PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117739
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Nowa Gra

ocenił(a) serial na 9

>>>Najciekawszy BOHATER Gotowych na Wszystko<<<

12 postaci Desperate Housewives walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (ok. 19stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

OTO ZAWODNICY:

Susan Mayer
Bree Van De Kamp
Lynette Scavo
Gabrielle Solis
Mike Defino
Carlos Solis
Edie Britt
Tom Scavo
Andrew Van De Kamp
Karen McCluskey
Katherine Mayfair
Orson Hodge

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Gotowych na wszystko!!!

Miłej zabawy ;)

Wiki69

Tom

yvonne14

Edie

<<<<za krótki>>>>>.,.,.,,..,.,.,.,.,...,.,.,..,

ocenił(a) serial na 10
Lilly878

edie

werus_15

Edie - nie lubiłam jej nigdy

yvonne14

TOM tom TOM tom TOM tom TOM W.Y.P.A.D.!!!!

ocenił(a) serial na 8
saladka04

definitywnie TOM

Edie miala jedne z najlepszych scen w serialu, juz same klutnie z Susan byly najlepsze, Tom jak kazdy inny facet w serialu, nudny przewidywalny i poprostu nic swiezego - wypad i koniec

ocenił(a) serial na 10
M_Weaver

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TOM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
dagmaraa89

Wynocha Tom !!!

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

Tomek = Domek!!!

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

Żegnamy Tom!

<za krótki>
<za krótki>
<za krótki>

ocenił(a) serial na 10
RratedR

Edie.

ocenił(a) serial na 10
truski

edie

werus_15

Edie Britt

ocenił(a) serial na 9
yvonne14

T.O.M. - Edie to przecież jedna z Gotowych, a bez nich ten serial by nie istniał!

ocenił(a) serial na 8
majkelek

TOM

ludzie czy wy macie z garem? co z Toma za ciekawa postac? nie mial ani jednego ciekawego watku bez Lynette, powinien odpasc jeszcze przed Orsonem, Orson chociaz byl zwiazany z tajemnica w 3cim sezonie!! nie chce przypominac scen w ktorych Edie rzadzila, bez Edie serial nie stal by sie takim jakim jest!! a bez Toma - serial wogole by nie stracil! poprostu przerazacie mnie ludzie!!!

ocenił(a) serial na 9
M_Weaver

Człowieku. Mamy prawo nie lubić jakiejś postaci i Tobie nic do tego.
Mogłabym zadać to samo pytanie w związku z Edie.
Więc zastanów się następnym razem, zanim przytoczysz jakieś chore argumenty. Bo ja wolę Toma niż wywłokę Edie.
Zresztą, Wy faceci macie inne gusty od nas.
Wy uważacie Edie za symbol seksu, ja uważam ją za przeciętną kobietę o przeciętnej urodzie.

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

Ja osobiście lubię Edie, ale wolę Toma.
Dlaczego?
Bo gdyby nie pare wyjątkowych sytuacji, Edie byłaby tylko stereotypowym czarnym charakterem, rodem z superprodukcji mających swe korzenie w Ameryce Południowej ( m. in. Zbuntowany anioł, Esmeralda i inne 'hity'), podczas gdy Tom to ciekawa i sympatyczna postać. Może jest tylko dodatkiem do Lynette, ale za to świetnym dodatkiem.
Wolisz Edie? Okej. Ale ja wolę Toma. Amen.
Sorry za offtopp.

Villemo339

Oczywiście że Tom ma odpaść jest taki nudny

yvonne14

Tom jest świetny :) I razem z Lynette tworzyli nie raz wzruszające historie:) Więc Edie papa

ocenił(a) serial na 10
Lilly878

Tom ! >,<

ocenił(a) serial na 8
Wiki69

sa gusta i gusciki, powiem tyle bez Edie Susan nie bylaby taka jaka jest, nie bylo by tyle komedii co jest, bez Edie nie byloby znakomitego finalu w sezonie trzecim, bez Edie Karen McCluskey nie miala by takich tekstow i bez Edie nie bylo by tyle nerwow takich skandali itp....a bez Toma ?? wyliczyc mozna tylko jedna rzecz - nie bylo by tak zwanej "midlife crisis"! i na szczescie tak sadza widzowie serialu - od momentu kiedy Edie usmiercono, do 20% widowni odwrucilo sie od Desperatek! ostatnie dwa odcinki ledwo przekroczyly 10mln widzow.. (w porownaniu - seezon 1,2,3,4,5 miala srednia 15-17 mln) !! tak jak juror w zlotych globach w zeszlym roku powiedzial "NO Edie, no Sex. No Edie,no Party. No Edie, no Desperate Housewives"
rozumiem, ze tu sie klucimy miedzy Lynette, Susan, Edie, Gabi, Karen no i jeszcze Katherine....ale TOM? jedna z najnudniejszych postaci serialu. to juz Andrew wiecej mocnych scen mial!

