Słabe. Brak ciągów logicznych, tandetne rozwiązania (Temat z oskarżaniem policjantów o zabicie
człowieka, który ucieka a potem rzuca się na jednego z nożem jest tandetny), tandetna próba
wprowadzenia do serialu mrocznego (a la Batman) nastroju i mierne dialogi ("- kto ci to powiedział? -
Nikt, - wiem kiedy kłamiesz") Takie to mroczne, że śmiać się chce.
No słabe to jest ale niektórym fascynacja tematyką Batmana przysłania obiektywne spojrzenie. Być może z czasem serial się poprawi.
No właśnie się poprawia. Pilot był krótko mówiąc tragiczny. W drugim odcinku było troszkę lepiej, a trzeci już można obejrzeć bez wykrzywiania twarzy. Tyłka nie urywa ale jest na dobrej drodze. Wiadomo że nic wielkiego z tego nie będzie ale może chociaż do obiadu będzie się dało obejrzeć.
Raaany, a już straciłem wiarę w ludzkość. Dzięki. cieszę się, że są ludzie, którzy potrafią spojrzeć na dzieło nie przez pryzmat efektów i tego o czym jest, a samego wykonania.
dokladnie po drugim odcinku bylem tak zniesmaczony tym kiczem ktory mi zaserwowali ze nie wiem czy dam szanse kolejnemu :D
a moze my po prostu juz za starzy jestesmy na takie seriale??
Po pilocie już miałam się poddać, ale przemogłam się i obejrzałam 2gi odcinek. Niestety serial nie dla mnie, bardzo słabe dialogi, efekty specjalne to jakaś kpina, jedynie wątek pingwina jest całkiem ciekawy, ale dla niego samego chyba nie ma sensu się dalej męczyć. Szkoda, miałam nadzieje na całkiem dobry serial ;)