Może się pobawimy w mały quiz o gotowych na wszystko? Ja zadaję pytanie, ktoś odpowiada i zadaje nowe pytanie. Zacznę, może się uda. Napoczątek coś łatwego:
1. Wymień imiona wszystkich dzieci Lynette i Toma:
Zamieszki były spowodowane tym, że Paul chciał, by więźniowie zamieszkali na WL, a mieszkańcy byli temu przeciwni, do tego Lynette sprowadziła z sąsiedztwa chyba bardzo dużo osób. Zaczęły się wtedy bójki itp.
Na ile metrów Carlos mógł odejść od domu kiedy wyszedł z więzienia i miał na sobie pewną "obrożę" ?
50-100m (pytanie beznadziejne, nie wnoszace nic, nie przypominajce zadnego smiesznego/smutego/ciekawego zdarzenia)
Pytanie: Kim była SaraJ??
Pytanie jak najbardziej normalne, widziałam tu wiele bardziej jak to uznałaś"bezsensu". Ludziom kończą się już pomysły na pytania. I nigdzie nie jest napisane, że pytanie ma coś przypominać, bądź wnosić. To jest po prostu Quiz i pytania mogą być jakiekolwiek dotyczące "Desperatek". Tyle ode mnie.
Lynette na początku piątego sezonie. Włąściwie ksywa, gdy przez czat internetowy, coś typu MySpace, czy Fotka.pl, dyskutowała z Porterem na temat jego gustu muzycznego i sekretów w życiu. Odkryła się, gdy zakończyła swój POŻEGNALNY list dopiskiem, kocham, mama".
Jakiemu zabiegowi został poddany Orson gdy miał pięć lat?
Któryś rodzic powiedział ,że zabiera go na lody , a naprawde poddano go obrzezaniu .
Co Tom zrobił jak zobaczył w nocy nagą nianie ?
Poszedl do sypialni i... rzucil sie na Lynette :)
Jaki prezent otrzymala Gabrielle od Carlosa, gdy powiedziala mu, ze juz nie czuje podniety i powinien robic jej takie niespodzianki, ktore zapra dech w piersiach?
obrzezanie?
Pyanie baaaaardzo otwarte ;p
Jak myslicie, co stalo się z bono - pdem mike'a?
"Pyanie baaaaardzo otwarte ;p" jak sama napisałaś, ale też podane w naszej polskiej wikipedii z przypisem.
Bongo zdechł lub oddano go do adopcji w trakcie 6 miesięcy śpiączki jego właściciela.
Źródło:
http://weblogs.variety.com/season_pass/2008/09/desperate-hou-1.html
PRZEPRASZAM ZA OFFTOP.
Został "obrzezany" .
Susan początkowo podejrzewała, że z kim jest w ciąży Julie?
Nie jestem pewna, ale może chodzi o to co śledziła Julie i w kawiarni zobaczyła chłopaka z tatuażem jak do niej podchodzi ?
Jak miała na imię dziewczynka, która w pierwszym sezonie zobaczyła Gabi i Johna jak się całują ?
Odpowiadam na pytanie x3kuniax3
Ashley Bukowski, sezon 1 odcinek 3.
ZADAJE PYTANIE:
Z kim chodziła Julie zanim przespała się z Porterem? Zaznaczam, że to imię padło.
Miała romans z Nickiem Bolenem i myślała, że to z nim jest w ciąży
Nie wiem czy takie pytanie już padło... Na co był uczulony Rex Van De Camp ?
Na cebulę.
PONAWIAM pytanie bo nikt nie odpowiedział:
Z kim chodziła Julie zanim przespała się z Porterem? Zaznaczam, że to imię padło.
Do jakiego utworu Piotra Czajkowskiego wykonuje swój taniec erotyczny Bree (tańczy przed Orsonem) w 15 odcinku 6 serii?
To "The Nutcracker Coffee".
Figurkę czego Bree chciała oddać Orsonowi przy jego wyprowadzce, był to podobno prezent od niego.
Nie. W odcinku 8x14 powiedziała, że rzucił ją Will, a Porter był w pobliżu i dlatego doszło do zbliżenia.
Poddaję się. Niech ktoś inny zada pytanie.
Bree wyobrażała sobie życie z Karlem po jego śmierci. Z kim Bree zastała Karla w łóżku (chodzi mi o zawód) ?
Courtney, instruktorką jogi.
Które z desperatek mają rodzeństwo? Proszę je wymienić.
{jeśli nikt nie będzie wiedzieć, to odpowiedzi zawsze są na polskiej wikipedii)
Lynette Scavo ma dwie młodsze siostry Lucy i Lydię.
Komu Carlos Solis powierzył sprawę swojego konta na Kajmanach?
Na wędrującą śledzionę
Gdzie i dlaczego Susan zamknęła Kathriene w dniu swojego ślubu?
Susan zamknęła Kathriene w kościelie, w szafie, żeby nie zepsuła jej ślubu gdyż była zazdrosna o Mika, bo ten wybrał Susan.
Kiedy Orson odwiedzał swoją znajomą w zakładzie psychiatrycznym, wtedy Bree zaimponowała mu swoją ucieczką. Zafascynowany nią założył jej wizytę ..
Nikt jej nie zabił, spadła z dachu gdy próbowała uciec z własnego domu, gdzie zamknęła ją matka Orsona.
Jak mieli na imię wnuczek Bree oraz wnuczka Susan i Lynett?
Ukrywała przypadkową śmierć swojej córki (przygniotła ją szafa). Po śmierci Dylan, Cathrine wzięła podobną dziewczynkę z sierocińca i mówiła wszystkim,ze to jej rodzona :)
Dlaczego Brre straciła swoją firmę? I kto się za tym krył?
musiala ja przepisac na Sama. szantazowal ja ze jesli tego nie zrobi to on powie wszystkim ze Adrew potracil Juanite Solis(matke).
w jakiej sytuacji i kiedy Bree dowiedziala sie ze jej syn jest bezdomnym?
Na lotnisku, kiedy Orson poszedł (bodajże) po kawę, ona zobaczyła program w telewizji o bezdomnych i tam właśnie zobaczyła Andrew. Mieli lecieć w podróż poślubną, ale ze względu na sytuacje, nie doszło to do skutku :)
Jaką tajemnice skrywała druga żona Paula Yanga (Beth) przed nim samym ;D??
Co matka Lynette pod rzucała jej do jedzenie, żeby się lepiej poczuła, kiedy miała raka? :)
Marihuanę do ciasta :) (Uwielbiam scenę.. więc pytanie będzie z tej samego odcinka)
Jakie hasło miała do pokazania Lynette w kalamburach, pokazując wisielca w stronę Edi? ;D