PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

miejsce do spekulowania jakby mógłby wygladac 8 sezon.

Na wisteria Lake pojawia sie nowa rodzina tak dla odmiany samotny facet z dziecmi ktory zacznie sie krecic kolo Lynette bedacej w separacji z Tomem.Mezczyzna jest dobra odskocznia od smutkow lecz jak to bywa w tym serialu kryje jakas mroczna tajemnice i po tam tych kilkunastu odcinkach wplatuje lynette w cos zlego dzieki swym przyjaciolkom i tomowi udaje jej sie wyplatac z klopotow.Pewnie zdarzy sie cos mocnego,huragan byl wypadek samolotu,zamieszki,strzelanina,pozar,jedyne chyba czego nie bylo to zamachu;p

ocenił(a) serial na 10
tasiemka

Twoja wizja jest bardzo fajna!
A co do odcinka katastroficznego dał był taką sytuację: Ten mężczyzna (który wg ciebie by się wprowadził) mógłby dorabiać jako kierowca autobusu szkolnego. W ok. 7 odcinku on (ten mężczyzna) i Lynette pod wpływem alkoholu spędziliby razem noc. W odcinku ósmym byliby cały czas razem, lecz do Lynette dotarłoby, że nadal coś czuje do Toma. Zadzwoniłaby do "tego mężczyzny" dokładnie w tym czasie, kiedy on pracował za kierownicą autobusu. Lynette powiedziałaby mu, że nic do niego nie czuje. On załamany wjechałby w któryś z domów na Wisteria Lane.

Tak widzę odcinek katastroficzny na ósmy sezon. Byłoby to bardziej realistyczne niż katastrofa samolotu i... kto wie... może lepsze. Zwłaszcza, że potem Lynette może się załamać, jeśli jedno z dzieci (będących w "tym" autobusie) zginęłoby. Lynette stwierdziłaby, że to przez nią.

Taka jest moja wizja.
Pozdrawiam!
I przepraszam użytkownika @tasiemka, że żerowałem na jej pomyśle, ale tak mnie jakoś to zainspirowało. Mam nadzieję, że się nie gniewasz...

użytkownik usunięty
Marian_21

Karambol tak, autobus w domu nie, przynajmniej wg mnie.
Kiedyś gdzieś już o tym pisałem lecz nie dokładnie więc jak się nadarza temat to rozwinę swoje pomysły. Odc katastroficzny oczywiście wiązał by się z karambolem (ale takim poważnym, nie kilka stłuczek). Jest mgła w okolicy wzgórz (tam gdzie Mike zabrał Susan, Gaby ojczyma, czy Carlos Andrew), kilka osób (w tym desperatki i może być ów autobus z tym facetem/lepszy efekt gdy w wypadku uczestniczy autobus np z dziećmi ale starszymi) przez splot wydarzeń (tu pole do popisu scenarzystów) jedzie drogą nie bacząc na warunki pogodowe, jeden z samochodów będzie uszkodzony, wpadnie w poślizg (deszcz?). Zastawi drogę "na dwa pasy" wtedy po kolei samochody innych uczestników zaczną "mieć problemy", tir już był (śmierć Felicji?) więc aby cięższe auto brało udział w tym wydarzeniu może być to dostawczak (taki średnich rozmiarów). Przewożący (i tu się nie śmiać) wyroby typu masło, olej (PATRZ Pożar w tunelu Mont Blanc/ właściwość palna wyrobów tłustych, takie coś było omawiane w Tuż Przed Tragedią: Pożar W Tunelu!!!). Ten samochód podsycać będzie ogień wśród zmiażdżonych, zaklinowanych, zastawionych samochodów. Jedna z osób widząc co się dzieje przed nią może próbować manewrować z lepszym bądź gorszym skutkiem, może np. wypaść z pasa na pobocze, w drzewa (zakleszczenie między drzewami?). Policja, straż i pogotowie po wszystkim będą walczyć o przeżycie jak największej liczby osób. Odc możliwie że 2 częściowy, przed/w trakcie i po wypadku.

