PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 407270
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Promo następnego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=Kk8RydLg43A
Pomyślałem, że skoro 2 tygodnie do kolejnego, już 9-tego odcinka 3-go sezonu GoT, można by po porozmawiać o promo i co z niego wynika.

Przyznam, że promo jest naprawdę dobre - nie zdradza zbyt wiele, i pozostawia wielki niedosyt <aż chciałoby się już zobaczyć ten odcinek xD>, czyli spełnia swoją funkcję <a przynajmniej takowe odniosłem wrażenie>. Ludzie, którzy nie czytali książek <czyli przeważająca większość> najprawdopodobniej będą mieć wielki szok przy wydarzeniach następnego odcinka.
Zauważyłem również, że 9-ty odcinek będzie jednym z tych, w których akcji nie zabraknie: Jorah, Daario, pewnie jeszcze dojdzie Barristan za morzem <xd>; Ogar, o ile będzie miał scenę w starciu z jakimiś żołnierzami a na to się zapowiada xD; Jon i Dzicy; kurcze, nawet Bran będzie miał akcję w wykonaniu Laty i swoim, a niech mnie! <widać, że robi tą serialową minę warga z oczami ku górze która prezentuje ze sobą Orell gdy wchodzi w skórę orła, więc jednak będzie ta jedna z lepszych scen w serialu na podobieństwo tej z książki - już się bałem, że jej nie pokażą; poza tym będzie to pierwszy raz w serialu, kiedy Bran świadomie wejdzie w skórę Laty<?>, ekstra, aż chciałoby się powiedzieć: wreszcie!>.

A po kolei z promo:
- Robb i Catelyn - 'sympatyczna' gadka w ich wykonaniu, więcej pokazać nie trzeba było;
- Jon - cóż za riposta w wykonaniu Tormunda xd ;
- Danenerys - wow, Daario powoli przekonuje do siebie Dany <chwyt z dotykaniem dłoni bezbłędny xd> ;
- Arya - świetny tekst w jej wykonaniu <i jak tu jej nie lubić? xP> ;
Migawki: ślub Edmure'a <facet się cieszy jak nigdy, jednak małżonka mu się spodobała xP>, Dzicy biegną <wow>, Robb całuje Talise <czyżby 'judaszowy pocałunek'? xd>, starcia w Yunkai/okolicach Yunkai, Arya wyrywająca się z objęć Ogara <co najprawdopodobniej oznacza, że być może będzie podobna akcja do tej znanej z książki>, Ogar wali z piąchy <a jednak jakaś akcja z nim w roli głównej, już się cieszę xD>, Jon zaatakowany przez kogoś z góry <podejrzewam, że nastąpi tutaj scena znana z książki, tylko w innym przedziale czasowym z orłem w roli głównej - być może zabiją Orella zanim to nastąpi z winy Jona, a być może po prostu Orell w ciele orła go atakuje, lol>.

Zapraszam do dyskusji na temat promo i przewidywanych wydarzeń w 9-tym odcinku.

ocenił(a) serial na 9
matiiii

Nie wiem czemu, ale czuje tak podskórnie że akcja z Robbem w bliźniakach może mieć zupełnie inny przebieg niż w książę i być może w ten sposób będą chcieli zaskoczyć i zszokować widzów. Jest to wyczekiwany moment przez książkowiczów, a nawet wydaje mi się że osoby niezapoznane z książka przeczuwają co może się tam wydarzyć. Robb jest lubianą postacią, a serial rządzi się swoimi prawami. Poza tym zastanawia mnie skąpstwo tego zwiastuna, w stosunku do poprzednich.

ps. Jako zapoznany z fabułą książki, chce być zaskakiwany i myślę ze poważniejsze zmiany, będą znacznie lepszą opcją niż drobiazgi rozstrzygane później na forach.

