Wypisujemy jedną i tylko jedną osobę, którą najbardziej lubimy z całej sagi oraz jedną której
najbardziej nienawidzimy. Mogą być osoby, które już umarły, i które dopiero się pojawią.
Więc ja zacznę:
1.lubię: Daenerys
2.nie lubię: Ramsaya
Podejrzewam że Ramsay Snow to prawdziwy Azor Ahai ;)
Lubię: z żyjących Jona Snowa, z nieżyjących Neda Starka
Nie lubię: Daenerys z żyjących, z nieżyjących Khala Drogo
Nic nudnieszego nie potrafiłeś wymyśleć? Kto chciałby czytać kto kogo lubi
, a kogo nie.
Spoko. Podrzuć coś lepszego, bo to typowy temat do nabijania postów, których nikt nie czyta.
Co wy macie Daenerys? Ja ją uwielbiam od samego początku. Urzekła mnie czymś jej postać i chcę, by to ona została królową.
Na początku była fajna, ale od 3 sezonu zaczeło jej odwalać. Jest głupią rozpuszczoną nastolatką. Jedyne co jej mogę przyznać to to, ze jest ładna
Właśnie w trzecim sezonie jej wątek jest najciekawszy, a scena jak zdobywa Nieskalanych najlepsza w całym serialu.
Chyba w ostatnim odcinku obecnego sezonu, bo wreszcie zaczyna dostawać kopy w dupę od rzeczywistości i zaczyna chyba coś rozumieć. Obejrzysz będziesz wiedział.
Jej rodziały w TzS to 50 twarzy Daaria,A sama postać na czusz gimbusiara pełną parą
Jest młoda i musi się wyszaleć. Ale i tak jest najlepszą postacią w całej sadze. Niektórzy twierdzą, że podejmuje głupie decyzje, ale postawcie się w jej miejscu: jest młoda i niedoświadczona, a musi decydować o losach tysięcy.
wlasnie chodzi o to, ze nic nie musi. W sumie nie ma nawet prawa o niczyich losach decydowac, bo niby czemu? Do tronu Westeros nie ma juz zadnych praw, tylko jej sie wydaje, ze jest krolowa.
Po to się ma doradców....A ona robi to na co ma kaprys to nie wina młodosci(pacz Robb,który przez całą wojne podjął tylko 1 złą decyzje która kosztowała go zwycięstwo a Dany która jedzie cały czas na złych decyzjach a jednak zyje) tylko głupoty .W dodatku czemu ma decydować o losach ludzi zatoki niewolniczej jeśli jest tam tylko uzurpatorką i to tylko teoretycznie bo władzy nie ma
Sorry, będą po dwie bo w obu mam po jednym z każdej płci, :P
Lubię mężczyzna: Jaime, kobieta: Brienne
Nie lubię mężczyzna: Tyrion, kobieta: Daenerys
Temat jest dziwny, albowiem każdy ma wiele postaci których lubi, nie lubi lub są mu obojętne. W GoT ciężko to akurat stwierdzić.
Ja lubię Theona Greyjoya, denerwuje mnie Daenerys, uważam że Tyrion jest przereklamowany, uwielbiam wątek NS, ale niekoniecznie Jona.
lubię; Arye, Tyriona, lubiłam: Khala Drogo , Oberyn!
nie lubię: Brannnnnnn!
i kiedyś lubiłam Shae ale... jak widać wyszła 'kur**' z worka xD
Lubię:
•Lannister'ów
•Jon'a Snow'a
•Ned'a Stark'a
Nie lubię:
•Daenerys
•Brienne
•Joffrey'a
•Żony Robb'a