To naprawdę super, zajebisty serial !!!!!!! Uwielbiam go!!!! Ale czemu leci tylko na RTLII???? Ja nie znać niemiecki, a bardzo chcieć oglądać znowu na TVN, albo gdziekolwiek indziej, bo TVN 2 razy już zawiódł!!!!!!! ;-((((( TVN naprewdę doprowadza do obłędu! Kiedy leciał u nich serial, za pierwszym razem, doprowadzili tylko do jakiegoś odcinka, który w dodatku kończył się CIĄG DALSZY NASTĄPI....iii GÓWNO !!! Nic nie nastąpiło! Za drugim razem znowu wznowili serię i ZNOWU poprzestali na tym samym odcinku! Naprawde cholery można dostać! Po co znowu dawali ludziom złudne nadzieje i znowu puszczali serial, nie zakupiwszy kolejnych odcików!!!!!
Cóż, życie bywa brutalne, ale ja i tak kocham Gwiezdne Wrota! :-(
Jestem zdecydowanie na TAK
No fakt TVN sobie robi jaja ale ja ogladam ten serial teraz na HBO serie 3 ktora juz widziale po ameryknsku ns DVD. A teraz po polsku jestem w niebie a jeszcze bardziej jak sie dowiedzialem ze Gwiezdne wrota liczy sobie 7 sezonow. Wiedziales ze az tyle jest. A wiesz ze Dr Jackson pozniej po 6 chyba sezonie odejdzie ??? I bedzie inny gosciu. !!!!!!!!!!
gdzieś w kosmosie znalazła się nadzieja
Gwiezdne Wrota na HBO?! O rany!!! Chyba sobie wykupię. Właśnie o Danielu też już słyszałam i się zdziwiłam, że go nie ma już, tzn, w następnych seriach. Tak wogóle to jeszcze do ich ekipy wstąpi jakiś facet, a Daniel ma znowu póżniej wrócić, bo kręcą następne odcinki. Wiem to z ich stron internetowych i trzeba powidzieć, że cholernie dużo mają swoich stron www i jest masa fanklubów, nie wiem dlaczego nie ma żadnej polskiej oficjalnej strony :-( Dzięki, że mi o tym powiedziałeś, teraz wiem, że jest nadzieja jakaś :-)
W niedziele kolejne odcinki
O tak polskich ston jest malo kiedys byly jak lecial serial w TVN teraz nagle poginely. A ten facet to z jakiesj tej alternatywnej planety lub ziemi ale nie znam szczegolow hehe mam na pulpicie iz nim tapete i zabojczo wyglada hheheh
strata
Ale tak strasznie głupio sie poczułam, jak se wchodzę na jakąś ich stronę i patrzę......co to za facet z nimi? czemu nie ma Daniela? Poczułam straszne zacofanie! Tylu rzeczy jeszcze o nich nie wiem, bo tyle odcinków juz nakręcili, a ja ich nie obejrzałam.....tak jak mówiła Katrin; ich przygoda dopiero się zacznie.... No i się zaczęła tyle, że ja tego nie mogłam obejrzeć. Na HBo też małe szanse, bo chociaż bym chciała to i tak pewnie nie będę miała, ale jak mówiłam ciągle jest nadzieja, bo przynajmniej wiem, że w polskiej telewizji leci mój ukochany serialik, może kiedyś bedzie leciał na bardziej dostępnym kanale :-(
Skakalem jak sie dowiedzialem
No ja serie 3 przypadkiem ogladalem juz rok temu na DVD z USA gdzie dopiero szykowali sie do seri 4 i zalowalem ze w TVN nie ma a jak mi odpowiadli to ze za drogie sa odcinki i ze robia nowe. Ale jak sie dowiedzialem ze na HBO bedzie seria 3 to wow w koncu zobacze odc po polsku. A wkrotce chyba scigne z kazzy odcinki wszystkie jakie sie da bo widzialem ze sa. Ale poki co ogladam na w TV. I fakt strach pomyslec ze wkrotce sie skoncza a gdzie tu koniec ile jeszcze przed nimi przygod i wyjasnien czemu Daniel odszedl. Ale wiesz co moze odszedl bo dziecko odnależli bo juz chcial odejsc jak mu Share zabili. Pozdrawiam
no fakt
A no rzeczywiście zabili mu tą Share, bo przypadkiem widziałam w jednym odcinku na RTL2, ale już o tym zapomiałam i to rzeczywiście mogło byc to. no i pewno i znalazł to dziecko, ale przeciez powinien się zemścic na Apofisie (wogóle to on jeszcze żyje? )
No i jeszcze ta Kaza. To genialna myśl!!! Ale jak szukać? Na hasło Star Gate-SG1?
