PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34050}

Gwiezdne wrota

Stargate SG-1
1997 - 2007
7,7 27 tys. ocen
7,7 10 1 27360
7,3 3 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota

Czy ktoś wie kiedy planowane jest zakończenie serii Stargate SG-1? Mam nadzieję, że wkrótce (dla dobra serialu, bo czasami zaczyna już "szwankować" pomysłowość). Według mnie 10 sezon powinien być ostatnim, tak żeby serial nie pozostawił po sobie niemiłych wspomnień (jak na razie ma u mnie wysokie noty i chcę, aby tak pozostało :D ).

Krisowski

Slabo sledzisz wydarzenia, ale nie wiem czy cie to ucieszy SG-1 juz po 10 seri nie bedzie emitowane. Zakonczono juz realizacje SG-1 i planuja zrobic 2 fabularne.

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

Koniec serialu już za tydzień :(
Po nim mają wyjść dwa filmy na dvd. Jeden kończący wątek Ori a drugi o podróży między wymiarami (ile można?). Podobno ma być jeszcze trzeci serial bazujący na gwiezdnych wrotach.

Mikla_the_Rapist

To mi humor poprawiles. Wiem ze koniec SG-1 fajnie ze beda fabularne filmy oby na DVD w polsce wyszly a ze bedzie nowy odłam z SG to nie wiedzialem oby byl fajny !!!

Mikla_the_Rapist

Na IMDb było napisane, że o podróży w czasie, ale nawet jeśli będzie między wymiarami to jestem tego samego zdania: ile można ?! Za to ten drugi o ostatecznym pokonaniu Ori (chyba) jest dużo bardziej interesujący. Mam nadzieję, że co najmniej dorównają serialowi :D .

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

To trochę Cię zawiodę. Krążą plotki, ze ten trzeci serial ma być o podróżach w czasie z użyciem gwiezdnych wrót... Ale miejmy nadzieję, że to tylko plotki.

Mikla_the_Rapist

Czemu ?? Gdyby mial 3 lub 4 sezony byloby miodzio. Popatrzcie jak się trzyma Star Trek !!!

ocenił(a) serial na 10
Remington_Steele

Mi się po prostu znudziły już odcinki o podróżach w czasie i między wymiarami. Ostatnie dwa odcinki ósmego sezonu to już z musu oglądałem. A jeżeli pomyślę, że ma być cały serial o tym to w brzuchu mi się wszystko przewraca.

Mikla_the_Rapist

Ja zawsze z przyjemnością oglądam SG-1 czy by był średni odcinek czy też nie. Widać może juz nie jesteś zagorzałym fanem tego serialu ??