Zgadzam się z poprzednikiem/poprzedniczką...
Nie dosć, że wyeliminowano Kath, Karen i Lynette, to kolejną najlepszą desperatkę chcą dać na trzecim miejscu...
Sus, oczywiście, bye, bye.
ale o co chodzi? nie rozumiem.. tak wyszlo tak glosowalismy, nie kazdy lubi Kath i reszte ; D
Bree
Chodzi o to że jest tu kilka PSYCHOFANEK Katherine z autorka pierwszego na tej stronie postu na czele, które nienawidza Susan i uwielbiają Kathrine do tego stopnia, że nie mogą sie pogodzić gdy ta przegrywa w jakiejkolwiek grze, czego przykładem jest gra którą same sobie założyły, oczywiście pognębiając od razu Susan i wysławiając Katherine!
żAŁOBA.com!
Eee, widzę że jest tu także kilka PSYCHOFANEK Susan, (z pewną osobą na czele), które nie mogą dopuścić, by ich ukochana bohaterka trafiła na trzecie miejsce.
"czego przykładem jest gra którą same sobie założyły, oczywiście pognębiając od razu Susan i wysławiając Katherine! " Bo w tej grze właśnie chodzi o to, by wybrać ulubioną bohaterkę, więc jakim cudem Susan miałaby wygrać, skoro jej nie lubimy? Gdybyś logicznie pomyślała, taka wypowiedź nie miałaby miejsca. Poza tym, tamta gra jest gra publiczną, a nie prywatną jedynie dla "psychofanek" Katherine. Każdy mógł i może głosować. -.-
Zacytuję teraz to, co napisałaś Ty.
żałoba.com
I dla Twojej wiadomości, temat z grą założyła jedna osoba. Więc reszta fanek nie wiedziała, że takowy się pojawi. Nie powstał on także po to, by "zgnoić" Susan, a w celu zabawy. Nadała się także okazja, by zagłosować na Katherine, która w tej grze odpadła, a w tamtej, wygrała. A że nikt nie próbował "ratować" Susan, no cóż, widać fanów Kath jest więcej.
No i rozpoczeliśmy finałowe odliczanie...
Własciwie bitwa o trzecie miejsce rozegrała sie między dwoma postaciami(nie żebym kogoś faworyzowała ale niekórzy chyba powariowali...)
W każdym razie do finału napewno wchodzi ... nie uwierzycie... Susan. ( osobiście uważam to za niezbyt trafna decyzję )
Pojedynek z nia stoczy....Gabrielle Solis (yeah).
Więc tym samym trzecie miejsce zajmuje Breeeeeee( również dałabym jej trzecie z tym że pierwsze u mnie wyglądałoby inaczej)
Głosujemy do niedzieli wpisując tym razem imie postaci która ma WYGRAĆ i zyskac miano najciekawszej postaci. Oczywiście komantarze jak najbardziej mile widziane.
P.S. Hmm.. może nie powinnam sie narażać tymi komantarzami w nawiasach no ale mimo wszystko to forum jest...
P.P.S. dlaczego zawsze tych którzy mają odmienne poglądy od razu sie wyzywa albo coś? ludzie... ile wy macie lat....?
Ja odpowiadam po prostu na zaczepki (;
Ale jeśli niektórzy twierdzą, że fanki Kath to "psychofanki", to.., no cóż. Komentować już tego nie będę.
OMG. Okey, więc jestem fee, bee i nie wiem, co jeszcze bo lubię Katherine, a średnio lubię Susan? Okej. Napisałam tylko, że dziwi mnie to, że Susan jest liderką, i od razu jestem 'psychofanką'. Kto się odważy spalić mnie na stosie?
A, aby nie offtoppować, moim zdaniem powinna wygrać GABBIE! Dlaczego? Dlatego, że przez znaczną ilość serialu, czyli całe 3 sezony była moją ulubioną desperatką, za to, że nie jest wyidealizowana i mimo, że w szóstym sezonie nieco mnie irytuje (właściwie w szóstym sezonie tylko Lynette mnie nie irytuje), to jest moim zdaniem ciekawą postacią. Proszę bardzo, szykujcie stos, fani Susan, bo zagłosowałam na ta niewłaściwą...
PS. Sorry, jeżeli kogoś obraziłam swoim postem, czasem nad sobą nie panuje. Dziękuję za uwagę ;)
Nie no sorry że znów jedno pod drugim ale uproszczę bardziej swą wypowiedź.
NIECH WYGRA GABRIELLE !!!
Dobrze ze Bree jest na trzecim!
Teraz jest mi absolutnie wszystko jedno która z nich wygra! Obie lubie TAK SAMO, dlatego nie zagłosuję!
Najważniejsze że nie ma Katherine w finale!
Tak masz rację, komentarze, które dajesz w nawiasach są irytujące, jako organizatorka {według mnie} powinnaś tego nie robić, no ale nieważne.
Niech wygra Susan, jakoś w ostatnich sezonach denerwowała mnie Gabi.
szkoda, ze bree jest na trzecim, chcialam aby byla w finale...
1 miejsce dla susan
Gabi MUSI wygrać.
Nie to że nie lubie Susan. Ona jest po prostu głupia. Zachowuje się jak dziecko z przedszkola. SPOILER - a to że pozatykała rury sąsiadom, po prostu żałosne.
wydaje mi się,że gabriel i susan nie zasługuja na to zeby byc w finale. Z
tej dwojki wole garbriel dlTEGO na nia oddaje glos.
GABY
Coś się popsuło i nie widać blogów jak będzie ok to zapraszam na ten konkurs :D
Kurcze. Tak srednio podoba mi sie wybor pomiedzy Susan i Gaby. Obie zawsze były takie same i moim zdaniem nie sa az tak ciekawymi postaciani zeby zajomowały 2 najwyzsze miejsca ale ok. Bardziej zmieniła sie Gabi wiec niech ona wygra.