Kazaa
Jak by ci tu powiedziec i niezdradzic wszystkiego. Powiem to tak Apofis wrocil bo SG-1 byla w piekle po (omijam zeby nie zdradzic wszystkiego). Oj chcialo by sie jeszcze opisac duzooo ale jeszcze nie wiem wszystkiego w kazdym razie Apofis pewnie w nomych seriach bedzie znow super wrogiem. A w kazie tak jesli wpiszesz Stargates lub SG-1 itp razem i osobno to powinno sie cos tam zjawic. W sumie jak wpisalem to slowo to sie pojawil odc 21 z seri 6 hheheh.
oki
Dobra, to ja juz o więcej nie pytam, bo widzę, że faktycznie byłoby tu wiele do opowiadania, rzeczywiście raz ludziska mu tam pomogły i mogłyby z tego wyjść później jakieś wątki, ale już nie ważne. Ja się zbieram do ściągania i dzięki za wszystko :-) Pozdrawiam!
SG-1 Gora
Pozdrawiam i milego sciagania. Ja zaczne wkrotce. i licze ze mi sie uda wszystko hehe
SG-1 Gora 2
Czolem wlasnie obejrzalem kolejne 2 odc. nie zebym chcial cie zdenerwowac ale byly fajne heheh. O jeden odcinek byl o pewnej niewyjasnionej grupie z sezonu 1 co probowala ukrasc taki przedmiot do regulacji pogoda heh. No dobra juz nie bede nic mowic pap milego tygodnia
Chyba skoczę z mostu
Też wczoraj obejrzałam jeden stary i jeden nowy odcinek z Kazy (ten stary jak O'Neil zacząła gadać w innym języku, a nowy jak kosmici podszyli się za Jack'a i zabili jakiegoś senatora i Jack został o to oskarżony) )i musze powiedzieć, że ten nowy gość jest nawet fajny. Wiem, że były 2 odcinki, bo wczoraj właśnie płakałam nad programem telewizyjnym i wiem o co łazi z tym od pogody i rzeczywiście mnie juz dobijasz ;-( Zaraz zacznę znowu płakać. Również życzę miłego tygodnia, miesiąca i roku i wogóle całego, słodkiego, miłego życia :-)
Jaffa
Dzieki , ale nie przejmuj sie pewnie TVN pozniej odkupi od HBO odcinki i beda w TV ja narazie sie powstrzymuje i nie sciagam z kazzy ale wkrotce zaczne. Milego dnia i juz nie placz
Mam już plan :-)
Już nie płaczę, bo też juz wcześniej sobie o tym pomyślałam, że napiszę do TVN niby, że nie weim dlaczego już u nich nie lecą Gwiezdne Wrota i tak niby przypadkiem podsunę myśl, że HBO ma odcinki i mogą od nich kupić ;-) No bo chyba jest tam z nimi jakiś kontakt mailowy. Sprawdzę na ich stronie internetowej.
