Może się pobawimy w mały quiz o gotowych na wszystko? Ja zadaję pytanie, ktoś odpowiada i zadaje nowe pytanie. Zacznę, może się uda. Napoczątek coś łatwego:
1. Wymień imiona wszystkich dzieci Lynette i Toma:
Tak się wtrące to mama Solis nie umarła poprzez potrącene przez Andrew tylko dlatego, że spadła ze schodów w szpitalu, a Carlos stracił wzrok bo podczas huraganu dostał bodajże kamieniem w głowę. Pytań się dużo powtarza :P
Odpowiedz na Twoje pyt: Bree powiedziała, że Rex jest masochistą po czym wyszła z jadalni.
Pyt: Jak mały bliźniak złamał rękę, i kto zaproponował opiekę nad pozostałymi dziećmi, kiedy mieli jechać na pogotowie?
Odp. Kyla powiedziala, ze jesli uzyje parasolki skaczac z dachu to bedzie latal czy jakos tak.
Opieke zaproponowala Karen.
Pyt. W jakim miescie Tom spotykal sie z Nora i Kyla, klamac, ze jedzie na spotkania sluzbowe?
W Atlantic City :)
Jaka była ulubiona piosenka Susan i Mike? ( Susan nazywała to "ich piosenką").
Widzę, że chyba nikt nie zna odpowiedzi :) To było "Car wash" Rose Royce ( S03E05 ).
Jeśli jest ktoś chętny, może zadać następne pytanie :)
a kto wypowiedział kwestie 8 sezon ; wiek średni zaczyna się wtedy kiedy wspomnienia przysłąniają mazenia :"
Alexandra. ale przyznaję się bez bicia, musiałam sprawdzić :D
trudne pytanie, bo postać wystąpiła w jednym odcinku (mnie zapadła w pamięć): jak nazywała się wychowawczyni Parkera Scavo?
to się naszukałem xD Elenora ! ale to było zabójcze :D
Co jadła Gaby na pierwszej randce z Carlosem ? :)
ha, nawet nie o tę mi chodziło :D Louisa Pate :)
a Gaby jadła chyba kurczaka. opowiadał o tym, że zakochał się w niej gdyby zobaczył, z jakim apetytem je :)
pod koniec trzeciego sezonu Susan dokonała wyboru pomiędzy Mikem i Ianem. wybór ten w pewnym momencie został przedstawiony symbolicznie - jaki był to symbol?
jedli wtedy żeberka :D !
Susan odsłuchała wiadomość od Mika ( co usłyszał Ian ) , gdy chciał do niej podejść Susan włączyła wiadomość jeszcze raz :)
Jak miała na imię pracownica szpitalu , która pomogła Susan zmienić imię syna po urodzeniu ( Susan zrobiła to bez zgody Mika ) ?