PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407941
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Jaime'owi ucięli rękę zgadza się? Theonowi chyba fi.utka , więc komu coś jeszcze obetną? Co z kim zrobią? Chciałbym zobaczyć scene jak szczura wkładają jakieś zouzie do pochwy żeby pi.zda umierała w męczarniach tylko która pi.zda? tego nie wiem, ale taką scene chciałbym zobaczyć(marzenie).

ocenił(a) serial na 10
secundus

Powinien z Tobą pogadać psychiatra. Serio, wygląda na to, że masz problem z przemocą.

ocenił(a) serial na 9
Cycson

A ja chętnie bym ten post pokazał jego rodzicom, by wiedzieli jakiego synka sobie chowają. Może ucięli by mu kieszonkowe.

ocenił(a) serial na 10
killer83_2

A ja chętnie odciął bym wam dostęp do internetu xD !

ocenił(a) serial na 10
secundus

Utnij sobie drzemkę , kto wie co zobaczysz :)

ocenił(a) serial na 10
secundus

ambitna wizja ;) zazdroszczę wyobraźni

Lodowy

żadna tam wyobraźnia, takie metody stosowano w średniowiecznych torturach i były powszechnie znane gdy np. chciano na kobiecie wymusić zeznania za czary i przez takie praktyki inkwizycja była tępiona w późniejszych stuleciach za jej właśnie chore i barbarzyńskie metody prześladowcze, które służyły jako aparat podporządkowujący sobie społeczność metodą strachu i lęku.
W każdym razie można sobie poczytać w googlu o metodach torturowania ludzi.

Dla tego temat jest ciekawy, ponieważ Theona torturowano psychicznie/fizycznie i takie sceny nadają serialowi uroku :-)

A psychiatra z tym nie nic wspólnego :DDD :P

ocenił(a) serial na 10
secundus

Dobrze że Martin nie wie nic o Wołyniu...

ocenił(a) serial na 10
secundus

Jak nie znasz się na Inkwizycji to nie podcieraj nią sobie d..py i zamilcz proszę.

Joseph88

Odezwał się ten co żył 500 la temu :D

ocenił(a) serial na 10
secundus

Jestem wiernym czytelnikiem Jacka Piekary i mam cały cykl Inkwizytorski - siłą rzeczy znam wątek inkwizycji dość dobrze ..dla tego reaguje alergicznie na tego typu brednie ....nie trzeba żyć 500 lat temu żeby się orientować w temacie ...i nie 500 a 800 lat wedle źródeł inkwizycja działa od XIII wieku a do wymuszania zeznań na czarownicach i czarownikach ..stosowano o wiele prostsze mniej złożone acz skuteczne techniki wśród najbarwniejszych kar ciężkiego kalibru za wiarołomstwo wobec Boga , króla czy za zbrodnie jak gwałt czy herezje było między innymi - Łamanie kołem , darcie pasów , miażdżenie stóp, gotowanie w wrzącym oleju , topienie (tzw test na czarostwo ) podpiekanie podeszw , łamanie stawów rwanie cęgami czy przypalanie rozgrzanymi do czerwoności cęgami ....czy rwanie końmi a także tzw laska diabła (czyli rozgrzany pręt wsadzany w odbyt kara dla jawnych sodomitów ....i gorszycieli spł.).
Bernard Gui którego skrzywdził w Imieniu róży Umberto Ecco - skazał około 47 ludzi z czego tylko 3ech było heretykami a reszta odpowiadała przeważnie za gwałty , kradzieże lub rozboje .... i to by było na tyle jeśli chodzi czarną legendę Inkwizycji w Polsce spalono na przestrzeni paru set lat ledwie może z 4 osoby ... czego nie można powiedzieć o protestanckich heretykach którzy topili jeszcze do XVIII wieku czarowników obojga płci .... w całej zachodniej europie a nawet w Ameryce (słynne salem ).
:]

ocenił(a) serial na 6
secundus

Zapytaj mamy czy zgodzi się na taką akcje. A tak na poważnie: w Grze o Tron nie pokazują takich akcji synku. A i tak Martin nie słucha takich p.i.z.d jak ty.

ocenił(a) serial na 10
secundus

Tyrionowi w książce ucięli nos ;)

ocenił(a) serial na 10
secundus

hahahahahah xD

secundus

Pani Brienne wyjedzą policzek, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 9
secundus

Najważniejsze żeby Małemu Paluchowi nie obcięli małego palucha;P

ocenił(a) serial na 9
secundus

Jeżeli chodzi o takie bardziej drastyczne sceny, które dodałyby uroku to chciałbym zobaczyć jak któraś z bohaterek, a najlepiej sansa zostaje zgwałcona przez większą grupę żołnierzy, najpierw ucięliby jej język i wybili zęby by nie krzyczała i nie pogryzła ich członków. Żołnierze gwałciliby ją tak długo aż nie padłaby z wyczerpania. Wiem, że nie było nic takiego w książce, ale chciałbym coś takiego zobaczyć w serialu, mogłoby być nawet troszeczkę ocenzurowane.

m0szfin

pisz dalej zaraz dojdęXD

ocenił(a) serial na 10
m0szfin

Wyobraźnia sadystyczno erotyczna na poziomie 11 latka.