http://img502.imageshack.us/img502/4659/1137761bf9.jpg
Widziałem na AXN kiedyś odcinek tego ale nie zdążyłem się zorientować o co biega.
Walić spoilery - o co w tym chodzi?
Możliwe, że jest to nawiązanie do serialu, w którym występują Claudia Black i... Cameron, nie pamiętam prawdziwego nazwiska... W każdym razie Teal'c i Sam są ucharakteryzowani na bohaterów "Ucieczki w kosmos". Swoją drogą niezły serial, nadawany na AXN sci-fi, nie tak dobry jak SG, jednak szczerze polecam, czasem trochę absurdalny i naiwny, ale... ciekawy.
Pozdrawiam
dokladnie tak..
swojego czasu krazyly zarty, ze cala ekipa Farscape zostanie przeniesiona do SG-1, tak jak bylo to w wypadku dolaczenia do obsady Claudii Black i Bena Browdera,
scenarzysci SG-1 z okazji 200 odcinka serialu postanowili sobie przy tym zazartowac i sparodiowali Farscape ;)
Te zdjęcie odnosi się do 200setnego odcinka stargate w którym każdy przedstawia swoje pomysły na film stargate, to zdjęcie to pomysł Vali Malderan.
ale śmieszne :))
jak to za krótki? jak to? moje wypowiedzi as w sam razzzzzzzzzzzz!!!! :)
Ja od niedawna ogladam Farescape i nie pamietam dokladnie wszystkich odcinkow SG-1 ale fakt to zdjecie nawiazuje do Farescape i fajnie. Dopiero po zaczeciu ogladania Ucieczki.. z czailem ze 2 bohaterow pozniej gra w SG-1. I suer John to swietny bohater w Fare... a w SG-1 tyz niezly !!!
Oba seriale uwielbiam ale SG-1 byl 1 heheh