PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34050}

Gwiezdne wrota

Stargate SG-1
1997 - 2007
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27321
7,3 3 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota

HBO zaczyna puszczać ten serial. Czy ktoś kto ma taką możliwość mógłby nagrywać lektora?? Sam bym to zrobił ale nie odbieram HBO.

Mikla_the_Rapist

Jak nagrac Lektora ?? Patrz moze w sieci beda z lektorem, i nie obiecuje ale ja bede mial na vhs SG-1 i moze kiedys opcje przegrania na kompa ale to kiedys poki co powiem tak rewelacja !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

No po prostu podłączyć kabelkiem wyjście ze słuchawek w telewizorze do gniazda mikrofonu w komputerze i włączyć choćby rejestrator dźwięków. Albo jeżeli ktoś ma to użyć do tego tunera tv.

Mikla_the_Rapist

A po co ci sam glos ?? Nie masz opcji aby pojsc dokogos na seansik ??

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

Mam dvdripa angielsko języcznej wersji i poprostu chcę do niej "dokleić" nagranego polskiego lektora. A co do obejżenia seansiku u kogoś to nie mam takiej opcji.

Mikla_the_Rapist

Jak nagrac Lektora ?? Patrz moze w sieci beda z lektorem, i nie obiecuje ale ja bede mial na vhs SG-1 i moze kiedys opcje przegrania na kompa ale to kiedys poki co powiem tak rewelacja !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Mikla_the_Rapist

8 sezon jest zripowany z HBO z polskim lektorem szukaj na torrencie

BrATeK

Zebym to ja jeszcze wiedzial jak z tego kozystac, moze ktos juz ma na cdkach ?? Bo ja na VHSie jedynie marna kiopia ale ujdzie ogladac :)