Oczywiście:) Szkoda ze nie ma polskich napisów, bo Cappie i Dale maja czesem takie teksty, ze nie wiem czy ich zrozumialam do konca. Fajny odcinek, nie moge sie doczekac nastepnego...
Evangelina Jolie wymiata :D
No tak tylko że mi chodziło o to jak Cappie nazwał Evana. Było juz Evan Longoria, Evan-escence itd... a teraz Evangelina Jolie:)
2 odcinek był jak dla mnie nudny... Taki wypełniacz. Oby juz wiecej takich nie było. A historia z tym całym Drew (Hotness Monster)? Porazka. Ogólnie odcinek mi sie nie podobał.
3 odcinek mi sie bardzo podobał. Wkurza mnie tylko, ze wszyscy faceci zawsze lgną akurat do Casey.
to mnie juz też trochę denerwuje... ale jeszcze 3 odc nie oglądałem to nie wiem co się działo.. chyba dzisiaj go pooglądam
Oj wierz mi, ze moglabym o tym serialu rozmawiac godzinami, ale nie bardzo jest z kim. 4 odcinek taki sobie, miał kilka dobrych momentów, ale jako fanka Cappie/Casey nie moge przekonac sie do Maxa i to mi przysłania ostatnio cały serial heh. W tym odcinku bardzo podobała mi się Rebecca, dziewczyna sie zmieniła i ostatnio zaczełam ją lubic.
Teraz tylko jest problem z 5 odcinkiem.