Gwiezdny TVN
Heheh spryciula no popatrz dobry pomysl. Jakby odpisali to daj znac i napisz co odpowiedzieli. Pewnie znow beda cos krecic ale juz ciut czasu minelo moze cos zrobia. Ostatnio pisalem ze pozyskaliby wiedzej widzow jakby serile byly ciekawsze ikontynuowali by najciekawsze w tym Gwiezdne Wrota hhee
Plan nr. 2
HaHa tak, i jeszcze jakiś czas później znowu do nich napiszę jako kotoś inny (poprostu dam inny adres email w podpisie). Jeszcze fajnie by było gdybyś ty też za jakiś czas im powciskał takie bajery (zresztą nie bajery, bo napewno jest jeszcze sporo takich fanów jak my :-), a może w końcy się złamią. Haha to brzmi jak jakaś misja ;-)
Misja:TVN
Dokladnie ok za jakis czas znow napisze a ja przechwila widzialem Sniezne Psy i Teal'ca we wlosach i okularach wygladal dziwnie i nawet go nie poznalem brrrr
Totalny szok
Ojej! Teal'c z włosami???? I w okluarch???? Faktycznie dziwacznie musiał wyglądać! Napewno obejrzę ten film, chociażby właśnie dla tego. A tatuaża na czole nie miał? Wkońcu miał na stałe, ze złota ;-)))
Bardzo Krtoko
Heheh nie nie mial zlota na twarzy ale uprzedzam ze gral z 1min a potem juz go nie bylo hheh tez biarac ten film chcialem go zobaczyc ale ups niegral zbyt dluuugo
Charakterystyka
Ktora osobe z SG1 lubisz ??? Nie chce tu nikogo faworyzowac ale kazdy ma cos po trochu. Jack to to ze zawsze sie denerwuje jak nie wiem o co chodzi gdy Karter mowi w sposob naukowy to jest dosyc fajne. Heheh fajnie to wyglada i Teal'c tez jest ciekawy gotow poswiecenia. A ty ??
Zgadzam się
Też wszystkich lubię, ale najbardziej chyba Jack'a, bo czasem świetne teksty wali do tych guld'ów (cholera, zapomnialam jak to sie pisze) i nawet do Tealc'a i jego reakcje są świetne, bo wszystko co on tam im powie, biorą na poważnie. Kamienna twarz Tealc'a jest też super w takich właśnie sytuacjach, a najlepiej mi się chyba podobało, kiedy Tealc wyszedł na miasto, (co potem te robale się w nim lęgły) i podszedł do niego koleś, pytając gdzie i jak robią takie tatuaże na czole, on jakby nigdy nic odpowiedział, wtedy chłopak trochę zdębiał ;-) Natomiast Carter i Daniel to takie dwa naukowce, zawsze się przydają i sa fajni, a teraz ten nowy gośc też jest fajny, taki z poczuciem humoru jak Jack.
Kawal
A wlasnie mi sie przypomnialo smialem sie jak glupi owisz kamienna twarz Teal;ca. A wyobraz sobie ze raz powiedzial kawal i sie smial normalnie wygladalo to coalkiem zabawnie Tealc i smiech. A reszta nawet nie zrozumiala hehe przezabawna sytuacja
dobre
Tealc i śmiech? To naprawde musiało byc super, nawet trudno mi to sobie wyobrazić, jeszcze na dodatek nie skumali jego kawału? To juz wogóle the best hehe ;-)
A jednka
Tak jak to on powiedzial taki kawal krazyl wsrod Jaffa i byl o gouldach tak jak u nas np o blondynckach czy cos w tym stylu hehe
Uśmiech Tealc'a
Właśnie obejrzałam jeden z tych pierwszych odcinków Wrotek -"Pierwsze Przykazanie (The first commandment) nawet go nie widziałam wcześniej. W nim było coś takiego, ze na takiej planecie spotkali tubylca i Daniel po kolei wszystkich przedstawił, w tym Tealc'a, a ten gość się przestraszył, że to Jaffa i wtedy Daniel powiedział, że jest przyjazny -"(...) To przyjaciel, zobacz jak uśmiecha się (...)" i wtedy, ku mojemu zdziwieniu pierwszy raz w Gwiezdnych Wrotach zobaczyłam jak Tealc się uśmiechnął! ;-))) Myślałam, ze padnę, miał zajebisty uśmieszk, taki lekko przymuszony, wysawił takie królicze ząbki, naprwdę świetny ;-))))))))