matiiii

SPOILERY!
Ja się bardzo obawiam, że zmienią KG. Już obecność Talisy/Jeyne o tym świadczy. Zabiją ją? A może ta teoria spiskowa to prawda ;) Mam jeszcze nadzieję, że zarówno Robb jak i Catelyn w tym odcinku zginą (nie żebym tego chciał bo ich nie lubię, nigdy tego nie chciałem, podczas czytania wyrzuciłem książkę przez okno, a potem po nią schodziłem, tylko mam na myśli, że wszystko przebiegnie książkowo, bo słyszałem pogłoski, że chyba Catelyn przeżyje, a ta scena z podrzynaniem jej gardła była tak okrutna, krwista i niespodziewana, że widz pewnie zostawiłby szczękę na stole. A Catelyn jest/była jedną z moich ulubionych bohaterek i nie wiem czemu tak wiele ludzi nie pałałało do niej empatią). Ach i jeszcze ten błazen - "syn" Waldera, jego także nie może zabraknąć, nie dopuszczam do siebie tej myśli. Widzimy szczęśliwego Edmura - czyli Roslin mu się spodobała i będą pokładziny. (Mam nadzieję, że nie będzie sceny erotycznej w tym odcinku, bo jestem skazany, aby ten odcinek obejrzeć również w obecności młodszego rodzeństwa). Pewnie usłyszymy "Deszcze Castamere", a wskazuje na to nazwa odcinka, a może nawet charakterystyczne "he" Waldera :D
Arya - tu mam nadzieję, że twórcy się postarają, zarówno jak i aktorka i usłyszymy jej wrzaski, gdy wyrywa się z objęć Ogara i moment, w którym dostanie toporkiem w głowę.
Daenerys - nie wiem po co jej obecność w tym odcinku, naprawdę się zawiodłem, myślałem że będzie on tylko i wyłącznie Starkowy (Jon też się liczy). Przecież nazwa następnego odcinka nosi nazwę "Mysha" to będę zmuszony oglądać ją praktycznie cały odcinek: Boże, widzisz nie nie grzmisz. Już widać ten romansik Danki z Darkiem. Biedny Jorah.
Bran - mianowicie wątek owej postaci spieprzyli. Zamiast dowiadywać się o samej postaci to na cały sezon dowiedzieliśmy się tylko, jak oprawiać króliki, historię Oshy i to, że Jojen widział Jona Snow wśród dzikich. Pewnie wszyscy zapomnieli, że istnieje ten najmądrzejszy wilkor - Lato. Kiedy ostatnio pokazali wilkory? Ale w tym odcinku powinniśmy w końcu zobaczyć moment, gdy Brandon opuszcza swe kalekie ciało i poczuje wiatr we włosach (albo sierści) biegnąć przez przestworza w ciele Laty :D Powinniśmy zobaczyć moment, w którym ratuje Jona przed dzikimi, a Jon w serialu jeszcze nie wie, że Bran rzekomo nie żyje. I co wtedy pomyśli? Pewnie, że to inny wilkor, a nie jego kaleki brat ratujący dupę bękartowi. Zimnorękiego powinniśmy zobaczyć w następnym sezonie. A jak w tym odcinku Rickon i osha w końcu nie opuszczą ekipy, to będzie źle.
Jon - oprócz tego co wypisałem na jego temat wyżej, to zobaczymy jak orzeł Orella atakuje biednego Jona z góry. Usłyszymy pewnie: "nic nie wiesz Jonie Snow" a także to, jak Ygritte strzela z łuku (strzelała kiedyś?). W końcu będzie jakaś akcja - bitwa. A Jon wróci na mur do swych oblubieńców: Pypa i Grenna. Jednak ich miłość mu nie wystarcza - chce posiąść ciało Sama, jednak ten włóczy się z kobietą na urlopie macierzyńskim, białymi wędrowcami i najprawdopodobniej spotka zaraz upiora z krukami, który szuka kalekiego chłopca. Jednak Sama w tym odcinku niestety nie zobaczymy.
Oczywiście całe te 58 minut skończy się charakterystycznym dla polskich widzów: "o k#rwa", a cały internet będzie cierpiał i umierał od wrzucanych memów i wszystkich innych możliwych rzeczy ze śmiercią Starków. Jestem prorokiem.

ocenił(a) serial na 10
DarylDixon

A skąd pogłoski, że Catelyn przeżyje? Czy nie czasem od malkontentów, którzy zwiastowali brak sceny z Samem Zabójcą i śmierć Mormonta na Pięści Pierwszych Ludzi?