ocenił(a) serial na 9
M_Weaver

Brawo za mnóstwo ciekawych argumentów.
Ale nie zmienisz tego, że niektórzy po prostu jej nie lubią.
Może i miała kilka świetnych akcji, z tym się zgodzę, ale mi ta postać nie przypadła do gustu.

ocenił(a) serial na 8
Its_my_prerogative

tu nie chodzi o tym czy ja lubisz czy nie! tu wybierasz postac najciekawsza lub ta ktora najwiecej akcji i szumu wporowadza do serialu...gdybym mial wybrac postac ktora najbardziej "lubie" to bylaby to Karen McCluskey, ale najciekawsza napewno jest miedzy innymi Edie, napewno ciekawsza niz Tom!

ocenił(a) serial na 9
M_Weaver

No to może tak.
Edie, jak dla mnie, nie jest najciekawszą postacią GNW.
Zdanie nie zmienię, więc nie przekonuj nikogo na siłę.

ocenił(a) serial na 9
Its_my_prerogative

Zresztą, połowa tu grających i tak głosuje na postać, którą najbardziej lubi.
Dobra, koniec off-topu i tej dyskusji.

yvonne14

@M_Weaver jestem z Tobą!!

ja też uważam, że można się sprzeczać między desperatkami i Edie, ale między nią a TOMEM????!!!!

lubię gościa, ale niech odpada TOM!!!

ArusArczes

TOM
**

ocenił(a) serial na 10
chlopak7

Tom wyjazd- o gustach się nie dyskutuje !!!

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
MichalNowak

Właśnie, o gustach się nie dyskutuje.
Lecz pewna osoba o tym zapomniała i nakazuje mi, bym polubiła osobę, której nie lubię. I nie rozumie, że żadne argumenty nie przekonają mnie, do zmiany zdania.

yvonne14

TOM - Przecież bez E. nie byłoby większej połowy najlepszych akcji w tym serialu!!! Momenty Edie vs. Susan - Mistrzostwo ŚWIATA!!!

ocenił(a) serial na 9
igorr_dudek

jak narazie mamy remis. więc przedłużam głosowanie do 20.

ocenił(a) serial na 8
yvonne14

w przedluzeniu mozna glosowac jeszcze raz? jezeli tak to glosuje na

TOM -a zeby odpadl

ocenił(a) serial na 10
M_Weaver

Edie.
(jeżeli można ;))

ocenił(a) serial na 9
Villemo339

Tom Scavo

ocenił(a) serial na 9
Villemo339

dobra..dalej nicXD głosujecie do jutra na toma lub edie.

mam nadzieje że jutro juz bedą wynikiXD

ocenił(a) serial na 9
yvonne14

Edie

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

Edie byeeeeeeeee:P

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

tom tom tom tom tom tom tom tom tom tom

ocenił(a) serial na 10
mariooo

Spadaj Edie

ocenił(a) serial na 9
MichalNowak

Raz głosujesz by odpadł Tom, a drugi by Edie?

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
yahoo_2

czuje sie troche ominieta! poniewaz byl remis z moim glosem pierwszym w tej grze byla po remisie 2 glosy na wypad Toma i jeden glos na Edie, uzytkownik zignorowal moj glos twierdzac, ze nadal nic - pewnie sie minely posty - no ale bylam przed czasem i filmweb pokazuje, ze nawet przed autorem/ka tej gry

ocenił(a) serial na 9
yahoo_2

hm. faktycznie bylo 2:1 ale zanim pisalam posta nie wyswietliło mi twojej wiadomości... ale jak juz powiedziałam głosowanie trwa do jutra i wtedy zobaczymy

yvonne14

Edie Britt

Jaki żal! <za któtki> <za krótki>