Myślę, że taki temat się przyda, ponieważ niektórzy lubią wiedzieć wszystko do przodu:D Poza tym, jak na razie, spoilerujemy i bałaganimy w innych tematach...
Więc ja zacznę... :)
Odc.7 - I Kissed A Girl (29.11.br.) - skupiał się będzie na Santanie i jej coming oucie.
Brittany zostanie przewodniczącą szkoły.
Kurt i Blaine mają zaśpiewać piosenkę P!nk - F*cking Perfect.
Odc.8 - Hold On To Sixteen (6.12.br.) - głównym wątkiem będą zawody okręgowe.
W tym odcinku powróci Sam Evans.
Pojawi się Harmony (Lindsay Pearce) wraz ze swoim chórem.
Powróci Sebastian.
Prawdopodobne piosenki ND - ABC (The Jackson Five), Control (Janet Jackson) i Man In The Mirror (Michael Jackson)
Rachel będzie zawieszona i nie będzie brała udziału w występie ND. Będzie na widowni.
Wątek konfliktu Mike'a z ojcem będzie miał swój ciąg dalszy.
Oczywiście spoilery mogą się nie sprawdzić, nie gwarantuję, że są na 100% pewne. Ale są bardzo prawdopodobne :)
A mnie się podoba bardziej Rachel jako Tina, niż Tina jako Rachel.;] Nie mogę się doczekać tego odcinka! Z jednej strony chcę żeby to trwało jak najdłużej, ale z drugiej, jak patrzę na te wszystkie zdjęcia, czytam te spoilery, słucham tych piosenek, to czuję, że nie wytrzymam! ;pp Kurde, przecież ja mam jutro sprawdzian z geografii, a zamiast robić powtórkę, od 10 minut gapię się na zdjęcie Blaine'a jako Puck'a i śmieję się z miny Mike'a jako Joe.;D A czeka mnie jeszcze chemia i matma.;// Darren, PRZESTAŃ BYĆ TAKI WSPANIAŁY! ;pp
i jeszcze coś odnośnie piosenek z odcinka ''goodbye''
- ''i was here'' rachel
- ''roots before branches'' rachel & finn
- ''glory days'' puck
- ''marry the night'' rachel
- ''not the end'' finn
- ''you get what you give'' new direction
- ''i'll remember'' kurt (oby była to piosenka dla blaine'a)
zobaczymy, czy się sprawdzi
muszę uzupełnić zapas chusteczek przed tym odcinkiem
Na pewno sie sprawdzi , bo niektóre piosenki już wyszły:D
The Edge Of Glory np. :)
http://www.youtube.com/watch?v=p5UrYLFloLQ&feature=related
the edge of glory fajnie wyszło.
właśnie znalazłem i'll remember oraz i was here
Ja też nad tym ubolewam XD Ale to wydaje się najbardziej fair, biorąc pod uwage, że on będzie miał cały czwarty sezon a niektórzy już nie wracają i muszę się "wyśpiewać" na zapas... :)
Podpisuję się. :) Blaine jeszcze będzie miał okazję zaśpiewać, a oni już nie. przynajmniej nie jako uczniowie liceum.
za to duet z Finnem Good Riddance (Time Of Your Life) , i kto wie może jeszcze coś zaśpiewa w 3x20 i 3x21
Nie nie nie. Tak jak powiedziała yootsuu ciężarówka chusteczek bo inaczej utonę. Chyba jeszcze nigdy nie miałam takiej huśtawki nastrojów jak przed chwilą na przemian śmiech i łzy. Czuję się jakbym nie żyła w moim świecie w tej chwili. Za dużo emocji na raz. Jeszcze nie mogę się doczekać też "Forever young" i "Good Riddance ( Time of your life)". Lecz nie wiem jak to przetrwam.
ja ogólnie mam baaaaardzo zły dzień, a do tego dochodzą irytujące matury [bo nawet nie chodzi o stres, ale o to wkurzenie, że dają to, co dają, a nie to, co by się chciało...], okropna pogoda [jestem podatna na zmiany pogodowe, nie ma słońca = nie ma mnie xD] I GLEE... potrzebuję dawki pozytywnej energii, na szczęście nowy odcinek już niedługo! to zawsze poprawia humor. :)
Forever Young przewazy szalę...
w ogóle, patrząc na okładkę tego albumu na koniec roku, Puckowi uda się zdać. :)))
a piosenka You get what you give bardzo fajna, optymistyczna ;D
No już wyobrażam sobie siebie, jak bedę po prostu chyba tańczyć razem z nimi przed komputerem. To mi na pewno doda optymuzmu i pozytywnego kopa żeby może trochę wziąć się w garść. To niesamowite jaką pałam w tej chwili miłością do Glee. niesamowite.
puck zda. ale zauważ, że brakuje britt. jej sie nie uda. zobaczymy co na to santana. może postanowi zostać w limie?
