Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 414 tys. ocen
8,7 10 1 414267
7,9 49 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Mamy naszą czwórkę głównych bohaterek: Catelyn, Arya, Cersei i Sansa, które się nago nie
pojawily. Mamy Neda Starka i wszystkich starców i dzieci w serialu, którzy też nago się nie pojawili. A
poza tym jest ktoś kto nie pokazał cycków/dupy i innych? Nawet Hodor miał ku temu okazję.

Karirsu

Czytelne jest, iż Szanowny Pan czeka na szarżę Szanownego Pana Varysa, nie trzeba się tak skrywać, proszę Szanownego Pana. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 7
Karirsu

Najbardziej idiotyczny temat jaki tu widziałem w ostatnim czasie

ocenił(a) serial na 9
mad_monkey

Czemu idiotyczny? Chyba dane ci było zauważyć, że nagość i seks to widoczny element Gry o Tron.

ocenił(a) serial na 7
Karirsu

Temu, że ten wątek nic nowego ani mądrego nie wnosi. Równie dobrze można założyć temat "Postacie, które jadły zupę" albo "Postacie, które trzymały dzidę"

ocenił(a) serial na 9
mad_monkey

A jaki wątek wnosi tu coś mądrego? Tutaj się dyskutuję, a nie wnosi się mądre rzeczy.

ocenił(a) serial na 7
Karirsu

Postacie, które nie pokazały się nago <-- o czym tu dyskutować? xD btw. widzę, że bardzo poważnie wziąłeś mój ostatni post i chyba trochę nie załapałeś o co mi chodziło

ocenił(a) serial na 9
mad_monkey

Jak to o czym dyskutować? O przeżyciach aktorów, ich grze aktorskiej, o postaciach, które nago się nie pokazały i wiele innych.

ocenił(a) serial na 2
Karirsu

zbyt brutalny się zrobił, pewnych scen nie da się spokojnie oglądać

ocenił(a) serial na 9
bystra45

Może trzeba Martinowi powiedzieć, że bez seksu ten serial i tak jest świetny?

ocenił(a) serial na 9
Karirsu

Niestety jest już za późno by Arya się pokazała nago. Jest już troszeczkę za stara, straciła tą swoją dziecięcą niewinność z pierwszego sezonu, a szkoda.

ocenił(a) serial na 7
m0szfin

No racja, przekroczyła magiczną barierę, gdy do określenia wieku wystarczy jedna cyfra. Zdecydowanie za stara już jest.