Marian_21 pewnie ze sie nie gniewam po to zaczelam ten watek.Bardzo podobaja mi sie wasze pomysły zwłaszcza ten z karambolem to by było dobre a co do wjechania w dom to troche mi ostanim odcinkiem Doktora Housa zalatuje:D

ocenił(a) serial na 9
tasiemka

Hahahah.. ale pomysły xD same katastrofy, to może by tak trzęsienie ziemi lub powódź ?? bez przesady pozabijamy wszystkich na Wisteria lane i nie będziemy mieli kogo oglądać xD A odbiegając już od tego, to mam straszne wyrzuty co do scenariusza, jak mogli rozwalić takie idealne małżeństwo Toma i Lynette ?za każdym razem gdy się kłócili kibicowałem im żeby wszystko się dobrze skończyło >? a teraz gdy nie mają jakiegoś wielkiego problemu ich małżeństwo się rozpada, choć wcześniej zmagali się z większymi problemami. Ja się pytam co to ma być !? Pokazywali oni przykład prawdziwego małżeństwa które ma wzloty i upadki, którego siłą jest właśnie to że potrafili trzymać się razem w najgorszych sytuacjach i odnajdywali z nich wyjście!. Mam nadzieje że wrócą do siebie w 8 sezonie bo inaczej bardzo się zawiodę ;D A wy co o tym sądzicie??

ocenił(a) serial na 10
Gagee

Podoba mi się pomysł Mariana, ale zamiast wjechania w dom, mężczyzna mógłby być psychopatą, który po telefonie Lynette postanawia nie wypuszczać dzieci z autobusu. Poza tym nie musiałby to być akurat człowiek, który ma tajemnicę, ale np. ktoś z jego rodziny/znajomych. Podobnie jak było z napadem na sklep, przecież to nie Orson na niego napadł ;)

Tom i Lynette rzeczywiście byli idealnym małżeństwem. Przeżyli naprawdę dużo, a rozstają się z powodu takiej głupoty? Po tym wszystkim co razem przeszli poradzili sobie z obecnym problemem od razu, ale scenarzyści zawsze muszą zrobić swoje. Z drugiej strony będziemy mieli fajny wątek rodziny Scavo. Myślę, że oczywiste jest to, że przez sezon ósmy Lynette i Tom będą się schodzić. Uważam, że może to być ciekawy wątek ;)

Chciałabym, żeby tajemnica ósmego sezonu była przynajmniej na poziomie sekretu rodziny Bolenów. Mam nadzieję również, że rozwiną jakoś postać Renee i będzie jej więcej niż w siódmym.

Tak sobie myślałam, że może Juanita i Celia znajdą w swoim domu ciało Alejandra? Bardzo ciekawy wątek, ale chcę trwał tylko przez parę odcinków sezonu ósmego. Mam nadzieję, że wprowadzą jakąś nową postać, bo w siódmym sezonie i Paul'a i Felicię znaliśmy już z pierwszego. Chyba nie wytrzymam do września...

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Mi się wydaje że na pewno zostanie pociągnięty wątek związany z Gabi i skrzynią xD Bo wszyscy doskonale wiedzą że jakiekolwiek sekret na Wisteria lane nigdy nie pozostaje do końca tajemnicą - wiec scenarzyści pójdą w tym kierunku. Co do Bree to pewnie wejdzie ona w głębszy romans z detektywem, choć myślę że możemy się spodziewać że Orson też się pojawi ponieważ nie odpuści on sobie Bree, a co do Susan to nie ma pojęcia.