Ja muszę się powstrzymać przed słuchaniem tych piosenek. Chcę żeby to było dla mnie mega zaskoczenie, żeby poczuć te wszystkie emocje. Ale nie nie wiem czy wytrzymam. Czuję, że się strasznie wzruszę i będę płakać, a rzadko płaczę na filmach. A już na Good riddance" przewiduję szloch. Kocham tę piosenkę! Lubię te emocje które przeżywam zawsze na finałowych odcinkach serialu lub końcowych scenach filmów. To podniosłe poczucie, że to koniec, melancholia...
Popieram. Może nich ktoś załatwi cały magazyn chusteczek dla wszystkich? :) Będziemy reklamować Kleenex xD
Nie mogę się doczekać tych scen zamiany. Puck <==> Blaine będzie świetne. Ciekawe czy zrobią jakieś sceny neo Klaine i neo Brittana, haha, padłabym chyba trupem widząc Finna i Pucka okazujących sobie czułości, ale zaryzykuję.
ech, i tak będzie dobrze... :P
chyba nikt nie wstawiał...
I'll Remember - http://www.youtube.com/watch?v=s-0jCJ9qtQ0&feature=relmfu [Kurt!!! <3]
I was here - http://www.youtube.com/watch?v=MOeMWxcT3QA&feature=relmfu
dla mnie bomba ;)
Haa widzę , że nie tylko ja powinnam teraz powtarzać trygonometrię na jutro czy cuś XD
Forever Young :(
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oRDQZ6-LJAY
ojeeej, ładne... lubię jego głos. :)))
to + I'll Remember + I was here = jestem wzruszona, muszę sobie nagrać na płytę i jak będę jeździć na studia to będę puszczać w aucie XD
eeeech, Glee, czemu nam to robicie...
trygonometrię? ja wszystko, ale co tam. 5o% spokojnie wycisnę z tej maturki, a reszta mi zwisa, tyryryryry :D <szczęśliwa humanistka>
humaniści mają troche przesrane na dzisiejszym rynku pracy, ale.. i tak lubię być humanistką ;)
Ja również! Mam gdzieś że po dziennikarstwie nie znajdę pracy. Po prostu mnie to interesuje. Zresztą zawsze mogę wydać swoje opowiadania ;)
Trygonometrię, bo zawsze wydawała mi się najbardziej skomplikowana (czytaj: najbardziej bez sensu) XD
To "Forever Young" nie jest złe, ale ja się napaliłam na Alphaville i to w wydaniu grupowym :D
ja też, ale dobre i to! jest tyle hitów, że brak jednego jest okej XD
przesrane, ale trudno, takie życie :D trzeba sobie radzić bez znajomości chemii, fizyki i innych sympatycnzych rzeczy..
ja też sądziłem, że to bedzie alphaville. już nawet słyszałem w głowie, jak ND śpiewają razem ''forever younga i want to be forever young do you really want to live forever, forever young'' a ja z powodu łez nic nie widzę, ale to nic, bo przecież będę miał całe lato na odtwarzanie sobie tego i gdzieś tak na tydzień przed pierwszym odcinkiem czwartego sezonu wreszcie udałoby mi się obejrzeć wszystko nie roniąc łez.
ale i tak będę ryczał. nawet bez alphaville. już sama wiedza, że pozostały tylko dwa tygodnie z glee sprawia, że muszę wciąż tłumaczyć, że nie płaczę. to tylko coś mi do oka wpadło. (wiadomo chłopaki nie płaczą). najwyżej za dwa tygodnie ogłoszę żałobę. a co. przecież mogę. bo to w końcu glee. i jak wrócą to będzie wspaniale, ale inaczej. bo jak nawet burt tłumaczył kurtowi, wszystko się zmienia, nic nie pozostaje takie samo. oczywiście to wspaniale. w końcu tak ma być. ciągle coś nowego, nieznanego. ale też smutne, że nic nie trwa wiecznie. pozostają wspomnienia. jednak nawet one ulegają transformacji pod wpływem czasu.
