>>>Najciekawszy BOHATER Gotowych na Wszystko<<<
12 postaci Desperate Housewives walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (ok. 19stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Susan Mayer
Bree Van De Kamp
Lynette Scavo
Gabrielle Solis
Mike Defino
Carlos Solis
Edie Britt
Tom Scavo
Andrew Van De Kamp
Karen McCluskey
Katherine Mayfair
Orson Hodge
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Gotowych na wszystko!!!
Miłej zabawy ;)
nareszcie moge podac wyniki. a więc po dwóch dogrywkach odpada......Edie Williams z domu Brit:)
pozostali:
Susan Mayer
Bree Van De Kamp
Lynette Scavo
Gabrielle Solis
Mike Defino
Tom Scavo
Karen McCluskey
Katherine Mayfair
No Edie, no Desperate Housewives
koniec z moim udzialem, wybierajcie nadal smieszne postacie jak Tom...
zal, w innych krajach Edie wysoko wygrywa i jest podobno 'najlepsza postacia' serialu - ewidentnie serial stracil przez jej smierc a tu kiszka - no co zawsze bedziemy krajem bez gustu, niczym nie swiecimy na swiecie ;/;/;/
Katherine - 3 pkt,
Karen - 2 pkt,
Lynette - 1 pkt.
(btw, z jednym sie zgadzam - Tom jest 'śmieszny' i za to go lubię :))
Nikt się nie będzie przejmował Twoim brakiem w grze.
`no co zawsze bedziemy krajem bez gustu` - Czy Ty nie potrafisz zrozumieć, że każdy ma INNY GUST?
Niektórzy lubią Toma, inni Edie - czy to tak trudno pojąć?
Każdy Twój poprzedni i następny post, nakazuje nam (jak już wcześniej pisałam), byśmy na siłę polubili osobę, której nie lubimy, tylko dlatego, że Ty tak chcesz.
ile razy mam Ci powtarzac, ze wybierasz NAJCIEKAWSZA osobe nie ta ktora lubisz - a jezeli glosujesz na ta osobe ktora lubisz to jestes strasznie nieobjektywna! nikogo nie zmuszam do lubienia Edie, bo jest to kobieta bardzo trudna, wyzywajaca i nie kazdemu wpada w gust. ale nikt, doslownie nikt na swiecie nie uwaza, ze postac taka jak TOM (ktory nie zdolal NIC w serialu samodzielnie) jest wazniejsza lub bardziej ciekawa niz Edie!!!! to nie jest gust, jest to poprostu chanba i wstyd!
ile razy mam Ci powtarzac, ze w tej grze nie wybierasz osobe ktora najbardziej lubisz!!! wybiera sie osobe najciekawsza! a jezeli Ty glosujesz na osobe ktora lubisz to powiem Ci jedno - jestes strasznie nieobjektywna lub poprostu nie rozumiesz co sie pisze i na co sie glosuje...rozumiem, ze duzo osob (przewaznie kobiety) nie lubie Edie - jest to bardzo wyzywajaca kobieta, szalona i niezawsze mila - natomiast nikt nie swiecie mi nie powie (i nikt na swiecie nie uwaza), ze postac taka jak Tom (ktory NIGDY NIC samodzielnie nie zdolal w serialu) jest ciekawsza lub wazniejsza niz Edie - !
To ty chyba nie rozumiesz, że każdy inaczej postrzega 'coś ciekawego'. Dla jednych Edie jest bardziej interesująca, a dla innych nie.
W ogóle nie ma to jak przejmować się grą, hahaa.
3 - Susan
2 - Mike
1 - Karen
No to może poprawię się po raz drugi.
Uważam Toma za ciekawszą postać, od Edie.
Zresztą, sam po raz enty piszesz o gustach, a każdy ma INNY.
Zrozum to w końcu, bo robisz się monotonny.
3p. Susan!
2p. Gabi
1p. Bree
Szkoda Edie - była świetna! Żeby przegrała z Tomem... NO comment!
Edit
Gabi-3
Bree-2
Pani McKlusky-1
Tak to jest jak się myśli o kilku rzeczach na raz:D
katherine 3pkt (moja miłość)
lynette 2pkt
tom 1pkt
jak coś jest nie tak, to sorry, naje*ana jestem w 3 d*py... kocham
katherine! chcę ją przelecieć...