Jak ładnie nam pokazano nowego dowódce innych :D , strasznie zaciekawił mnie end , był
wyjątkowy ;d magiczny / ciekawy + muzyka która pojawiła się na końcu ;d no masakra , ogólnie to
odc. najlepszy 2 sezonu jak narazie.
https://www.youtube.com/watch?v=ectisROKFKA
Może wie ktoś co dalej np. potoczy się z dzieckiem ?
Czy arma innych ruszy na bramę jeszcze w tym sezonie ?
Z góry bardzo dziękuje ;)
Czarownicę, która pali ludzi żywcem i rodzi zabójcze cienie? Serio?
Stosuje magię krwi i prorokuje o Azorze Ahai, w dodatku fałszywie?
nie pamiętam żadnej jednookiej blondynki, odśwież mi pamięć :)
I namiętne :P
ps. doszła odpowiedź na ostatnią moja wiadomość ?
Jak to? Nie pamiętasz Elle Driver?
Nic mi o tym nie wiadomo.
Doszła, ale za dużo tych linków na raz, później pootwieram, ok?
Zmyliłaś mnie, myślałem ciągle o GoT, w KB chyba nawet bardziej od Elle lubię Sophie Fatale
co zaś się blondynek tyczy to wiesz która jest moją ulubioną
a tak w ogóle to w GoT sama lubisz rudzielca a mnie czepiasz :(
Nic ? to exime nie była ruda ?
OK,zapytałem się bo zdarzało mi się że wysyłałem wiadomość a ta nie docierała i wole się upewnić, chyba się nie doczekam momentu na FW że zrobią skrzynkę nadawczą.........
Szanowna Pani Melisandre przynajmniej dbała o higienę, proszę Szanownej Pani. Pozdrawiam serdecznie.
Ale, że się kąpała? To jedna srebrnowłosa blondi również i to niemal we wrzątku, ale tej Szanowny Pan nie lubi.
Aparycyjnie nie mam owej Pani nic do zarzucenia , proszę Szanownej Pani, a nawet wręcz przeciwnie. Pozdrawiam serdecznie.
no ale fakt że ma bzika na punkcie zniesienia niewolnictwa trochę działa na jej niekorzyść, choć jeśli chodzi o względy czysto estetyczne to nr 1 w GoT
Nie, no, zniesienie niewolnictwa to się widzom chyba podoba, tylko, że ona nie daje nic w zamian, a w Essos cała gospodarka jest oparta na niewolnictwie. Może ci świeżo oczytani przypomną, czy za Wąskim Morzem były jakieś uprawy, hodowle czy surowce, bo ja czytałam już dawno i nie pamiętam.
Znaczy pamiętam, że w Braavos jest Żelazny Bank, a te trzy pozostałe miasta, opisane w książce to chyba miasta portowe, ale poza tym to już nic nie pamiętam.
Ciekawe. Kiedyś muszę znaleźć czas aby jeszcze raz się zaznajomić z tego typu opowieściami i przepowiedniami Niani.
To Nocny Król o którym opowiadał Bran. HBO walnęło spoiler, bo do tej pory był tylko legendą. Inni nie ruszą na bramę, ruszą natomiast dzicy, których odeprze Stannis. Tyle ze spoilerów na dzisiaj.
"To Nocny Król o którym opowiadał Bran. HBO walnęło spoiler, bo do tej pory był tylko legendą."
No to niezłe jaja, faktycznieXD
moim zdaniem zrobili to celowo, żeby zareklamować "Winds of Winter". HBO to przecież jedna z największych i najbardziej profesjonalnych stacji telewizyjnych, więc mało prawdopodobne wydaje się, żeby dali takiej du.py
Chyba że tak..bo Martin by się serio obraził gdyby to była wpadka. Może największa w historii seriali kiedykolwiek...
Stawiam, że chodzi właśnie o reklamę, ale kto wie. W Ameryce wszystko możliwe :D
A czy ci Inni w ogóle kiedyś zaczną coś robić konkretnego? Bo widzom narobili smaka, a nic sienie dzieje.
Podobno mają zaatakować Westeros, ale do tej pory jeszcze to nie nastąpiło. Być może będzie coś więcej o tym w "Winds of Winter"