BeautyAndStupid

a pomijajac Scavo ciekawym watkiem napewno bedzie tajemnica ktora teraz ukrywa Bree wraz z przyjaciolkami przed swym nowym facetem jestem pewna ze jakos pociagna ten watek i pewnie pan detektyw dostanie sprawe zaginiecia ojczyma Gaby.

ocenił(a) serial na 9
tasiemka

A teraz może tak z innej beczki, kogo chcieli byście uśmiercić ?? Mam namyśli wszystkich bohaterów xD

tasiemka

A co do Susan moze chodzic o cos z Julie bo w sumie bardzo malo jej bylo w tym sezonie.
Ja bym usmiercila Zacha.

tasiemka

Tom i Lynette wrócą do siebie, ale jest kilka możliwości: separacja i będą sie nadal umawiać ze sobą na randki by odkryć co ich połaczyło 20 lat wcześniej, pełen rozwód i full nienawiść aż do odcinka z katastrofą, w którym zginie Preston, bo ta postac była ostatnio tylko rolą gościnną, a po odcinku z katastrofą będą stopniowo do siebie wracać lub jeszcze takie coś jak jedno z nich weźmie ślub z kimś innym, ale nowa pani Scavo lub mąż Lynette zginie w II połowie sezonu i tak Tom z Lynette sie pogodzą. W finale, jeśli stacja ABC przedłuży znowu serial na 9 sezon, spodziewam się zobaczyć... Kaylę.

Bree i Chuck: dojdzie do ślubu. Coś takiego myślę, ale ceremonię przerwie Orson lub pojawi się on po ślubie. W końcu Kyle MacLachlan po rezygnacji ze stałej roli, będzie odwiedzał WL co sezon. Taka samą rolę ma postać Danielle: co sezon raz odwiedza matkę, by przypomnieć o swoim istnieniu. Chuck zostanie przydzielony do sprawy zaginięcia Alejandra i tu licze na pomysłowość scenarzystów, bo nie chce absolutnie by ta para się rozstała. W końcu Bree ma już za sobą zgon Rexa, rozwód z Orsonem i rozstania z innymi chłopakami. ONA POTRZEBUJE TAKIEGO DRUGIEGO REXA PRZY SOBIE!!!!

Susan dostanie rozstroju nerwowego, bo... Julie przyjedzie w ciąży do niej. hehehe

Gabrielle i Carlos będą ukrywali ciało ojczyma przez 8 - 10 odcinków. Przynajmniej wokół niego będa wątki w najnowszym sezonie tak jak z Grace, gdzie od momentu świadomości, że Juanita nie jest córką Gabi do rozstania z Grace minęło osiem odcinków.

Renee będzie chciała podrywać rozwiedzionego lub trwającego w separacji Toma. Wybuchnie wojna Lynette z Renee, ale po małych perturbacjach, znajdzie sobie ona nowego faceta.

W finale sezonu przewiduje.... *werble i chwila napięcia* śmierć jednego z... mężów.

Chcieliście moje spekulacje to macie.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

No postarałeś się chyba najbardziej przekonująca wizja ze wszystkich xD, ale jednak do tego co juz przedstawiłeś przydała by się duża dawka humoru z sezonu 6 xD ,która była niepowtarzalna xD

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Nie, nie nie nie nie! Żaden mąż nie może zginąć, bo teraz zostali już tylko ci najlepsi i nie może nikogo zabraknąć! desperatki bez Mike'a, Carlosa lub Toma??????? Nie i koniec!

Ale pomysł z Kayla wydaje mi się niezły, uwielbiałam ten wątek jej wojny z Lynette, ciekawa postać.

ocenił(a) serial na 10
tasiemka

A ja oczekuję stałego "partnera" dla Renee, a przynajmniej dłuższego jak Keith dla Bree. Przydałaby się też jakaś śmierć wśród ważniejszych postaci. Może uśmiercą Lee? Podobno nie jest pewne czy aktor będzie w stanie wystąpić w kolejnym sezonie. Co do katastrofy to nie mam pomysłu, ale tekst albert_trebla był naprawdę interesujący. Podobno mamy zobaczyć nową Gospodynię Domową - ciekawie byłoby, gdyby sezon ósmy był drugim z dwiema tajemnicami (W sezonie z Angie były dwie zagadki, druga dotyczyła Dusiciela).

