PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 406246
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Sean Bean

ocenił(a) serial na 9

SPOJLER SPOJLER OGROMNY SPOJLER

Od początku mi nie pasował mi fakt, że główną rolę w serialu (mimo tego że "gra o tron" szalenie mi się podoba) dostał taki wspaniały aktor jak Sean. Oczywiście jestem zachwycona ogladając go jednak wciąż uważam że reprezentuje on dużo wyższy poziom. Zaraz potem przeczytałam książkę no i już wiem co jest grane. Uważacie że HBO zatrudniło specjalnie znanego aktora by rozkręcić produkcję wiedząc, że chodzi w gruncie rzeczy o jeden sezon? Jeżeli tak to b wspaniałomyślne z jego strony że się zgodził :)

ocenił(a) serial na 10
bigmu

oj wiem ,że aktor gra co ma w scenariuszu ale roli Neda mógł nie przyjąć ,raczej np.złego brata królowej ale to moje zdanie,tak czy siak cieszę się,że przypomniał się szerszej publice
Dealric-sorry ale nie rozumiem,jak to w drugim sezonie?

ocenił(a) serial na 9
PMJDH

Właśnie dobrze, że zagrał Neda, bo pasował do roli idealnie. Aktor z dobrym warsztatem nie ograniczył się do roli "złych"- tylko pogratulować. Z mojego punktu widzenia (czytałam książki) nie pasowałby do żadnej innej roli, chociażby dlatego, że nie odpowiadał kryteriom fizycznym. W pierwszym tomie/sezonie stanowił centralną postać- Sean Bean dostał najlepszą rolę. A przyjęcie tej roli to zwyczajne urozmaicenie- ty też chyba nie lubisz jeść codziennie tego samego śniadania?;)

ocenił(a) serial na 8
PMJDH

W drugim sezonie tak jak i w drugim tomie. Chodzi o to, że jest jedna bardziej honorowa i sprawiedliwa osoba na Westeros;)

ocenił(a) serial na 10
Dealric

czy on przypadkiem NIE ŻYJE?! jak może grać w drugim sezonie skoro mu odrąbali głowę

PMJDH

Chodzi o Stannisa...

ocenił(a) serial na 8
PMJDH

j/w chodzi o Stannisa.

bigmu

może ponuraka i upierdliwca, ale żeby od razu "ciepłe kluchy"...