dzień dobry jest dla mnie chore Mam nadzieję że nie zepsują oświadczyn i będzie tam pocałunek musi być !

ocenił(a) serial na 10
Kachaa10

uwielbiam ich, ale też nie chcę, żeby blaine oświadczył się kurtowi. rozumiem, że w przypadku blaine'a miałaby to być deklaracja, że, pomimo wcześniejszego zachowania, jest pewny swojego uczucia do kurta, ale oświadczyny przed zejściem się nie są dobrym pomysłem. trochę to zbyt melodramatyczne napuszone. ryan zapowiedział, że kurt wyjdzie za mąż przed ukończeniem 21-go roku życia, ale mamy na to jeszcze czas. niech chłopaki najpierw zejdą się, pomieszkają razem, w końcu blaine zdaje do nyady, więc oczywiste jest dla mnie, że wprowadzi się do kurta, umocnią swój związek i dopiero wówczas pomyślą o małżeństwie.
dlatego zgadzam się z Tobą.
a swoją drogą, bardzo chciałbym, żeby glee pokazało ślub klaine. to byłoby COŚ

ocenił(a) serial na 6
raven46

Rzecz w tym że nie wiadomo czy się Blaine dostanie do NYADA :( będzie startował z Tiną i podobno ma to być coś takiego jak Rachel/Kurt , czyli można wnioskować że to Tina się dostanie . Moim zdaniem jeśli by się Tina dostała to by było znów takie powtarzanie tego samego , nie chce tego . Oboje mają świetne głosy , jednak uważam że jeśli mają wybierać pomiędzy tą dwójką to Blaine powinien się dostać . To nie jest tak że Blaine bo Kurt w NY , po prostu uważam że bardziej nadaje się do NYADA .Najlepiej jak by dostali się oboje . Marzy mi się by Santana wystartowała do NYADA , po Cold Hearted uważam że bardzo by pasowała . Jednak nie mogą iść wszyscy do NYADA jak dla mnie było by to troszkę dziwne . Pokazany ślub Klaine-umarłabym pewnie jak by pokazali :D

Kachaa10

Z dwoma sezonami przed nami, możemy być chyba pewni, że pokażą ich ślub, ale bez pośpiechu, niech najpierw się pogodzą, pomieszkają razem, a nie jak Finchel bez jakiegokolwiek pomyślunku - nastoletni ślub.
Też mi się marzy Santana w NYADZIE, najlepiej na roku z Blainem, fajnie by było zobaczyć jakąś interakcję pomiędzy nimi, to była dziwna przyjaźń, jedno podłe, drugie przemiłe. Tina też by nie zaszkodziła, ale znając Ryana po ukończeniu szkoły scenarzyści odeślą ją do jakiegoś azjatyckiego kraju i tyle ją zobaczymy.

raven46

Jestem na nie jeśli chodzi o śluby przed 25 rokiem życia, ale w przypadku Klaine chyba zaczynam zmieniać zdanie.
Widzę ten ich ślub pod koniec piątego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
raven46

Uwielbiam Klaine <3
ostatnio natknęłam się na taki filmik, jest genialny : http://www.youtube.com/watch?v=AqvUJ4TNsN8&list=FL3AAKpPeGZRcdtzhuvc4iaw&index=3
Oglądałam prawie wszystkie odcinki Glee, ale nie kojarzę z którego odcinka jest scena w 1:17 z tego filmiku ;) Ktoś pomoże?

ocenił(a) serial na 10
nieidealna32

Tak to prawda, a co do odcinka to już ci tam odpowiedzieli, więc nie będę papugować. :)

ocenił(a) serial na 9
stasza2233

faktycznie :), nawet nie zauważyłam ;p muszę się przyznać że 4 sezon oglądałam wyrywkowo, praktycznie tylko wątki z Rachel w NY i klaine xd dlatego przypadkowo mogłam jakieś sceny ominąć ;) Nadrobiłam odcinek i odkryłam kilka scen których nie widziałam ;p O jeszcze jedno zapytam, może będziesz wiedzieć ;) w jednym filmiku gdzieś widziałam jak Kurt wyrzucał do śmieci liścik od Blanie, który był chyba dołączony do kwiatów, tego też nie kojarze ;p wiesz z jakiego odcinka była? xd

ocenił(a) serial na 10
nieidealna32

Z tego samego, 4x04, pod koniec.

użytkownik usunięty
raven46

Klaine! <3
Moja ulubiona para z Glee i w ogóle jedna z najlepszych par jakie widziałam w serialach. Do tego chyba żadnej pary nigdy nie shipowałam tak jak ich, może Chair z Gossip Girl jest blisko tego pierwszego miejsca, ale Klaine wygrywa:)
Są dla mnie też jednym z głównych powodów, dla których oglądam Glee - Klaine, Kurt, Blaine, do tego parę innych wątków i relacji z nimi związanych. Generalnie lubię cały serial, sporą część bohaterów, ale nie ukrywam, że jest wiele wątków i postaci, których nie lubię, irytują mnie, lub zwyczajnie nie interesują.
Mam nadzieję, że Klaine będą razem na dobre i widzowie dadzą nam, fanom, nacieszyć się ich wspólnymi scenami i szczęściem.

użytkownik usunięty

też ich kocham <3
myśle że w 5 sezonie jak Blaine się oświadczy Kurtowi on sie zgodzi dlatego że na zdjęciach Kurt ma na ręce obrączke :>

użytkownik usunięty

też myślę, że się zgodzi :)
Tylko nic nie pisałam, bo nie jesteśmy w temacie ze spoilerami:))) A oficjalnie po 4x22 mamy zakochanego Blaine'a chcącego się oświadczyć i Kurta twierdzącego, że nie są parą ;)

ocenił(a) serial na 9

Mam tak samo ;p, wcześniej miałam fazę na Rumbelle z Once upon a time a teraz mogłabym non stop oglądać sceny z klaine i słuchać ich piosenek, szczególnie w wykonaniu Blaina, uwielbiam jego głos <3 i również głownie oni trzymają mnie przy Glee, nowe postacie w 4 sezonie mnie nie przekonały wiec jakby zabrakło klaine to nie wiem czy bym wytrwała dalej. Liczę na mnóstwo wątków z nimi w nadchodzącym sezonie ;p

A odchodząc od tematu klanie, umknął mi fakt co się stało z Adamem? przegapiłam jakąś scenę, czy nie wyjaśnili tego?

użytkownik usunięty
nieidealna32

Aby tutaj nie spoilerować pozwoliłam sobie odpowiedzieć w spoilerach: http://www.filmweb.pl/serial/Glee-2009-494916/discussion/5+SEZON+INFO,2187192?pa ge=7#post_10587562
:)

ocenił(a) serial na 10

będzie spoiler.

niedługo blaine przeprowadzi się do new yorku i czeka nas kilka duetów klaine. między innymi "love is battlefield" pat benatar. bardzo lubię tę piosenkę i szczerze powiedziawszy nie widzę jej w wykonaniu chłopaków.
a oprócz tego kurt zostanie ranny w wyniku homofobicznego ataku.
zapowiada się ciekawie