PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34050}

Gwiezdne wrota

Stargate SG-1
1997 - 2007
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27321
7,3 3 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota

Powiedzcie mi czemu tak jest - ze tak swietny serial nie ma swojej premiery na płytach. Ja po prostu nie mogę tego kurde zrozumiec dlaczego tak jest. Gdzie jest ten dystrybutor . Przecież człowiek użyje sformułowania" by se" kupił "po polskiemu" a nie lizał ekran na Allegro i ślinił się na widok fantastycznego PAKA (10 sezonów a i mnóstwo dodatków jeszcze, do tego Atlantyda też piękny PAK).Ja nie wiem jak to jest ale dla mnie to tragedia. Arciwum x dało się wydać na DVD inne seriale też; jakiś Prison Break też - a tu lipa .Pasowałoby jeszcze żeby Klan, Plebanię Miłoście i inne pierdoły polskie bzdury wypuścić na cyfrowy nośnik. Sorry trochę mnie to drażni ale jestem pewien że gdyby ukazał się u nas na DVD to raczej sprzedaż była by duża i dystrybutor by się ucieszył i ogóle wilk syty i owca cała. No ale cóż trzeba narzekać dalej i tyle pomyślcie nad tym co tu zrobić.Mi tylko pozostaje nagrywać na HDD z "wyśmienitym" lektorem Januszem Zadurą - stertą niepotrzebnych reklam które trzeba wycinać i się robi z tego póżniej misz-masz dżwiękowy.Tylko to pozostaje robić, wielki plus dla stacji AXN i AXN S.FI. że mieli odwagę ten i drugi serial puścić biorąc pod uwagę nasze polskie stacje które są bierne na takie tematy. Lepiej puszczać widzom codzienną papkę niż ciekawe przygody ( humor - akcja - dramat - problemy społeczne). Pozostaje czekać , pozdrawiam wszystkich fanów tego serialu/ ów . Idę się znowu ślinić kurde już szmatek brakuje............