ocenił(a) serial na 9
igor1994

yhmm... Lee może umrzeć jak już chcesz xD wielkiej straty nie będzie :)) natomiast mam tylko nadzieje że nie zrobią z rodziny Solisów głównego wątku bo to by było straszne :P, przydała by się naprawdę dobra tajemnica która trzymała by nas w napięciu do końca sezonu xD

Gagee

mogloby woguloe byc cos z Renee jakas tajeminca bo oprocz ze byla zona bogacza i miala przygode z Tomem to nic wlasciwie takie porywajacego z nia sie nie stalo

ocenił(a) serial na 9
tasiemka

Może ma jakaś tajemnicę rodzinną ? choć nie jestem tego pewny, jej postawa wiele o niej mówi, twarda silna babka która nie potrafi okazywać swoich uczuć i tworzy wokół siebie mór przez co nie wiemy tak dokładnie za wiele o niej ;P choć w zasadzie bardzo mi sie podoba jako postać xD wydaje mi się że może będzie chciała wykorzystać fakt separacji Toma i Lynett. choć w sumie Renee łączy przyjaźń z Lynett już przez 20 lat i jest ona jej jedyna prawdziwą przyjaciółką, nie wiem czy ona chciała by to niszczyć dla faceta.

ocenił(a) serial na 10
Gagee

Myślę, że Renee nie wykorzysta sytuacji. Może i kocha Toma, ale jestem pewien, że nie zrobi tego przyjaciółce. Natomiast przez dwa-trzy odcinki Lynette mogłaby ją podejrzewać i się pokłócić. Byłby to w miarę ciekawy zapychacz wątku Lynette przez kilka epizodów.

ocenił(a) serial na 9
igor1994

W sumie co do Toma i Lynett to nie jestem pewien jak ich los sie potoczą bo Lynett mówiła że poczuła straszną ulgę po tym jak Tom odszedł od niej, więc nie jestem taki pewien co do ich powrotu i szczęśliwego happy endu. Wkurzyłem się ostro jak się dowiedziałem że się rozstali bo byli jedynym trwałym małżeństwem na Wisteria lane.

Gagee

Odpoczną od siebie. To tak samo jak łóżko. Gdybyś leżał w nim 24 godziny na dobę... WYSPANY... to tez by Cię skręcało a gdy wstajesz, też czujesz ulgę. Ale wieczorem jest to dla całej ludzkości jedyne miejsce w którym chce się spać.

Odpoczną od siebie i nabiorą dystansu. Zrzucą bagaż negatywnych doświadczeń i będzie come back w epizodzie 8x24

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Coś typu Make and Susan szur-buro i znów są razem :D może coś w tym jest, będą mieli na względzie dzieci i wrócą do siebie, Tom zda sobie sprawę że prac i pieniądze które ma nie zastąpią mu rodziny, oraz kochającej żony i dzieci.

michu1945

Piszecie, że Tom i Lynette tyle przetrwali, a rozstaja się przez głupstwa. Też tak myślałam, ale doszłam do wniosku, że czasem w życiu tak własnie bywa. Gdy jest silne uczucie, przetrwa najgorsze i przeciwnie - gdy osłabło to nie wytrzymało "drobiazgów". Wydaje mi się, że pieniądze naprawdę zmieniają ludzi. Tom się zmienił. Na początku Lynette świrowała, a on to dzielnie znosił. Ale w finale to ona nie chciała by odszedł, a on miał juz dość.. Może zmęczyła go ta "wojna" z Lynette, może poczuł się na tyle ważny i poważny, że inaczej spojrzał na ich związek i zaczął się w nim dusić. Nie bronię Lynette, przesadziła, ale zawsze cwaniakowała i on jej to wybaczał, bo ją kochał.
Myślę, że wrócą do siebie. Teorii nie mam, ale ciekawie się czyta Wasze. :)

