PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 407412
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Na Siedmiu Bogów...

Artur_Raven

Żeby było czym zaskoczyć w czwartym sezonie.

Artur_Raven

Najpierw tak zbudują nastrój wokół, że zanim umrze, zaczniesz go żałować.

Artur_Raven

bo pozytywne postacie ginal na samym koncu, narazie ginal same bekarty i cpuny na haju co biegaja z wilkami po lasach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Artur_Raven

jak dla mnie to moze byc obecny na ekranie przez wszystkie sezony, swietnie sie go oglada :)
bez niego byloby nudno

Artur_Raven

Martin w którymś wywiadzie zdradził, że jedna z postaci uśmierconych w powieści zostanie oszczędzona w serialu. To na 99% będzie Dżofrej.

Chomone

[SPOJLER]

nie możliwe, śmierć blondaska będzie miała zbyt wiele konsekwencji w dalszej fabule, żeby ją pominąć. Gdyby nie umarł, Tyrion i Sansa nie zostaną oskarżeni o zabójstwo Tyrion nie zostanie wrzucony do lochów, nie zabiłby ojca i Shae, nie musiałby uciekać za morze, Littlefinger nie zabrałby Sansy do Orlego gniazda, nie spełniłaby się przepowiednia dla Cersei i nie zadziałałaby magia Melisandre. Jeśli już kogoś mają oszczędzić to może będzie to Ogar albo Shae.

Artur_Raven

Ponieważ postacie Lannisterów pokroju Jaime'a, Tywina, Tyriona czy nawet wypierdka Joffa są siłą napędową całej "Gry o Tron" i bez nich wszyscy dawno już by zrzygali się od czytania lub oglądania srających doskonałością Starków nie mówiąc już o "zawsze kochanej i uwielbianej" Daenerys.

Artur_Raven

Zastanawiałam się jaki mają plan. Myślałam, że rozwklekają akcję i 9 i 10 odcinek będą mocne. Okazało się, że w tym sezonie wydarzyły się tylko Krwawe Gody, resztę przegadano. Cała akcja najwyraźniej rozegra się w 4 sezonie (miejmy nadzieję ;) )