Krwawe Gody zapewne i tak pokażą inaczej. Myślę, że dadzą Robbowi trochę powalczyć,choć i tak ostatecznie zostanie przebity przez Boltona, do akcji włączy się też wilkor i Blackfish. Będą walczyć do końca, ale polegną. Nie chciałbym śmierci ani pojmania Bryndena - musi wszak wrócić do Riverrun. Może ucieknie z Bliźniaków, dając nura w wodę jak na Czarną Rybę przystało? Co do Talisy to nie mam pojęcia, jak to się rozwinie - równie dobrze może się okazać, że żadnym szpiegiem nie jest. Samo poderżnięcie gardła Catelyn nam pewnie darują. Wyobrażam to sobie tak, że ktoś przykłada jej miecz do szyi, ostatnie ujęcie na Cat, ciemność, dźwięk ostrza i napisy końcowe. Ciekawe, jaki motyw muzyczny dadzą przy napisach. Chciałbym usłyszeć utwór, który leciał po egzekucji Neda, ale pewnie wrzucą The National.

Zastanawia mnie, gdzie zakradają się Jon i Tormund (nie pamiętam tego z książki) i scena z Ogarem i woźnicą (?). Nie za dużo tego wszystkiego? Oby się wyrobili w czasie. Bran wchodzący w wilkora zapowiada się nieźle i chyba nawet bardziej jaram się tą sceną niż Krwawymi Godami.

Co do Sama, to myślę, że te kruki z ostatniego odcinka zwiastowały również obecność Zimnorękiego. Pewnie dostaniemy go w tym odcinku lub następnym. Z trailerów wiemy, że Bran spotka Sama jeszcze w tym sezonie, więc ekipa młodego Starka przekroczy Mur pod koniec serii.

potas13

Zimnoręki już w tym sezonie? To Bran będzie pierwszą postacią, z którą sceny będą kręcić do przodu (z tym co jest już w "Wichrach Zimy"). W takim razie w następnym sezonie będzie jadł papkę z czardrzew. No nieźle.
Co do Catelyn to pewnie masz rację, ale chciałbym aby pokazali całą scenę z tym, jak ona podrzyna gardło błaznowi i z tym jak oszalała. Czyżby to było za bardzo drastyczne, nawet jak na ten serial? A "The Rains of Castamere" na 100% zakończą ten odcinek, być może w wykonaniu The National, albo Ramina Djawadia.

ocenił(a) serial na 10
DarylDixon

Wiadomo, Catelyn musi poderżnąć gardło Jingelbellowi :)

Ponoć aktor grający Brana wspomniał gdzieś, że w czwartym sezonie pokażą całe jego perypetie z TzS. I tak - wątek Brana jako pierwszy wyprzedzi książkę.

potas13

naprawdę wspomniał? :D cóż, zobaczymy co będzie po akcji książkowej z jedzeniem papki i czy Reedowie w ogóle żyją!

ajkusz

Możliwy SPOILER:
To chyba najciekawsza teoria moim zdaniem, ciekawsza niż Jon jako syn L&R. Papka z Jojena, lub obojga Reedów. mniam

DarylDixon

ja mam nadzieję że on nie zjadł Jojena, bo go uwielbiam xD teoria ciekawa, ale mam nadzieję że nieprawdziwa, kocham Reedów, serialowych jak i książkowych, i chyba bym nie wiem co zrobiła, gdyby oni byli składnikiem tej papki. dobrze że chociaż dowiem się tego wcześniej niz spodziewałam, jeśli to prawda że w 4 sezonie będą u Bloodravena ;)

ajkusz

Też bardzo lubię Reedów ale obawiam się, że tak właśnie się stanie, wiele rzeczy na to wskazuje. Poza tym takie coś jest w stylu Martina, co zaczyna mnie denerwować.

potas13

Przyłączę się do pytania: 'ponoć' czy rzeczywiście gdzieś w wywiadzie aktor od Brana takie coś powiedział? Kurcze, bo zakładałem, że 4 sezon to raczej będą 'przygody' za Murem aż do dotarcia, bez spoilerów, do trójokiej wrony.

ocenił(a) serial na 10
potas13

Jeśli chodzi o twój pomysł z ucieczką Blackfisha (który mam nadzieję powala wcześniej kilku zbrojnych Freyów) jest bardzo ciekawy. Pozostaje tylko mieć nadzieję że twórcy jakieś pół roku temu mieli podobną wizję :)

ocenił(a) serial na 10
DarylDixon

Zgadzam się, że Dany pasuje do tego odcinka jak pięść do nosa... Już w 8 było jej za dużo...