ocenił(a) serial na 9
martoslaw

yhmm.. z tym co napisałeś się zgadzam ale uważam że Tom odkąd ma nową prace strasznie przesadza, chce być samcem alfa w rodzinie, który jest despotyczny i bezwzględny, natomiast Lynett stara się stworzyć związek partnerski w którym oboje będą sobie równi, choć wcale jej nie bronie bo zdarza się jej mieć wypady i trzymać wszystko pod kontrolą, ale to wszystko wina Toma, gdy przychodzi jakaś draka co robi Tom? Lynett ratuj!!! co pokazuje że jest bardzo wiele sytuacji w których Tom sobie po prostu nie radzi i zwala odpowiedzialność za podjęcie decyzji na Lynett która musi przejmować kontrole przez, co Tom nie czuje się prawdziwym facetem co jest wyłącznie jego winą. Zwróćmy tez uwagę że Lynett bardzo dużo robi dla Toma więcej niż on dla niej, wydała ona wszystkie oszczędności rodzinne żeby spełnić jego marzenia co było bardzo ryzykowne, cały czas go wspiera, pomaga mu podejmować decyzje, pozwala mu sie rozwijać zawodowo choć zdaje sobie sprawę z kosztów jakie to od niej wymaga, stara się mu pomóc w czasie kryzysu wieku średniego, . Jednym słowem Tom jest do Bani! xD

ocenił(a) serial na 10
Gagee

Zgadzam się. Lynette pragnie związku, w którym ona i Tom będą sobie równi. On natomiast wyobraża sobie małżeństwo, w którym to on będzie o wszystkim decydował i pracował, ona natomiast będzie kurą domową przymocowaną do kuchenki. Prawda jest też taka, że Tom nie radzi sobie w podobnych sytuacjach - to Lynette jest lepsza zarówno jeśli chodzi o bycie głową rodziny, jak i pracę. Tom nie może tego znieść. Zmienił się i według mnie winę za rozpad ich związku ponosi on.

tasiemka

Ja bym tylko chciała, żeby tym razem było to coś bardzo bardzo mrocznego. Niech zbudują klimat i wymyślają co chcą :DPowódź odpada, bo jest za droga i w dodatku to by już było spore przegięcie. Wszystko juz było. Chyba został jeszcze tylko nalot kosmitów i zmutowanych pająków. HA :D

ocenił(a) serial na 9
paula_kaprys

hahah xD no to zostaje nam tylko trzęsienie ziemi xD, nie no może tak strasznie nie będzie w sumie nie zawsze towarzyszy nam katastrofa w 7 sezonie została ona zastąpiona dzikim tłumem podczas którego podeptali biedna Susan - w rugby to ona by nie mogła grać haha ^^ A gdyby tak epidemia co wy na to?? całe Wisteria Lane zostaje poddane kwarantannie.. cześć mieszkańców wyjechała do pracy i nie może wrócić do rodziny która jest odizolowana od reszty świata...

Gagee

wow widze ze sie rozkreciliscie:D oby tak dalej zobaczymy we wrzesniu czy ktos z nas chociaz troche byl bliski prawdy:D

użytkownik usunięty
Gagee

"nie no może tak strasznie nie będzie w sumie nie zawsze towarzyszy nam katastrofa w 7 sezonie została ona zastąpiona dzikim tłumem podczas którego podeptali biedna Susan"
Ale zauważ że tłum zabił kilka osób (nie pamiętam dokładnie lecz było to wspominane) lub przynajmniej poranił nie wspominając o kosztach materialnych więc czy to nie jest katastrofa "społeczna" tego typu co na Love Parade w Niemczech?

albert_trebla. Oglądałem ten sezon i nie było ofiar śmiertelnych. Mogłeś natomiast pomylić zamieszki z podpaleniem klubu biały koń". W odcinku 5x09 Tom powiedział, że zginęło 6 osób. Dave oglądał później wiadomości, w których wspomniano, że siódma ofiara pożaru zmarła w szpitalu.

