PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34050}

Gwiezdne wrota

Stargate SG-1
1997 - 2007
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27322
7,3 3 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota

Powiedzcie mi od Ktorego Sezonu Nie Wystepuje Juz Richard ?? Bo Gdzies Przeczytalem, ze Juz Tam Nie Wystepuje ? ;/ :(

BrATeK

Wystepuje wystepuje ale to już gościnnie bo daleko zaszedl wiesz kariere chlopak zrobil.

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

No nieeeeeeeeeeeeeee naprawde ????
to kiedy go wyrzucili??? Ja oglądałem tylko pierwsze 3 sezony i tam Macgyver jeszce grał. Kto go zastapił??? I dlaczego przecież ten serial bez niego to juz chyba nie to samo .

Kraven

Toc nie panikuj sezonow jest 10 a to dopiero sie dzieje w 9 i 10 a i nie wyrzucili go tylko awansowal i bywa zadko, i nie zastapili go tylko nowi bohaterowie sa bo Jack O'Neill istnieje !!!

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

A mnie sie wydawało że to od 7 sezonu zaczeły się z nim zawirowania:)

ocenił(a) serial na 10
Kraven

aa Goscinnie... ale dobre i to a Daniel Jackson/Michael Shanks bedzie dalej ? bo na fotach widzialem ze jest ?! :D

BrATeK

TO JEST SPOILER:

On juz bedzie choc tam w któryms sezonie zmarlo mu sie hehe ale powrroci. A Richaed to juz tak na serio bedzie rzadko o 9-tego !!!

ocenił(a) serial na 9
BrATeK

Wszyscy sa dalej oprocz Richarda (czasem pojawia sie w 9 i 10 sezonie)ale w sumie dobrze ze zrobil sobie przerwe bo widac po nim bylo ze coraz bardziej jest zmeczony. Moze kiedys bedzie pojawial sie czesciej bo to jedna z lepszych postaci =]

ocenił(a) serial na 10
MKX

nooo Daniel Umieral juz kilka razy :D ale zawsze wraca :D (lol) (^^,)

ocenił(a) serial na 10
BrATeK

I niby czegoś nie wiemy , a tak na prawde to nawet jesli sie nieogląda serialu z przyczyn oczywistych(brak dostępu) to i tak znamy losy bochaterów serialu. A tak z innej beczki skąd bierzecie Stragate Sg 1, oglądacie na HBO , zasysacie z neta?? czy może c posiadacie na DVD - chociaz w Polsce chyba nie ma na DVD tego serialu (sit)????????????????????????? ????

ocenił(a) serial na 10
Kraven

sprostowanie nie ma na DVD w sklepach bo zawsze można zassać z sieci.

Kraven

Mozna zawsze z UK sobie kupic z Amazon lub innej strony o tej tematyce :) Szkoda ze nie ma polskich napisow tam :(

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

noo i dlatego zostaje torrent i BS :D :P (^^,)

BrATeK

Ale i tak ja nie uzywam napisow ale wole miec wybór na DVD. Kurcze moze w koncu i w PL wydarza sg-1 a jak to sie oryginal kupi :)

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

noo tez chetnie bym kupil wszystkie sezony na DvD ;D

BrATeK

Trzeba czekac moze w polsce sie pojawia a jak nie coz sciagac z UK :)

BrATeK

na ebay.pl jest gosc który sprzedaje sezony od 1-9 i 10 odcinków sezonu 10
za całość bierze 60zł! Są tam jeszcze 2 sezony stargate atlantis i wszystko z polskimi napisami. mam zamiar sobie to kupic tylko ta rejestracja na ebay.pl mnie dobija. Na allegro tego nie znalazłem.

Kamillo_87

A jaka jakosc czy to divix ?? Bo Atlantis to ja mam ale HDTV nawet na zbyciu he :) Ale nie ma to jak jakosc DVD moze linkapodasz ??

Remington_Steele

Nie wiem jaka to jest jakość ale dla mnie liczy się tteść a nie forma:-)

oto link do strony poświęconej serialom i jest tam troche tego
http://filmy-dvd.listings.ebay.pl/DVD_Seriale_W0QQfromZR4QQsacatZ41590QQsocmdZLi stingItemList [filmy-dvd.listings.ebay...]

Kamillo_87

To chyba to co mysle co mozna z sieci sciagnac kopie DVD z napisami polskimi hihi, dzieki dobrze wiedziec ze to jest moze sie kiedys kupi :)