DarylDixon

"Daenerys - nie wiem po co jej obecność w tym odcinku, naprawdę się zawiodłem, myślałem że będzie on tylko i wyłącznie Starkowy (Jon też się liczy). Przecież nazwa następnego odcinka nosi nazwę "Mysha" to będę zmuszony oglądać ją praktycznie cały odcinek: Boże, widzisz nie nie grzmisz. Już widać ten romansik Danki z Darkiem. Biedny Jorah. "
Nie jest tak źle - jeśli akcja, którą widać w promo dotyczy podbijania Yunkai, to i tytuł "Deszcze Castamere" pasują również do tego wątku <poniekąd - wybijanie handlarzy niewolników>. Podobne akcje zrobili z reszta wątków: Bran i Jon będą się 'bić' z Dzikimi, a Ogar będzie klepał jakiś ludzi - wszędzie rzeź xD

matiiii

Tylko żeby twórcy czasami nie uśmiercili Edmura, bo teraz, jak już większość wątków zmieniona to możliwe, że i na to się zdecydują.

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Ja tam najbardziej czekam na wesele. Inne wątki mnie tak nie ciekawią w tym odcinku
SPOILER:

Ja bym bardzo chciał zobaczyć scenę na weselu, gdzie żona Robba podchodzi do lorda bliźniaków, a on woła do Robba. "Widzę, że miałeś już przyjemność poznać moją córkę/lady lannister" i wtedy bardowie zaczynają grać Deszcze Castamere. Super by to wyglądało, skoro ta postać raczej nie będzie miała żadnej roli później.
Mam nadzieję, że zobaczymy Umbera walczącego z całą zgrają Freyów
I jeszcze samo zakończenie. Stoi sobie ten Lord Bliźniaków &lt;klimatyczna muzyka&gt; i nagle kamera zaczyna kierować się się tam gdzie patrzy, widzimy wyrzniętych lordów ucztujących a na sam koniec na tronie siedzi wilkołak. Gęba opada, orgazm, szok, wylew mózgu, wybuchająca głowa i co tam jeszcze widzowie dostaną.

ocenił(a) serial na 10
Guminbear

Umbera nie będzie, Clive Mantle wycofał się z projektu. Zastąpi go pewnie Blackfish, który być może ucieknie skacząc do rzeki.

ocenił(a) serial na 8
potas13

Szkoda, bardzo mi się podobała gra Umbera.

ocenił(a) serial na 10
Guminbear

Ach, aż ciary gdy się to czyta są!! Nie mogę się doczekać!!

ocenił(a) serial na 10
Guminbear

Ja uważam że dobrą zagrywką byłoby wprowadzenie Góry na Krwawe Gody. Nie było go wogule w tym sezonie a przecież musi sie jakoś przypomnieć widzom serialu. A jak lepiej niż poprzez uczestnictwo w rzezi w Bliźniakach. Ogar miałby "ukochanego" brata w zasięgu ręki nie wiedząc o tym bo sam walczyłby z ludźmi Freyów na zewnątrz. Gregor wszedłby do sali weselnej w tym czasie w którym muzycy zaczęliby grać "Deszcze Castamere" obleczony w czarne psy na żółtym tle. Nienawiść do Gregora spotegowałaby emocje w 4 sezonie kiedy starszy Clegane mierzyłby się ze Żmiją.

tamerlan_2

O ile pomysł ciekawy <xD>, o tyle wątpię w to - twórcy serialu mają w zwyczaju 'przypominać' jakieś postacie przed jakimś odcinkiem, w którym ją na nowo wprowadzają <weźmy choćby przykład z Barristanem z początku 3 sezonu ^^>. Spokojnie mogą Górę wprowadzić na nowo w 4 sezonie, i dać 'przypominajke' na początku odcinka ze scenami z Górą z 1 sezonu <vide ten Barristan>.