NATOMIAST NIE BYŁO OFIAR ŚMIERTELNYCH PO ZAMIESZKACH.

*sprawdza bo ma płyty*

Tak, mam rację, bo nie było.

michu1945

ale moglby byc karambol np w tunelu jak pod mont blac prawda

ocenił(a) serial na 9
tasiemka

nawiązując do wypadków samochodowych xD jak wam się wydaje czy Felicia przeżyła czołówkę z tirem??Po przejściu licznych operacji wraca do zdrowia i zaczyna od nowa swoje knowania, teraz jednak znajdując jako swój główny cel- Suzan która pokrzyżowała jej szyki? Czy możemy się spodziewać jej rychłego powrotu??

Gagee

Nie. Jedynie w retrospekcji. Nie przedłużajmy życia czemuś co słusznie się zakończyło. To tak jak by Gloria Hodge machała Bree chusteczką na pożegnanie w odcinku 3x16 lub Andrew spłodził dziecko z laską. Wybacz, ale zakończyli to niespodziewanie, lecz z klasą. Dlaczego z klasą? Bo zrobili miejsce na niedopowiedzenie.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

nie dla powrotu Felicii! :)

euniceczar

ale TAK dla powrotu Kayli, nie?

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Tak, ale Kayla jest już dorosła :) Z tą postacią pożegnaliśmy się przed końcem 4-go sezonu, więc przed 5-cio letnim przeskokiem do przodu. Chyba trzeba by inną aktorkę poszukać :) Ale teraz Tom na złość Lynette może odnowić więzi rodzinne z Kaylą. W sumie fajny motyw i to ona mogłaby mieć swoją tajemnicę... w końcu nie wiemy co u niej ???

użytkownik usunięty
michu1945

Tak dla powrotu Kayli!!!

ocenił(a) serial na 10

zdecydowane TAK dla Kayli! nastolatka z problemami hm hm:)

użytkownik usunięty
Gagee

Nie sądzę aby to przeżyła i tir i jej samochód poruszały się w miarę szybko i jeszcze to czołowe zderzenie przemawia na niekorzyść Felicji. Chociaż lubię ów postać to jej sprawy są pozamykane Paul w więzieniu córka nie żyje, więc usunięto ją w ciekawy sposób.

ocenił(a) serial na 9

Przyznaj się patrzyłeś na wskaźnik prędkości xD, a może zainwestowała w super ultra nowoczesne poduszki powietrzne dzięki którym żyje i ma sie dobrze :P

Przykre jest to że wiele postaci się pojawia i znika bez powrotnie.. Aktualnie na Wisteria lane jest straszna pustka.. wszystkich albo eksmitowali lub pozbijali oraz zapuszkowali... jedyną nową sąsiadka jest Renee..

Gagee

Też to zauważyłem. Wystarczy spojrzeć na wikipedię (KTÓRĄ SAM EDYTUJĘ) ile osób poumierało. Pustka zrobiła się też w momencie, gdy Paul wykupił tyle domów na WL. Z niektórych ludzie się przecież powyprowadzali.

michu1945

no to racja wiec zamiast zabijac np.Preston albo Porter no jeden z blizniakow;p moglby sobie znalezc ukochana i zamieszkac przy wisteria lake juz by sie jakis ruch zrobil i Juli dawno nie bylo i np ta Kyle ten sezon moglby byc SEZONEM POWROTOW

ocenił(a) serial na 10
tasiemka

Stare postacie mogłyby być dodatkiem do nowego sezonu, ale bohaterzy, którzy będą mieli tajemnicę mają być nowy ;)

BeautyAndStupid

Zgadzam się. Powroty, niech będą poboczne, ale postacie z tajemnicą maja być nowi!