dobra koniec z filozofowaniem. idę płakać
hah, jak miło, że jakiś osobnik płci męskiej się wypowiedział :D
mam podobne odczucia, kuurde. w dodatku to się zbiega z moim końcem LO, początkiem studiowania i wyjazdem, więc serio czuję, jakbym się właśnie żegnała z przyjaciółmi, którzy jadą w świat. beznadziejne uczucie, jakby rzeczywistość nie było wystarczająco przygnębiająca...
Burt to jedna z moich ulubionych postaci, a na pewno ulubiony rodzic.
Mi do tej ciężko się pozbierać i przestawić a jestem już prawie rok na studiach. Tak to jest jak się człowiek za bardzo przywiązuje do ludzi. Dlatego chyba tak bardzo w tym momencie utożsamiam się z Glee. I z ich walką o marzenia. Burt absolutnie jedna z najlepszych postaci. Strasznie go lubię. Jest mega optymistyczny :)
A i powodzenia na maturach! Na pewno będzie dobrze. :))
yootsuu - fakt, trudny moment, sama to pamietam te pożegnania, moi przyjaciele kazdy w innym mieście :) ale potem jak fajnie można się odwiedzać! :D zawsze cos nowego dobrego przyjdzie, trzeba tylko wierzyć i mieć nadzieję :) "Always belive that something wonderful is going to happen" :)
pewnie, odwiedzanie na pewno będzie fajne :D
a matury narazie dobrze, podchodzę do tego w miarę spokojnie :D
Nie podoba mi się że wszystko się kończy. Ani świadomość że będę smutna i będę płakać po obejrzeniu Glee. Dlatego wzbraniam się jeszcze z posłuchaniem tych wszystkich piosenek nie chcę wpędzać w depresję, zwłaszcza, że i tak jestem zdołowana i zawalona nauką do sesji. A cieszę się, że nie tylko ja będę to przeżywała :)
ja na razie się wstrzymuje przed słuchaniem piosenek, nie chce sobie psuć zabawy;)
Boże, nie! Ja pierdziele i znowu ryczę! Piękne to "forever young" i " i'll remember" i w ogóle. Przepraszam, też powinnam się z czegoś uczyć, nawet nie wiem z czego. ( miło mi że też są ty humanistki). Dzisiaj na pewno nie zasnę.nie ma szans. za duży natłok emocjii.
Ja mam taką wizję, że Will zbierze wszystkich z chóru w pokoju chóru i im to zaśpiewa, i w tym momencie będą pokazane wspomnienia... i wszyscy ryczą.. a ja razem z nimi.
rozbiły mnie całkowicie emocjonalnie te piosenki, cieszę się z solówki Willa, mimo, że nie przepadam za nim, ale czuję, że to będzie piękna, wzruszająca scena , no nie mogę, tak strasznie nie chcę żeby to się skończyło, niby będzie ten 4 sezon i pewnie więcej, ale to już nie będzie to samo, ( właśnie sobie przypomniałam,że w dzień finału glee mam już pierwszy egzamin, no nieźle jak ja mam się skupić teraz na nauce?)
nowe piosenki!
Good Ridance - http://www.youtube.com/watch?v=8RPUCUXZ7T0&feature=relmfu *__*
Glory Days - http://www.youtube.com/watch?v=NHnwRtGYNrY&feature=relmfu Puck nadrabia solówki jak nigdy ^^
Not the End - http://www.youtube.com/watch?v=ct8t9keZgJo&feature=relmfu *__*
"Good Riddance" jest bezbłędne! Nareszcie duet Finn/Blaine <3
"Glory Days" - Bruce Springsteen yaaay<3 Do tego to duet Finna i Pucka, uwielbiam.
"Not The End" - nosz kurde , Finn dostał wszystkie najlepsze piosenki na koniec, ale nie narzekam, co jedna to lepiej brzmi<3
ładnemu we wszystkim ładnie :D
duet Finna i Blaine'a jest mega :D
Finn nadrabia wszystkie stracone solówki na rzecz Blaine'a i Rachel :D