Guminbear

"Ja bym bardzo chciał zobaczyć scenę na weselu, gdzie żona Robba podchodzi do lorda bliźniaków, a on woła do Robba. "Widzę, że miałeś już przyjemność poznać moją córkę/lady lannister" i wtedy bardowie zaczynają grać Deszcze Castamere."
Z pewnością 'córka' nie wchodzi w grę - po cóż miałby zabijać Robba? xPXP

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Z tego samego powodu czemu zrobił to w oryginale. Dla zemsty oraz obietnicy dostania Dorzecza A jeśli to prawda, że jest w ciąży to by jeszcze dostał Północ. Nieważne co Robb czarowałby nie dałby rady wygrać wojny, a nawet gdyby wygrał to jakie korzyści dla Freyów? Tylko ich senior poślubił jedną z ich córek. No ale to tylko taka moja fantazja, a nie jakaś. teoria

ocenił(a) serial na 6
Guminbear

Z tym, że Rob miał ożenić się w wybraną przez siebie córką Freya, więc gdyby Talisa była Freyem to jej ojciec powinien być zadowolony. W książce zabił Roba nie dla tego, że przegrywał, ale dla tego, że złamał umowę odnośnie ślubu.

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Po obejrzeniu promo myślę że to będzie najlepszy odcinek 3 sezonu ! :D

GreenArrow2

Nie. Nie zgodzę się. To będzie najlepszy odcinek ever.

matiiii

Nie mogę się doczekać ale jednocześnie się boję...
Rzecz jasna najbardziej czekam na KG, ale też na akcję na Queenscrown. Wreszcie zobaczę Brana "wargującego" Latę, mam nadzieję, że pokażą jak Lato ratuje Jona, za dużo czasu poświęcają na smoki, a wilkory? Je też byśmy sobie chcieli pooglądać... Też czekam na wrzaski Aryi pod Bliźniakami i to jak się wyrywa Ogarowi. Mam nadzieję, że pokażą szaleństwo Catelyn przed śmiercią. Mam duże wymagania co do Krwawych Godów. Ale myślę, że twórcy się postarali, mówili już wcześniej, że to scena na którą najbardziej czekali i którą najbardziej chcieli nakręcić.

ajkusz

"Mam duże wymagania co do Krwawych Godów. Ale myślę, że twórcy się postarali, mówili już wcześniej, że to scena na którą najbardziej czekali i którą najbardziej chcieli nakręcić. "
Racja - w zasadzie KG to było coś, co ich pchnęło to kręcenia Gry o tron, tak bardzo są/byli podekscytowani tą ucztą weselną ^^

ocenił(a) serial na 1
matiiii

Trochę się boję, że znowu za dużo wątków wepchną do jednego odcinka i nie skupią się należycie na KG. Miałam nadzieję na odcinek w stylu Blackwater - cały kręcił się wokół bitwy i wyszło rewelacyjnie. Mogli przerzucić sceny Dany do poprzedniego/następnego odcinka i skupić się ten jeden raz na samych Starkach.

Oby poradzili sobie ze stopniowaniem napięcia, od zwykłego wesela do masakry, i dali mocną, zapadającą w pamięć scenę na koniec. To może być ich najlepszy odcinek, ale też wielka porażka - okaże się za tydzień.

Wreszcie jakiś konkretny, książkowy wątek u Brana też mnie bardzo cieszy. Wygląda na to, że zleją dwa różne rozdziały w jedno i na Queenscrown najpierw będzie scena z wargowaniem Brana w Latę i pomocą Jonowi, a później (albo w 3x10) spotkanie z Samem. Bardzo lubię te rozdziały i mam nadzieję, że po olewaniu przez scenarzystów tego wątku przez cały sezon, przynajmniej te sceny wyjdą im fajnie.

Tak nawiasem - czyżby w serialu Bran miał być jedynym wargiem w rodzinie? Na tym etapie książek zarówno Arya jak i Jon mieli już wilcze sny i u obojga, a szczególnie Aryi, ta zdolność była dość ważna w kilku momentach. Szkoda, jeśli z tego zrezygnowali.

Richard Madden (Robb) mówił w wywiadzie, że to jego ulubiony odc. tego sezonu:D Strasznie trollują nieksiążkowców:)

_malena_

"Bardzo lubię te rozdziały i mam nadzieję, że po olewaniu przez scenarzystów tego wątku przez cały sezon, przynajmniej te sceny wyjdą im fajnie."
O tak, oby, oby! <zwłaszcza uwielbiam właśnie scenę z Branem wchodzącym w skórę Laty i ratującym Jona>

"Richard Madden (Robb) mówił w wywiadzie, że to jego ulubiony odc. tego sezonu:D Strasznie trollują nieksiążkowców:)"
xD

_malena_

Chyba zrezygnują, a szkoda. Chociaż Arya i Jon byli słabymi wargami, praktycznie nie byli nimi w ogóle, tylko mieli parę snów, ale lubię czytać o Nymerii zbierającą ekipę ;)

matiiii

jejuniu a jak ja bym chciała żeby zrobili odwrotnie. Tzn...

