Może się pobawimy w mały quiz o gotowych na wszystko? Ja zadaję pytanie, ktoś odpowiada i zadaje nowe pytanie. Zacznę, może się uda. Napoczątek coś łatwego:
1. Wymień imiona wszystkich dzieci Lynette i Toma:
Wyjechał na Florydę za swoim synem :)
Kto odkrył sekret Arthura (pedofila) i co to było?
Parker Scavo wszedł do domu Arthura(chyba do piwnicy), za nim Lynette i to ona odkryła zdjęcie nagich chłopców(po tym domyśliła się że jest on pedofilem)
Preston poznał Irinę na plaży toples w Nicei :D
Kiedy i jak zmarł "ojczym" Lynette, z którym w siódmym sezonie pobrała się jej matka :D
pare dni po slubie chciał zrobić zdjęcia rodzinne i dostał zawału przy przenoszeniu sofu .
w dziecinstwie Lynette smażyła swoim dzieciom i ich znajomych ser w jakim kształcie ? mowa o tym w 8 sezonie
to było jakoś po ślubie matki Lynette z Frankiem.Tom robił zdjęcie samowyzwlaczem i okazało się że nie wyszło bo Frank zamknął oczy, po chwili okazało się że Frank nie żyje.
Tom zrobił pierwsze zdjęcie samowyzwalaczem, które nie wyszło bo Frank zamknął oczy.
Jakie były ostatnie wypowiedziane słowa Iriny do Eddiego (przed jej śmiercią)
że "nie przyjechała tutaj by skończyć u boku chłoptasia z tłustymi włosami" i się śmiała...
;)
Jaki sklep prowadziła żona Chucka?
taa... z taką ekstrawagancką odzieżą (pejcze, kolce, futerka, kaszkiety) :D Totalna wiocha.. hehe
Dawaj pytanie :P
Zaraz po wprowadzeniu na Wisteria Lane, nakryła go w swoim nowym domu. Bawił się w łazience na piętrze. Gabi chciała go wygonić do matki, ale gdy pochwalił jej urodę, pozwoliła chłopakowi rozpakować swe pudła do przeprowadzek...
Co zrobiła Edie jak dowiedziała się,ze Susan przyczyniła się do spalenia jej domu??
Wysypała na Susan prochy Marthy oraz zażądała zaproszeń na spotkania pokerowe Susan z przyjaciółkami
Kiedy Renee wprowadziła się na Wisteria Lane :) Lynette powiedziała wtedy (dla upewnienia się) "dom Edie" i to było ostatni raz. Na początku sezonu 7.
Jaki jest ulubiony tort Orsona??
To było kiedy Renne chciała wynająć dom Edie, wtedy Lynette spytała się "dom Edie"? :P
Pyt: Kto to jest Natalie Klein, kiedy spotykała się z Lynette i co jej za każdym razem mówiła? :)
tort to malinowo-kawowy
na Natalie Klein to znajoma Lynette z pracy
a co mówiła, (chyba to ), że gdyby Lynette nie odeszła z firmy to była by dyrektorem.
Jak nazywała się kochanka Portera(miała ok 40 lat)
Anne Schilling - matka jego kolegi i żona właściciela klubu w którym wybuchł pożar.
Co zrobiły "Desperatki" na stypę do Mary Alice (jaką potrawę)??
Lynette przyniosła kurczaka smażonego według rodzinnego przepisu.
Gabi przyniosła Paelle (chyba tak to się pisze)
Bree przyniosła dwa koszyki ciastek
Susan - makaron z serem
Na jaki pomysł wpadł Tom kiedy Lynette (po raz pierwszy) zaszła w ciążę ?
no chyba chodzi o to,że mówił żeby zrezygnowała z pracy i zajęła się domem..?? Jeśli to to, to poniżej pytanie :P
Za co był przebrany Adrew podczas balu halloweenowego, który zorganizowali Bob i Lee.. ;)
Za Bree, ponieważ B udawała ciążę żeby ochronić dobre imię rodziny no a Danielle była w ciąży
wybacz, wiem jak to było ale nie wiem jak to napisać :D:D
Co zrobiła Gaby w kościele jak się dowiedziała, że "seksowna zakonnica" wróciła ? :D
Wykrzyknęła przekleństwo "O rzesz kurde.." czy jakoś tak :P
Wszyscy odwrócili się w jej stronę, ale ona udawałam że to ktoś inny ;) ;D
Co Karen robiła,żeby skrócić sobie żywot?? :D
do afryki pomagać potrzebującym
ponawiam pytanie . w dzieciństwie Lynette smazyla ser swoim dzieciom i ich znajomym w jakim kształcie ;)
Tak myślałam o tych dinozaurach.. ale nie byłam pewna :P
Gabi musiała zastąpić przewodniczącą, gdyż ją potrąciła (wcześniej popadła z nią w konflikt) :D
Pytanie: Jak śmierć Mika wpłynęła na Lynette i na Gabi?? Chodzi mi o decyzje jakie podjęły ;)
Gabi - powiedziała Carlosowi aby rzucił pracę i aby spełnił swoje marzenie czyli aby został doradcą.
Lynette- postanowiła odzyskać Toma
siostra ojca Bree..
Dlaczego według matki Bree "maska" jest ważna w kontaktach z mężczyznami ?
Matka Bree nazywała maską, twarz którą nosisz, żeby ludzie nie wiedzieli co czujesz. Jeśli mężczyzna dowie się co czujesz, to będzie miał nad Tobą władzę.
Kim z zawodu był ojciec Bree?
Był chirurgiem .
A teraz coś trudnego
Wymień wszystkie postacie z ostatniej sceny Gotowych na wszystko (Te nieżywe) :P Życzę powodzenia
Mike Delfino, Karen McCluskey i jej syn,Mona Clark, George Williams, Juanita Solis,Karl Meyer, Ellie Leonard, Nora Huntington,Beth Young,Rex Van De Kamp, Lilian Simms, Chuck Vance, Bradley Scot, Martha Huber, Alma Hodge and ...Mary Alice Young
Prawdziwe imię i nazwisko ojczyma Gabi?