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Ja uważam że scenarzyści za bardzo skupili się na naszym desperackim kwartecie i zapomnieli całkowicie o reszcie mieszkańców Wisteria lane .. po których została straszna pusta .( mam namyśli koniec sezonu 7).

Zastanawiałem się jak będzie wyglądał 8 sezon? We wcześniejszych sezonach mieliśmy odczynienia z licznymi postaciami posiadającymi różne sekrety i tajemnica, które nawzajem się przeplatały lecz jednak zachowywały swoją odrębność, przez co serial był bardzo ciekawy ponieważ posiadał wiele wątków, które mogły zaciekawić każdego widza ponieważ, mogliśmy odnaleźć w każdej partii bohaterów coś dla siebie. Teraz natomiast nasz wzrok zwróci się do naszych głównych bohaterek które będzie wiązał 1 sekret co może spowodować spłycenie serialu i brak nowych wątków co by było fatalne skutkach.

Puste domy - odnośnie braku lokatorów, sąsiadów na Wisteria lane- nasza ulica strasznie opustoszała co spowodowało skupienie się widzów tylko na głównych bohaterach co powoli może stać się nudne i monotonne. Mam nadzieje że scenarzyści pójdą po rozsądek i zmienią to, ponieważ główną zaletą serialu była wielowątkowość oraz różnorodność. Podczas gdy jedni z mieszkańców Wisteria lane przezywali ekstazę i uniesienie inni zmagali się z problemami i dramatami co bardzo urozmaicało serial.

Ale to są tylko moje obawy jestem pewien że zostaniemy mile zaskoczeni xD

Gagee

Tez mam nadzieje, że puste domy nie będą juz długo puste. Może Kayla wprowadzi sie na WL. Jestem ciekawa jak to będzie w 8 sezonie. Teraz brakuje mi DH. Zawsze w poniedziałki czekałam na koniec lekcji i na chwile rozrywki przy odcinku, a teraz taka pustka : P

ocenił(a) serial na 10
paula_kaprys

troszkę żal mi Paula, chciałam go w nowym sezonie, ale z więzieniem to raczej było zamknięcie wątku....

tasiemka

@ paula_kaprys

*wchodzi do sali, gdzie krzesełka są porozstawiane w koło. Siada i powoli wszyscy wchodzą, aż ostatnie wolne krzesło zostało zajęte. Jeden ze zgromadzonych zaczyna*

Witam wszystkich. Jestem Michu1945 i od 22 maja nie oglądam "Gotowych na wszystko". Jestem uzależniony.

*Reszta*

WITAJ MICHU!

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Witaj Michu!

Marian_21

ahahha witaj:D

ocenił(a) serial na 9
tasiemka

Dobrze ;) Witam wszystkich na dzisiejszym spotkaniu xD poruszmy dziś team DH i związanym z nim uzależnieniem ...Oo.. może ty michu jesteś bardzo dziś ożywiony, zaczniesz jak pierwszy?, Jak zaczęła się twoja przygoda z uzależnieniem i jakie konsekwencje z tego wyniknęły?? Na zachętę <BRAWA>..

Gagee

Zaczęło się sześć lat temu podczas oglądania powtórek pierwszego sezonu serialu. Moja matka była przeciw a ja, wbrew jej, zacząłem oglądać po kryjomu, czytać NEWSY z kolejnych planów i kręcenia serii oraz edytować wikipedię jako "michu1945". Z czasem przejąłem pod swoje dowodzenie forum o serialu (wisterial.fora.pl) oraz blog (gotowenawszystko.blox.pl/html). Motto serialu, czyli "każdy ma jakieś brudy do wyprania", zaczęło mnie prześladować, ponieważ zacząłem podejrzewać, że KAŻDY ma jakiś plugawy, ohydny sekret. Zmywam obsesyjnie jak Bree, jestem chamski jak Edie, chce mieć piątkę dzieci jak Tom oraz jestem pechowcem a'la Susan.

*Ryczę. Ktoś poklepuje mnie po ramieniu i uspokaja*