Spojler

Jako, że o scenie dowiedziałam się przypadkiem ze spojlerów- nie dziekuję, musiałam ten fragment przeczytać i jakie rozczarowanie moje wielkie było, bo bardziej dreszcze przeszłyby mnie gdyby na tronie siedział wilk z głową Robba. Taki zestaw wydaje mi się bardziej hardcorowy. I zapewniam Was nie jest to trolling, wiem, ze jestem w mniejszosci ale marzę o tym, żeby zmienili to w ten sposób.

ocenił(a) serial na 6
Treehouse

wilk z głową robba? toż to byłaby jakaś komedia. chyba że czegoś nie zrozumiałem?

uFGoogle

No właśnie dobrze zrozumiałeś. I ja piszę poważnie, że na moją wyobraźnię i emocje bardziej zadziałałby taki obraz. Tak wiem, nie musisz pisać, że to dla innych paranoja i kompletne dno. Dla mnie widok głowy Robba (wiadomo głowa po odcieciu nie jest śliczna, nastepują wylewy, czasem wypływały oczy, pojawiały się koszmarne grymasy, ect) doszyta do ciała wilka zmasakrowałaby moje zmysły i uczucia maksymalnie. Natomiast głowa wilka przytwierdzona do ciała człowieka...no cóż od małego jestem karmiona takim wizerunkiem wilkołaka i naprawdę, pomimo, że bardzo się starałam, jakoś nie zrobiło to na mnie większego wrazenia. I obawiam się, że w serialu nie zrobi. Dlatego mam takie skromne marzenie, że kurcze to odwrócą.

Treehouse

Niezły pomysł, też uważam, że wyglądałoby to lepiej i mocniej. W końcu jest to twarz na którą się trochę napatrzyliśmy przez 3 sezony, więc takie rozwiązanie na pewno wyzwoliłoby więcej emocji.

Pan__Cogito

Lepiej, mocniej i faktycznie byłoby to coś, ''czego jeszcze nigdy i nigdzie nie było'' (wg zapowiedzi twórców serialu)

ocenił(a) serial na 9
Treehouse

Niezły z Ciebie zwyrol xD

michalBialystok

E tam zwyrol od razu. Jak już zaczęli pokazywać straszności na wstępie to niech trzymają poziom do końca ;)

ocenił(a) serial na 10
matiiii

a dlaczego przerwa w nadawaniu 9

myślałem że dzisiaj obejrze

jestem uzależniony zarówno od ksiązek jak i serialu

ocenił(a) serial na 10
przemsa_2

W USA mają święto :(

ocenił(a) serial na 9
przemsa_2

W USA obchodzą Memorial Day :

http://en.wikipedia.org/wiki/Memorial_Day

kibic

9 odcinek już dostępny na kino24tv pl/NTc/Gra_o_tron_S03_E09 oglądałem, polecam nie będę spoilował :D

ocenił(a) serial na 9
holshigh

Jak to? Nie wierzę. daj proszę lepszy link

ocenił(a) serial na 9
laxman

to chyba jest z HBO VOD ( czy coś takiego nie wiem jak to u nich się nazywa) odcinek, bo generalnie jeszcze nie emitowany, w tv.
Brać dopóki jest ;D

ocenił(a) serial na 9
Aexlven

To podaj proszę linka, bo ta strona jakaś dziwna

laxman

tam trzeba dodać kropke pomiedzy tv a pl i działa link

ocenił(a) serial na 9
holshigh

link działa ale player już nie. Przynajmniej u mnie

ocenił(a) serial na 9
GipsON110

Link u mnie nawet nie działa, co jest grane?

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Kurde, dawać mi ten odcinek jak najszybciej! Już mi się ta scena śni po nocach. Ostatnio w wersji Smarzowskiego na wiejskim weselu, gdzie zamiast "Deszczy Castamere" grali disco polo :)