Może się pobawimy w mały quiz o gotowych na wszystko? Ja zadaję pytanie, ktoś odpowiada i zadaje nowe pytanie. Zacznę, może się uda. Napoczątek coś łatwego:
1. Wymień imiona wszystkich dzieci Lynette i Toma:
Był to na pewno czerwony sos ;) możliwe,że do spaghetti :P
Jak inaczej nazywał się Alejandro??
Ej wgl, tutaj są pomieszane jakoś te wypowiedzi :)
Felicia truła Paula nierozcieńczonym odmrażaczem.
Moje pytanie: Kto wyłączył aparaturę podtrzymującą życie Noah Taylor ' a?
Nie, wszędzie pisze że do płynem do odmrażania :D
Felicia dała fałszywe prochy Paulowi, żeby jej zaufał i wysypał, a tak na prawdę zatrzymała je sobie.
Pyt: Dlaczego Beth na początku nie chciała się kochać ze swoim mężem, Poulem? :)
ja kierowałem sie serialem i tym że glikogen etylowy znajduje się właśnie w plynie do chłodnic ;]
czyli w końcu rozsypały się w jej wozie ;D
ponieważ byla dziewicą i nie chciala się zakochac ;D
pyt. jakie zainteresowanie miał pierwszy klient susan (ten z prywatnej sesji ze strony maxin )
"Cycki" :D Ciągle powtarzał,że Susan ma mu je pokazać.. Spyta się jej nawet czy karmi piersią.
O co pobiła się Gabi z Rene?? :D
pobiły sie gdyż renee wyjawiła tajemnice gabi dotyczacą korekcjji nosa a w zamian za to gabi powiedziała jej mężowi że renee przespała się z jego prawnikiem ;)
kto zabił detektywa i chłopaka bree i za co
Orson. zrobił to by chronić Bree.
kto w ostatnim odcinku stoi obok Almy Hodge ?
to byl przyjaciel Carlosa ktory dał mu prace 5 sezon ;] a kobieta to Martha Hubert czy jak to sie pisze
Kathryn Joosten czyli Karen McClyskey zmarła tak jak w serialu na raka płuc.
kto był złrm na Wisteria Lane w 7 sezonie i mordował kobiety
matka, prostytutka, ta dziewczyna z europy, dziewczyna pracyjąca z nim w kawiarni, julie mayer ktos jeszcze ?
Julie - odratowana ;)
Kelnerka
Irina - dziewczynę Prestona
Matka Ediego
Czym Parker zainteresował się jak był mały? (Lynette została wezwana przez to do szkoły)??
chodziło tu o parasolke panią Mulbery ktora byla jego wymyśloną nianią .
kto pierwszy dowiedział sie o przebudzeniu mika ze śpiączki
Nie chodzi mi o parasolkę... :P Ale odpowiadam na Twoje: jako pierwsza dowiedziała się Edi :)
Ponawiam pytanie
Czym Parker zainteresował się jak był mały? (Lynette została wezwana przez to do szkoły)?? Dodam,że kupili mu psa, żeby zmienił zainteresowanie :D
aa ;) przepraszam za niedopatrzenie ;) chodzi tu o zainteresowanie się tym skąd się biorą dzieci i tym co znajduje się pod 'fartuszkiem dziewczynki' ;)
dlaczego renee rozpłakała się nad owsianymi ciasteczkami podczas rozmowy z klientką
No właśnie o to mi chodziło :)
Renee rozpłakała się nad ciastkami bo uwielbiała je od zawsze :) ale ukryty powód płaczu to to,że dostrzegła,że Lynette jest bardzo dobrą przyjaciółką, a ona kiedyś przespała się z Tomem. Dręczyło ją to i nie wiedziała jak ma jej powiedzieć ;D
Kto jako pierwszy odwiedził Katherine w szpitalu i namówił ja do powrotu na Wisteria Lane?? ;)
Karen ,Bree , Gabi i Susan .
Przetocz ostatni cytat Edie (ten po rozsypaniu jej prochów)
I takie pytanie do wszystkich jaka jest wasza ulubiona bohaterka ?
Najpierw sama ją odwiedziła Karen, potem z dziewczynami:)
Odpowiadam na Twoje pytanie: I tak Wisteria Lane stała się moim miejscem spoczynku. Moje prochy zostały rozsypane na trawie, po której niegdyś chodziłam, pod drzewem, które kiedyś dało mi cień, na wierzchu róż, które kiedyś uwielbiałam i za płotem, nad którym tak plotkowałam. I kiedy dziewczyny skończyły się ze mną żegnać, przyszedł wiatr i zabrał to, co ze mnie zostało, w powietrze. Kiedy patrzyłam w dół na świat, zaczęłam go opuszczać: pomalowane na biało płoty, samochody i ulice, kubki do kawy oraz odkurzacze. Opuściłam tyle rzeczy, które wydają się być takie zwyczajne, ale kiedy zbierzesz je razem, tworzą życie. Życie, które było jednym z lepszych. Powiem wam coś... Nie jest trudno umrzeć kiedy wiesz, że żyjesz, i ja to robiłam. Och, jak ja żyłam.
Jeśli chodzi o bohaterkę.. to:
1 miejsce: (na równi) Susan (przede wszystkim za dobre serce) i Bree :)
2. Lynette
3. Gabi i Edie
4. Karen
5. Katrine
6. Renee
z porterem ;)
chyba Bree i Gabi ;)
co podrzucila susan juanicie zeby tamta nie poszla sprzedawac czekolady
w niedziele 26 wrzesnia 2004 r
jak Bree zosrala skompromitowana podczas kiermaszu wypieków (7sezon)
Mary Alice zabiła się w czwartek (zobacz 1 odcinek 1 sezonu, mówi na samym początku)
W wikipedii rzeczywiście jest podana data 26 września 2004 to jest niedziela, ale to błąd.
to chyba ze blad ;)
wtedy Bree przyszła podpita z tertą truskawkową i spotkała swojego jednego z kochanków ;) byl to kiermasz z parafii ;p
Ja kojarze, Bree wtedy popadła znowu w alkoholizm, i spotykała się co noc z innym kochankiem, a na kiermaszu spotkała jednego ze swoich kochanków wraz z żoną, a ta zaczęła Bree wyzywać od lokalnej dziwki :)
Pyt: Co Bree poradziła Andrew kiedy on zaczął pić? :)
zeby poszedl do AA i skorzystal z 12 krokow do trzezwosci ?;) jezeli tak to moje pyt
ile lat miala Bree gdy straciła dziewictwo ;)